FitnessSporten

Fit For Summer Event

geschreven door Marit mei 31, 2015 5 Comments

Yaaaaay! Gister was het zo ver! Het Women’s Health Event: Fit For Summer! Een festival voor (sportieve) meiden! Er waren allerlei clinics die je kon gaan volgen, zoals: bootcamp, spinning, krachttraining, (hot) yoga, tabata, kick boxen… en er was ook basecamp: even chillen. En tijdens dat chillen kon je bijvoorbeeld shoppen, een fitcheck doen, kletsen met anderen, foto’s maken voor instagram, noem maar op.
Ja, je hoort het al, als ‘fit girl’ moest je erbij zijn! Zo leuk met allemaal meiden om je heen die sporten ook zo leuk vinden!
Helaas waren mijn fitte vriendinnetje Jasmijn en ik te laat voor de warming up (NS….) maar dit bleek erg leuk te zijn! Je was in een groep ingedeeld en met die groep ging je drie clinics bij langs. Wij deden eerst krachttraining, daarna spinning en sloten af met bootcamp. De krachttraining was een soort challenge, we werden in groepjes verdeeld en moesten per minuut zoveel mogelijk herhalingen doen van een oefening, flink verzuren dus. Als eind challenge werd de WALL SIT gedaan, ja een wall sit challenge, hel! Maar er konden twee kaartjes voor Spa Zuiver Sauna worden gewonnen, dus hey, dan gaat er bij mij gewoon een knop om 😉 Gewonnen dus, yay! (Sorry Floor, ik loog tegen je, ik vertelde je dat ik het nog wel even vol zou houden, maar had het geen seconde langer meer getrokken.) De spinning was killing! Zweten vooral! Heerlijk muziekje en we hebben gesprint, geklommen, gestaan en gezeten. Zweten dus! De bootcamp was pittig als afsluiter! Iedere oefening moest 50 keer! DUS VIJFTIG BURPEES! Ja, daarna was (de super leuke en sportieve) groep gesloopt! Goed gedaan meiden!

De weersvoorspelling was slecht, maar wauw! GEEN DRUPPEL! Er was zelfs de hele dag ZON! Dus tussendoor hebben we met z’n allen gepicknickt en lekkere broodjes gegeten. In onze goodiebag zat genoeg lekkers, vooral van de Body & Fitshop, dus zo konden we onze spiertjes tussendoor steeds goed laten herstellen.

Ik heb erg genoten van de dag, en dat zag ik nog veel meer meiden doen! Leuk om meiden van instagram te ontmoeten en te kletsen! Het was goed geregeld, alleen maar blije mensen gezien. Er waren lekkere hapjes en bovendien werd er goed gezweet. Volgens mij is iedereen FIT FOR SUMMER!

Was jij erbij? Wat voor sporten heb jij gedaan? Fit for summer?

 fit for summer womens healthSamen met mijn fitte vriendinnetje Jasmijn

fit for summer womens health
GROEP 6, yaaaaay!

fit for summer womens healthMet de twee fit girls Iris & Floor op de spinning fiets

fit for summer womens health
Met de super leuke chick Teniiiiiiiii 

fit for summer womens healthCooling down van de bootcamp

5 Comments

Laura mei 31, 2015 at 15:31

Dit klinkt echt super leuk! Jammer dat dit soort dingen voor mij altijd aan de andere kant van het land zijn haha. En vet dat je de kaartjes hebt gewonnen!

Antwoord
Marit mei 31, 2015 at 15:35

Jammer inderdaad, maar soms moet je er gewoon even een dagje van maken! 😉 Voor ons was het ook dik drie uur reizen, maar meer dan waard!

Antwoord
Lotte mei 31, 2015 at 16:17

Klinkt heel leuk, ik zou het zo fijn vinden moest dit hier in de buurt ook gedaan worden.

Antwoord
Carolien - On a Healthy Adventure mei 31, 2015 at 17:34

Ik kon er helaas niet bij zijn. Volgende keer gegarandeerd!
En zo leuk van die sauna tickets, goed gedaan 😉

Antwoord
Cindy mei 31, 2015 at 20:25

Het klinkt superleuk! Misschien iets voor volgend jaar voor mij

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs