HardlopenSporten

Running Girls Events

geschreven door Marit april 26, 2015

Het was een feestweek voor de sportievelingen in Groningen! Er waren twee events! Vita Coco kwam maandag langs. Zij waren bezig met 7 days 7 ways. Op 7 verschillende plaatsen in Nederland 7 verschillende sporten uitvoeren. Zo kwamen ze bij ons terecht. Het werd dus een RUNNING training, die door Kelly & mij gegeven werd. Als locatie hadden we Kardinge, op het strand dus! En wauw, wat hadden we een zonnetje erbij zeg! En al die enthousiaste dames en twee heren!  Het voelde even alsof we op vakantie waren, vooral met dat heerlijke pakje kokoswater erbij!

rgg vita coco

vita coco rgg

vita coco rgg

rgg vita coco

Dinsdag kwam Francien van Girls Love 2 Run, zij was op tour en kwam langs met Run 2 day. Er waren 120 meiden!!! HONDERD TWINTIG MEIDEN! In het oranje! Met zwarte adidas boost schoenen om te testen, wauw! De training was een soort combi tussen hardlopen en bootcamp. We moesten elkaar achterna sprinten, aardig vaak het heuveltje op, deden een estafette (love it) en sloten af met planken, squats en lunges! Na de tijd stond er een heerlijk yoghurtje op ons te wachten.

run2day rgg
rgg run 2day
gl2r rgg
gl2r rgg
rgg gl2r

Meer foto’s kun je op onze facebook vinden, we hebben twee verschillende mapjes aangemaakt!

Lieve hardloopjuf Kelly, Vita Coco, Francien, Run2day en vooral al die mega enthousiastelingen: BEDANKT voor deze twee super leuke avonden!

OH JA! Event gemist, maar toch graag eens een training bij wonen? Iedere dinsdagavond ben je natuurlijk altijd welkom bij de Running Girls Groningen.
EN volgende week zondag, 3 mei, geef ik om 10 uur in de ochtend een bootcamp! In samenwerking met de leuke hotspot in Groningen: de Holtbar. Daarna is er tijd voor een smoothie, healthy bite en tips & tricks van mij! 😉 Meld je hier aan!

fit met Marit bootcamp

Laat een comment achter

Mijn andere blogs