SportenTips

Essentials voor de winter

geschreven door Marit december 30, 2015 3 Comments

“Eh, wat Marit? Winter?”

Ondanks dat het niet de winterse temperaturen zijn die gewend zijn, is het wel winter! Ja ja… en daarom hieronder een paar essentials die zeker handig zijn voor de winter: STOX wintersokken, een Fit Dutchies muts en de lekkerste twee producten van de Body&Fitshop die bij te veel eten voor een winterlaagje zorgen….

stox energy skiing socks
Veel van jullie zullen dan ook het sneeuw ergens anders opzoeken en daar wil ik graag op aansluiten met deze Skiing Socks!¬†Weet je nog een tijdje terug? Toen schreef ik hier over de hardloopsokken van STOX. Ik werd verast door de ondersteuning en het snelle herstel door de bepaalde bloedsomloop die je door deze sokken kreeg. Inmiddels hebben ze dus ook speciale sokken voor de wintersport op de markt gebracht. Deze ‘Skiing Socks’ zijn lekker warm, vormt goed om de kuiten heen waardoor pijn kan worden voorkomen, maar zorgt er ook voor dat je snel herstelt wat natuurlijk erg fijn is als je op wintersport bent en iedere dag fit op de piste wilt staan! Het kleurtje is natuurlijk al helemaal te gek, al hoewel zal je daar niet veel van terugzien als je je goed warm kleedt ūüėČ Voor mij zeker een houdertje: fijn om de kuiten warm te houden, snel te herstellen en er ontzettend hip uit te zien! Meer informatie over STOX en hun sokken kun je hier vinden.fit dutchie Marit

Naast een goede verwarming aan je voeten, is het ook belangrijk je hoofd warm te houden. En hoe kan dat beter door een hippe muts op je hoofd te zetten? Deze muts van Fit Dutchies ontving ik vorige week en sindsdien heb ik ‘m niet meer afgehad. Wil jij ook zo’n hippe muts? Of iets anders van Fit Dutchies? Check dan¬†de webshop¬†en ontvang ook nog eens 10% korting als je de¬†kortingscode: fitdutchiemarit¬†gebruikt!

Naast de onwijs healthy producten bij de Body&Fitshop, zijn er ook een aantal dingen die misschien wat minder healthy zijn, maar ooooh zo lekker! En vaak een gezondere optie dan de supermarkt variant. Denk aan wafels, chips, koekjes, pannenkoeken… Het is wel duidelijk dat ik fan ben denk ik!? Mijn twee favoriete items, die me, als ik er zoals nu veel te veel van loop te snoepen, voorzien in een “winterlaagje”, zijn de¬†kokosblokjes en de chocolade¬†protein balls. Dit zijn twee dingen waar ik NIET van af kan blijven, zo lekker! En ze fleuren mijn kwark ook altijd op. En tussendoor een handje. En voor het slapen gaan een paar…. (oeps) Daarom vind ik dat dit ook bij jou in de kast moet staan ūüėČ En als je nog heeeeel eventjes geduld hebt, komt er een leuke winactie in en uiteraard zitten deze twee items ook in het pakket!

fit with marit fit duchess

3 Comments

Marissa december 30, 2015 at 16:58

Leuk!

Antwoord
Saskia december 30, 2015 at 17:10

Nice ??
Mag ik vragen waar je broek van is?

Antwoord
Marit december 30, 2015 at 18:41

Broek is van Björn Borg!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram