HardlopenPersoonlijkSporten

Doelen!

geschreven door Marit september 17, 2015 4 Comments

Woeps! Door alle drukke dingen van de afgelopen weken even de tijd vergeten en er nu achter komen dat alles sneller is dan gedacht: de 10 kilometer die ik ga rennen in Griekenland, en de strong Viking run waar ik me spontaan voor opgegeven heb.
Natuurlijk ben ik wel wat in conditie en sport ik  regelmatig. Maar dit zijn toch wel dingen, die doe je niet zomaar. Toch? Wel vind ik het super leuk weer wat doelen op sportgebied te hebben, houdt me gemotiveerd en scherp!

Your Miles Matter Run 10-10
Die 10 kilometer maak ik me nog niet heel druk over, wetende dat ik mijn PR nooit zal verbreken, zo’n run hoeft het ook niet te worden, het is voor het goede doel (lees hier hoe en wat)! Toch merk ik dat ik door 1 x per 2 weken te lopen m’n ‘loop’ conditie wat kwijt ben. Sinds een paar weken opgepakt, dus loop nu minstens 10 km per week en wil binnenkort weer tijdens een training meer dan 10 gaan rennen. Zeer binnenkort dus!

Strong Viking run 24-10
Ik was iets blijer toen ik me opgaf, dan ik nu ben. Liefde gaat door de maag zeggen ze wel, nou die lieve vent van mij heeft hier gewoon geen maaltijd voor gemaakt hoor, om mij zo ver te krijgen om ons op te geven. 😉 Spijt? Mwah, een beetje uitdaging is niet verkeerd hoor. Maar stiekem vind ik het dood eng! Ik word altijd gezien als Marit die in topconditie is, maar dit is toch wel even een ander klusje die geklaard moet worden. 19 kilometer rennen vind ik al een echte opgave, laat staan met obstakels! Gelukkig doe ik ‘m samen met m’n vriend en moeten we bij elkaar blijven!

Wat nu?
Trainen! Door de zomervakantie, rustweken en het verhuizen merk ik dat m’n kracht en conditie wat minder zijn geworden. Door de komende weken weer regelmatig te sporten en hierbij goed te eten hoop ik weer een beetje m’n oude kracht terug te krijgen + wat extra. Ik wil namelijk m’n uithoudingsvermogen wat meer trainen! Dit houdt in: 2 keer per week hardlopen + 4 keer krachttraining per week (2 x onderlichaam, 1 x borst, schouders en triceps, 1 x rug en biceps)

I’ll keep you updated!
En ik ben meer dan benieuwd naar jouw komende wedstrijden, doelen en schema er naar toe!
Tips wat betreft de beide runs zijn meer dan welkom!

4 Comments

Kees september 17, 2015 at 15:18

Veel typfouten. Jammer.

Antwoord
Marit september 17, 2015 at 15:36

Haha, kan gebeuren he, beetje snel getypt 🙂

Antwoord
Danique september 17, 2015 at 16:06

Zeurkees

Antwoord
Barbellbimbo oktober 5, 2015 at 11:56

Aaaah de Strongviking is niks om bang voor te zijn! Hartstikke leuk juist, zeker als je het samen doet! Loop je de zaterdag of de zondag? Misschien pak ik op zondag nog een rondje mee 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs