Challenge MondayHET IS...Sporten

Challenge Monday – Sporten in de zon

geschreven door Marit juni 29, 2015 4 Comments

Wat leuk om te zien dat een aantal van jullie ook echt koekjes hebben uitgedeeld aan de mensen om jullie heen/collega’s/klasgenootjes of gewoon voor jezelf ! #shareyourcookie Ik hoop dat het gesmaakt heeft. Leuk dat jullie mee hebben gedaan!

Omdat het deze week zo ontzettend giga mega onwijs goed weer wordt. (Lees: veel te warm, maar ZON!) Daag ik JOU deze maandag, en de rest van de week, uit om een work out in de zon te doen! Dit kan gaan over wandelen, fietsen, hardlopen, skeeleren, een work out zo als deze of bedenk iets anders! Het kan allemaal, als het maar buiten is! Misschien ga je zelfs wel op vakantie deze week? Dan heb je bij deze een stok achter de deur toch even je sportkleding mee te nemen! Heb je mijn blogje over sporten in de zomervakantie al eens gelezen?

Kortom: ik daag jou uit om deze week buiten te gaan sporten. Leg dit moment vast en deel op instagram met #sportenindezon

De leukste, origineelste, coolste, grappigste, heetste foto wint onderstaand shirtje in zijn of haar maat! Een heerlijk hempje van de B&F shop om in te sporten (in de zon!).

VEEL SUCCES EN SPORTSE!

body fit shop

4 Comments

Dinah juni 29, 2015 at 12:58

leuk…ik doe mee!

Antwoord
Marit juni 30, 2015 at 15:03

Leuk, Dinah!

Antwoord
Carolien - On a Healthy Adventure juni 29, 2015 at 13:02

Leuk! Ik doe mee, al zal het in een vroege of late zon zijn 😉 anders kan ik na 5 minuten sporten stoppen, haha.

Antwoord
Marit juni 30, 2015 at 15:03

Leuk dat je mee doet!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs