Challenge MondayHET IS...Sporten

Challenge Monday – Motivatie!

geschreven door Marit augustus 31, 2015 0 comments

Van een #pakjerustchallenge (toppers die mee deden! Toch altijd moeilijker dan je denkt he, echt rust nemen!?) gaan we naar een challenge waar de rust wat een minder grote rol speelt.

De vakantie is voor de meesten (bijna) over! En ik weet niet hoe het bij jou zit, maar na te veel avondjes die ik doorbracht met ijsjes en te weinig ochtenden die ik doorbracht in de sportschool heb ik een beetje last van motivatieproblemen. Gister gaf ik hier tips om weer fit te worden na de vakantie, maar da’s natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Dus we kunnen wel wat extra motivatie gebruiken, toch? Hoe? Ik daag jou deze week uit om de #motivatiechallenge te gebruiken bij jouw foto op instagram waarbij je laat zien dat jouw motivatie helemaal niet weg is, juist wel of een foto waarmee je anderen wilt motiveren. Van alles dus (sportselfie, eetfoto’s, quotes…), als het maar met de motivatie te maken heeft die we kunnen gebruiken na de vakantie!)box bites winactie
Let’s motivate each other!
En ik dacht, hoe kan ik jullie nou net dat extra zetje geven? Nou, door er een winactie aan te koppelen! En wel dat je door mee te doen aan de challenge kans maakt op een box vol met gezonde tussendoortjes van Box Bites! (Check foto hiernaast, yummmmm!)

Dus doe jij mee? Gebruik dan #motivatiechallenge onder je foto! Je maakt kans op de Box Bites tot en met zondag! Volgende week maandag hoor je tijdens de nieuwe challenge wie de winnaar of winnares is!

HAPPY MONDAY!

OJA. PS. Aanstaande zondag, de eerste zondag van de maand, geef ik weer bootcamp! Check hier het event en meld je aan, zou ik heel leuk vinden en dan kunnen we elkaar pas echt motiveren!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram