FitnessSporten

Boulderen met Primark

geschreven door Marit april 9, 2017 2 Comments

Afgelopen donderdag was het tijd voor het laatste event die ik samen met andere bloggers had voor onze samenwerking met Primark. Voor mij ook gelijk het eerste event, want de eerste keer reed de trein niet meer naar Amsterdam i.v.m. de kou en de tweede keer juist tegenovergestelde: ik zat in de zon in Mexico. Ik was dan ook blij dat ik er eindelijk bij kon zijn en was super excited! Eerder werd er een HIIT-training gedaan en er werd gedanst. Deze keer gingen we…


Boulderen! Oftewel: klimmen! Heel vroeger ooit eens gedaan, maar jaaaaaren geleden… WOAHHH HET WAS TOF!!!
De locatie waar het event plaatsvond heet ‘het Lab’. Zij zijn pas sinds vorige week geopend en alles was dan ook behoorlijk ‘untouched’, een eer!


Samen met deze knappe bloggers hesen we ons in de nieuwe Primark sportoutfits. Same same, but different. En echt yay voor de nieuwe collectie! Super toffe kleurtjes, mooie patroontjes, het zit lekker tijdens het sporten en niet geheel onbelangrijk: het is zeer betaalbaar! Extra leuk dus om jullie deze nieuwe sportcollectie te laten zien, zodat jullie je laten inspireren.
Ik krijg veel opmerkingen over het feit dat ik Primark kleding draag, gezien de negatieve bekendheid. Ik snap waar jullie vragen en opmerkingen vandaan komen, maar ik heb mezelf natuurlijk ook eerst verdiept in de kleding en waarom het zo goedkoop aangeboden wordt. Het antwoord kun je hier lezen!


We kregen een duidelijke uitleg over het Lab, het boulderen en hoe we het beste te werk konden gaan (en ehh… dat je niet moet vallen, want dat doet zeer!). Het is dus de bedoeling om één kleur te volgen. Er staat aangegeven waar je handen moeten beginnen en waar ze beide(!) moeten eindigen. Je moet dus wel een houding kunnen vinden die je twee seconden kunt vasthouden op het eind. Een uitdaging! 


After we workout, we eat. Bij het Lab kun je niet alleen boulderen, het is ook een flexplek, er komen meer soorten workouts ennnnn… er is ETEN! Niet geheel onbelangrijk als je fitgirls op bezoek krijgt. Een broodje avocado, quinoa salade met geitenkaas en rode biet en een loempia werd onze lunch. YUM!

Meer zien van deze toffe middag samen met Primark? Bekijk hier mijn vlog!

Hieronder nog een aantal foto’s, alles gemaakt door Presstigieux.

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –

2 Comments

Jacintha april 12, 2017 at 12:36

Wat super leuk! Boulderen en outdoor klimmen is echt mijn sport, doe ik al jaren. Wat mooi om daar dan van jou een artikel over te lezen, bij velen is het geheel onbekend als sport, terwijl het zo een goede workout is 🙂
Dank voor je leuke blog.

Antwoord
Marit april 12, 2017 at 14:11

Ah super leuk! Ik vond het ook echt een super leuke ervaring. Tof dat jij dit vaak doet!!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram