Sporten

Bootcamp & Holtbar

geschreven door Marit mei 4, 2015 0 comments

Wat een leuke zondagochtend had ik gister!! Een tijdje geleden maakte ik kennis met de twee vrolijke dames en eigenaressen van de nieuwe conceptstore in Groningen: Holtbar. We wilden iets met en voor elkaar doen, zodoende kwam het idee om mij een bootcamp te laten geven en dat zij daarna iets lekkers zouden verzorgen. En toen was het gister zo ver!
Via facebook hadden we het event aangekondigd en uiteindelijk kwamen er 31 meiden op af! De meeste fris en fruitig, een aantal hadden welgeteld 3 uurtjes geslapen na een nachtje stap. Petje af voor iedereen die er om 10 uur stond op zondagochtend!

We gingen direct van start, rennend naar het plantsoen, wat al een work out opzich was! De hele week was het super slecht weer voorspeld, dus ik had me op het ergste voorbereid, maar WAUW het zonnetje scheen vol op en de temperatuur was perfect!
Als echte warming up deden we een estafette met rennen en burpees. Daarna was er een circuitje wat de meiden moesten afleggen: squats, push ups, planken, rennen en lunges.
Drie rondes. En dit alles werd vast gelegd door top fotografe Michelle Wever (vaste Running Girls deelneemster). Dus er moest tussendoor ook nog gelachen worden!
Daarna zochten we een laaaange trap op, deden buikspieren, de trap en burpees! Naar mijn idee was iedereen toen voldaan, dus liepen we gezellig met z’n allen terug.

Bij terugkomst in de Holtbar stonden er heerlijke smoothies op ons te wachten. Banaan, aardbei, sojamelk en basilicum! Verrassend lekkere combi. En daarnaast konden we kiezen uit vier verschillende wonderbars. Met o.a. cacao, speculaas, dadels, quinoa, noten… de keuze was reuze! Nog wat tips & tricks van mij, een groepsfoto en toen zat het event en de zondagochtend er op!

Ik heb echt meeega genoten. Ik vond het enorm enorm enorm spannend, want dit was de eerste keer dat ik een bootcamp gaf. En ik hoop zeker niet de laatste keer. Jullie hebben het TOP gedaan en Holtbar chicks, jullie ook onwijs bedankt!
Meer foto’s kun je vinden op mijn facebook!

bootcamp holtbar
bootcamp holtbar

bootcamp holtbar
bootcamp holtbar
bootcamp holtbar

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram