FoodSportenTips

BOEK KORTING & WINACTIE!

geschreven door Marit maart 20, 2019 0 comments
eBook banner

Hieperrrrrdepiep, want mijn (e)boek bestaat vandaag een half jaar! 20 september was eindelijk de dag dat ik mijn boek af had en dat jullie ‘m zowel digitaal als in de brievenbus konden ontvangen. Reden voor KORTING én een hele leuke WINACTIE!

What’s in it?!

Mijn boek is een bundeling van vier jaren bloggen + meer. Ik leg van alles uit over voeding en sport, maar ook vertel ik, aan de hand van mijn eigen verhaal, van alles over balans. En uiteraard sluit ik af met heel wat pagina’s vol voedzame, heerlijke, makkelijke en eiwitrijke recepten die allemaal vegetarisch zijn.

Wil jij graag op een overzichtelijke, begrijpelijke manier meer weten over hoe het precies zit met voeding, sport en de balans hier tussen? 

Dan is mijn boek wat voor jou!

Onderwerpen die o.a. ter sprake komen:

  • Wat zijn calorieën?
  • Waarom zijn eiwitten belangrijk?
  • Hoe werkt afvallen?
  • Hoe vaak per dag moet je eten?
  • Is elke dag sporten goed?
  • Kun je vet omzetten in spier?

Daarnaast, voor mij het meest belangrijke, is er een heel hoofdstuk geweid aan balans. Hoe heb ik mijn eigen balans gecreeerd en wat zijn mijn tips om de controle meer los te laten in plaats van er obsessief mee bezig te zijn?

KORTING!

Omdat mijn boek nu een half jaar verkrijgbaar is, vind ik het tijd voor een leuke korting! Met de code “FITWITHMARIT” ontvang je 10% korting op zowel het eBook, als de hard copy (die binnen twee werkdagen in je brievenbus ligt).

Body & Fit WINACTIE!

En dat is niet het enige…

In het boek staan veel recepten waarin ik producten van Body & Fit gebruik. Niet alleen mag ik jullie 10% korting bieden bij je bestelling (kortingscode = FITWITHMARIT), maar ik mag ook een leuke winactie doen met de (e)boek-kopers tot nu toe!

Bestel jij mijn (e)boek voor 1 april, dan maak je kans op één van de drie Body & Fit pakketten (met mijn favoriete goodies!) die ik na 1 april mag gaan weggeven!

Bestel nu mijn eBook (€ 8,96) of hard copy (€ 19,76) en na 1 april krijgen de drie winnaars een mailtje!

Voor vragen mag je me altijd een berichtje sturen!

♥♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs