Samenwerken

Met mijn blog wil ik graag anderen inspireren en motiveren met mijn verhaal, ervaringen, work out ideeën en receptjes.
In mijn blogs richt ik me voornamelijk op (gezonde) voeding, sporten en vertel ik over mijn eigen ervaringen en de balans hier tussen. Ik groei hier zelf enorm van als persoon. De website groeit mee (oktober 2018 +33.000 bezoekers) en ik mag elke dag nieuwe volgers welkom heten op mijn social media kanalen Instagram & Facebook (+80.000 volgers).

Voor mij is het belangrijk en vooral leuk om me te blijven ontwikkelen op het gebied van sporten en eten en sta er voor open om nog meer kennis op te doen.
Ik ben dan ook altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten en evenementen met betrekking tot sporten en eten en ik sta open voor het reviewen hiervan, afspraken kunnen hier over worden gemaakt. Stuur me een mailtje voor meer informatie en mijn postadres naar info@fitwithmarit.nl

Ook voor andere zaken, zoals adverteren, samenwerkingen, persinformatie of producten die te maken hebben met sporten en/of eten kan worden gemaild naar info@fitwithmarit.nl. Indien van toepassing kan ik meer informatie geven over mijn blog & social media kanalen.

Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Fit with Marit
KVK 63462419
BTW NL204160315B01

Algemeen Contactformulier