Persoonlijk

When the other side of the world is asleep #6

geschreven door Marit april 30, 2020 0 comments
when the other side of the world

Afgelopen week zijn we in Nieuw Zeeland van level 4 (lockdown) overgegaan naar level 3. Dit betekent dat (onder andere) de horeca open mag voor pick up en take away en dat betekent dat ik weer aan het werk mag! Geen verveling meer dus als Nederland aan het slapen is, maar me weer lekker bezig houden met koffie’s maken en gezonde treats maken en verkopen. Dit is dan (helaas?) ook de laatste “when the other side of the world is asleep”!

Zoals ik vorige week al vertelde werden de maatregelen afgelopen dinsdag, na vijf weken lockdown, iets minder streng. Ondanks dat ik me thuis prima vermaakte met van alles en nog wat, ben ik toch wel weer heel blij om “echt” aan het werk te zijn. Ergens op een bepaalde tijd moeten zijn, ergens naar toe fietsen, weer wat andere mensen zien en spreken, ander eten en ergens echt vandaan komen.

Op het moment dat ik deze blog schrijf, ben ik ook aan het werk (oeps ;)). Dinsdag hebben we de boel schoongemaakt en voorbereid en sinds gister zijn we open. Alleen… er zijn nog steeds geen koffiebonen geleverd. En als er iets is wat de Kiwi’s (Nieuw Zeelanders) willen, is het koffie. Dus je raadt het al, ik ben hier voor mijn gevoel een beetje voor jan doedel. Ondanks alle heerlijke taartjes, smoothies, scones, muffins, chia ontbijtjes en salades is het heel rustig. Gelukkig is er genoeg te doen achter de schermen en ben ik alles op de foto aan het zetten voor de afhaal apps. Ook leuk!
Die zelfgemaakte kokosmelk flat white waar ik zo naar uitkeek is er dus nog steeds niet van gekomen… maar hé, er zijn ergere dingen op de wereld he 😉

Aan de ene kant leef ik zo met de dag en zie ik wel wat er komt, aan de andere kant wil ik zo graag weten wat er de komende tijd allemaal gaat gebeuren. Wij hadden het plan begin juni terug naar Nederland te vliegen om daar ons leven weer op te pakken. Dat dit later wordt is vrij zeker, maar hoeveel later? We vermaken ons prima de komende tijd en hebben gelukkig beide werk, maar het wordt hier winter en tja, ik heb ook wel weer heel veel zin om écht terug te gaan naar Nederland en iedereen te zien. In een normale situatie. Maar dat is het nog even niet en tot die tijd maken we er het beste van 😉

♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram