Persoonlijk

Een weekend vol leuke dingen!

geschreven door Marit maart 20, 2016 0 comments

Zo, dat is wel even thuis komen hoor. Maar wat een leuke dingen allemaal weer die ik voor ‘Fit with Marit’ mocht doen. En weet je wat het leuke is? Dit doe ik allemaal door en, nu ook vaak, met jou! Jullie maken het voor mij leuk om na zo’n top vakantie weer terug te komen.

Maar nu wil ik wel weer heel graag even naar Bali. Even bijslapen en vooral wat warmte voelen…
Nee hoor, het is ook wel weer fijn om terug te zijn, vooral met al die toffe dingen in het vooruitzicht! Ik zal je er wat meer over vertellen.

Donderdagochtend zijn we thuis gekomen. Gelukkig deze dag niets gepland behalve douchen, wassen, slapen, boodschappen en eten. Helemaal prima. Om 20:00 uur lagen we knock out in bed.
En om 4:00 uur was ik dan ook weer wakker (jetlag). Ik kan niet liggen en wakker zijn. Dus hophop het bed uit, dan maar hardlopen! Om 6:00 had ik 6 km gelopen en stond ik pannenkoeken te bakken. Wel even wennen hoor, zelf koken en opruimen ūüėČ

Om 7:00 zat ik in de trein richting A’dam. Voor de samenwerking met Maybelline & Glamour¬†gingen we (Laura, Francien & Joyce) shooten. We werden prachtig opgemaakt en kregen ieder een eigen kleur Nike shirt. Ik vertegenwoordig¬†team blauw, woehoe! Gezien het event pas in oktober is, moest het er wel een beetje ‘zomers’ uit zien. Dus moesten we in een shirtje in het Vondelpark rond rennen voor de foto. Even voor de duidelijkheid, twee dagen ervoor stond ik nog in 35 graden, nu in 5. Ik kon niet meer praten, zo koud had ik het!
Maar de foto’s zijn super tof geworden, Joyce is echt een top fotograaf!. Wie weet zie je ons binnenkort in de Kruidvat staan.

Aangezien ik toch in de buurt was, wipte ik even langs bij 3FM. 3FM??? Jaaaa, als je me volgt op snapchat (gebruikersnaam: fitmetmarit) weet je hier al meer over. 3FM is al jaren mijn favo radio station (echt) en zij hebben me gevraagd om samen met ze een samenwerking aan te gaan!!! Echt onwijs tof en wat er gaat gebeuren, weten we zelf nog niet precies, maar stay tuned.
In ieder geval ga ik samen met vriendinnetje Lienke van Dear Good Morning op 2e paasdag (28 maart) op de 3fm awards, via de livestream op Facebook, de kijkers meenemen met een camera op dit event. Lienke, ik, een camera en de tofste artiesten. Je kan het de hele dag dus volgen. Heb er nu al zin in!

Gelukkig kon ik vrijdagavond bij mijn ouders even ontspannen bij de houtkachel.
Want zaterdagochtend ging de wekker weer om half 6! Gelukkig nu wel doorgeslapen en excitedddd! Vandaag zou het eerste event van Maybelline & Glamour plaatsvinden! En wat was het leuk!
In #teamfitwithmarit zitten 30 meiden die op 16 oktober allemaal de 8 km gaan hardlopen tijdens de marathon van Amsterdam. We hebben samen een fb groep en gaan elkaar tot die tijd zien tijdens events, maar vooral ondersteunen via social media en via de Nike Running app maak ik iedere maand een challenge voor ze aan.
In de Nike store maakten we kennis met elkaar en natuurlijk ook met de andere groepen. Zo gaat #teamgirlslove2run op die dag de halve marathon rennen en #teamrunninglau de hele!!!!!

Alle meiden waren zo enthousiast, gemotiveerd en ik ben nu al trots op iedereen. Wat voor afstand je ook gaat rennen. We deden een pittige Nike work out, renden nog wat rond op de Amsterdamse straten met onze sexy haarbandjes (lees: rennen op een zaterdag door de kalver en Leidschestraat met een gele band om je hoofd) en kregen een heerlijke lunch+ een goodiebag van Maybelline & Glamour. Het was echt tof!

Maar toen was mijn leuke weekend nog niet over. Gelukkig kon ik zaterdagavond eindelijk weer even chillen met mijn vriend.. toch gek om 3 weken 24/7 bij elkaar te zijn en nu allebei weer ons ‘eigen ding’ aan het doen zijn. Weg vakantiesfeer, maar goed, dat hoort erbij.

Vanmorgen was het tijd voorrrrrr: bootcamp! Het leek me leuk om in samenwerking met mijn werk, Wadapartja, een bootcamp te organiseren. Het is sinds vandaag lente en dus perfect om deze op een zondagochtend alvast in te luiden.
Met een pittige bootcamp (yeah, toppers!) en met daarna veel lekkers en gezonds bij Wadapartja!

Vanaf vanmiddag ‘gewoon’ weer aan het werk en hopelijk zo snel mogelijk over deze jetlag heen komen (ik typ dit alweer veel te vroeg in de ochtend….).

Happy Sunday!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram