Persoonlijk

Wat mij blij maakte deze week #2

geschreven door Marit november 9, 2022 0 comments

Vorige week ben ik 32 geworden! Nu vind ik een jaartje erbij altijd een dingetje, maar ik ben ook heel blij dat ik ouder mag worden. Bij ouder worden hoort ook stilstaan bij de mooie dingen, dingen waar ik blij van word. Dus bij deze: wat mij blij maakte deze week (donderdag 3 november t/m woensdag 9 november).

Favo Foto's

Taart maakt mij altijd blij! Voor mijn verjaardag maakte ik deze Kindernbueno taart (naar recept van Leukerecepten.nl) en dit was heel leuk om te maken en vooral heeeeel lekker om op te eten!

Favo Foto's

Voor mijn verjaardag kreeg ik o.a. deze geweldige wasmand! Als je blij wordt van een wasmand, dan weet je dat je volwassen aan het worden bent….

Deze plant doen Tom en ik elkaar cadeau (hij is ook bijna jarig) en deze stond al heel lang op mijn wishlist! Hij is 2 meter en staat perfect in dit hoekje!

Ondertussen zijn we druk bezig met onze badkamer. Alles eruit gesloopt, de badkamer-mannen hebben leidingen aangepast en wij (vooral Tom en mijn vader) bezig met opbouwen: isolatie en platen tegen de wanden. Veel werk, maar ook heel leerzaam!

Favo Foto's

Nieuwe hardloopschoenen van Puma (Deviate NITRO 2). Liepen erg lekker, met een flinke demping!

Na een avondje marathon kijken in Thialf gingen we samen met vrienden cocktails drinken in het centrum (bij de Buurman). Echt meeeega lekker en werd ik heel blij van! (Mijn hoofd alleen iets minder de volgende dag…)

De tegeltjes aan de wand in de badkamer! BLIJ! Inmiddels is er ook gestuct en kunnen we dit gaan verven als het droog is. Daarna alles installeren (toilet, douche, wasmeubel, bad…) en dan BADDEREN!

Kocht deze week nieuwe agenda bij de Hema en dat maakt me altijd blij!

Balans maakt blij! 😉

Komend weekend ga ik met mijn beste vriendinnen naar Hamburg en we hebben er zoveel zin in! Samen met vriendin hebben we deze week een planning gemaakt… can’t wait!

Dat waren een aantal van mijn blije momentjes afgelopen week. 

Wat maakte jou blij deze week?

♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram