PersoonlijkVakantie Tijd

Vakantie van de blog

geschreven door Marit juli 3, 2017 9 Comments

Ken je dat? Dat je heel graag wil, maar dat het er niet uitkomt? Dit heb ik zo’n 1 á 2 keer in het jaar… Nieuwe ideeën, maar gewoon geen energie en motivatie om er mee te beginnen en ze uit te werken. Op zo’n moment moet ik gewoon even afstand doen van mijn blog, zodat ik juist ruimte creëer om na te denken over wat ik wil en hoe ik dit allemaal voor me zie. Ik neem een vakantie van mijn blog.

Tijd nemen om na te denken over de toekomst van Fit with Marit, de rubrieken op mijn blog, mijn andere kanalen, mijn samenwerkingen, de tijd die ik er instop met het belangrijkste: hoe kan ik jullie inspireren. Ik merk dat ik te veel nadenk over wat ik plaats, hoe ik iets breng en dat is af en toe niet verkeerd, maar ik wil niet een perfect plaatje neerzetten. Het belangrijkst voor mij is dat ik jullie inspireer en motiveer met de dagelijkse dingen op het gebied van eten, sporten en balans. Hoe ik dat vorm ga geven, daar wil ik weer even over nadenken en omdat ik me daar op wil focussen, tijdelijk geen blogs hier. Behind the scenes gaat het uiteraard gewoon door! Ik ben al bezig met een moodboard (zo leuk, misschien laat ik die binnenkort zien, zodat jullie een beetje een idee krijgen!), zo krijg ik voor mezelf helder wat ik belangrijk vind voor jullie en voor mezelf. Daarnaast ben ik natuurlijk ook gewoon nog aan het werk als groepsleider en vind ik het fijn om ook daar gewoon 100% met m’n hoofd te zitten en daar de focus te hebben als ik aan het werk ben.

Het plan? De komende weken, ik denk tot begin augustus, kunnen jullie hier geen blogs verwachten. De zomervakantie is dan ook bezig en ik gun jullie ook wel eens vakantie van mij 😉
Op social media (Instagram & Facebook) blijf ik mijn foto’s delen, want ik blijf gewoon lekker eten en sporten. Ook ga ik eind deze maand naar New York met m’n familie! Echt heeeeeul tof en exciteddddd en fijn dat ik dan niet met blogs bezig hoef te zijn.

And I need you! Jaaaahaaa, ik hoop dat jij mijn blogs gebruikt voor inspiratie en motivatie, maar nu heb ik JOU nodig! Feedback, tips, wat willen jullie (meer) terugzien op m’n website? Laat het me vooral weten! Dat kan middels een reactie, maar je mag me ook een mailtje sturen. Kom maar op! Waardeer ik heel erg!

Voor nu: doe je best nog even op school of op het werk, geniet intens van je vakantie, maar ook van een goede workout en een zomers ijsje. I’ll be back soon! ♥♥♥

9 Comments

Bianca juli 3, 2017 at 19:52

Jammer, maar goed van je dat het even zo doet en een stapje terug doet, ik blijf je gewoon volgen en kijk uit naar je nieuwe blogs.

Antwoord
Bianca juli 3, 2017 at 19:55

Jammer, maar ook goed van je dat je een stapje terug doet, ik blijf je gewoon volgen en kijk uit naar je nieuwe blog al duurt dat nog even.

Antwoord
Elsemiek juli 3, 2017 at 20:14

Marit jij hebt één van de leukste blogs met mooi fotomateriaal en enthousiast leesvoer! Ik blijf met smart wachten en gun je inderdaad ook tijd offline, vaak heel goed voor de mens om weer vol inspiratie terug te komen.. ?

Antwoord
Lisanne juli 4, 2017 at 00:46

Wat goed van je! ☺️ Geniet van deze maand en tot daarna ???

Antwoord
Zonderzooi juli 4, 2017 at 08:36

Wat heerlijk dat je naar NY gaat! Het leukste vind ik vaak de vlogs van je of de persoonlijke blogs. Alvast veel plezier in NY en geniet van je blogvantie 🙂 Dalí

Antwoord
Marissa juli 4, 2017 at 09:14

Hoi Marit,

Fit with Marit is m’n favoriete blog! Je favo friday’s, persoonlijke blogs en je vlogs vind ik het leukst! Daarnaast zijn je recepten altijd heerlijk en vaak lekker simpel zonder poespas. Geniet van je vakantie en de tijd in NY!

Antwoord
Manon juli 5, 2017 at 13:09

Ahh wat gaaf new york!! Ik vind je challenges met fit with marit altijd zo leuk en ik zou ook wel leuk vinden om meer vlogs te zien ? en je recepten !!

Antwoord
Gudrun juli 6, 2017 at 09:45

Begrijp ik volledig, heb ik zelf ook af en toe. Geniet van je vakantie girl <3 en qua feedback, ghoh, ik vind de structuur van je blog nu eigenlijk heel tof! Het is heel afwisselend en blijft zo leuk, dus ik zou zeggen doe vooral zo verder!

Antwoord
Wendy juli 14, 2017 at 14:20

Groot gelijk met de zomer in aantocht! Soms moet je ook even afstand nemen of het gehele overzicht te kunnen zien! Veel plezier en ik kijk uit naar een nieuwe (sport)video!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram