Persoonlijk

Social media

geschreven door Marit september 23, 2014 4 Comments

Afgelopen weekend heb ik eindelijk (bijna) alle leden van de ‘Fit Dutchies crew’ ontmoet en hebben we heerlijk sushi gegeten. Daarvoor heb ik nog koffie gedronken met mijn Running Girls partner en Lienke van dear goodmorning.

Deze mensen heb ik ontmoet, omdat ik op social media veel contact met ze had en ik dan veel te nieuwsgierig ben. Nieuwsgierig of het via social media super spontane mensen zijn, maar eigenlijk in het echt verlegen kluizenaars die veel te veel filters voor selfies gebruiken. Nou niet dus. Echt super leuke meetingen gehad en iedereen was in ‘het echt’ ook spontaan, gezellig en knap!

De gesprekken gingen vooral over eten, sporten, andere instagrammers, nog meer eten, ideeën etc. Het is ook wel wat dat je door social media gewoon ergens met elkaar iets zit te drinken of eten, maarja dat is het wereldje waar ik me nu wat in begeef. Waar ik natuurlijk zelf voor kies en wat ik vaak ook erg leuk vind, maar soms vind ik het ook wel een lastig wereldje…
Dan denk ik, waar doe ik het voor? Voor mezelf? Voor anderen? Natuurlijk vind ik het leuk om te doen, maar soms ben ik er ook zo veel mee bezig (doe ik het wel leuk? Wat is leuk om te plaatsen? Wat willen mensen zien? Wat vinden ze van mij). Gelukkig krijg ik veel positieve feedback van jullie volgers, wat me echt motiveert om dit te blijven doen.
Mensen gaan toch via social media een oordeel over je vellen, hartstikke logisch, maar ik vind dat zelf wel eens moeilijk. Want daarom wil ik altijd zo leuk mogelijk proberen te zijn en de mooiste foto’s proberen te maken. Ik deel foto’s met de hele wereld en iedereen heeft daar een mening over. Soms denk ik dan, waar ben ik mee bezig? Waarom wil ik via social media laten zien hoe het mij gaat? Maar toch vind ik het vaak ook erg leuk om te delen en is het behalve voor mezelf een motivatie, ook voor anderen een inspiratie, als ik de berichtjes mag geloven.

Dus zo lang ik het leuk vind, blijf ik zeker door gaan. En vind ik het leuk om mensen van instagram te blijven ontmoeten!

Hoe kijken jullie hier tegen aan? Delen jullie veel via social media? Ontmoeten jullie wel eens mensen?

fitdutchies

 

 

4 Comments

Renske september 23, 2014 at 21:31

Je doet het hartstikke leuk! Ik volg je met veel plezier. En gek genoeg, heb ik nog nooit iemand ontmoet… Jammer! Ik woon ook echt in een uithoek ha ha. Liefs Renske

Antwoord
Jolien september 24, 2014 at 17:20

Goede blog marit! Snap je punt helemaal. Maar aan de andere kant, dit is zo erg mijn hobby geworden dat ik hier ook gewoon voldoening uithaal 🙂 en zelfs als ik geen foto maak van mijn eten moet het netjes liggen 😉 (oei misschien draai ik wel door haha)

Antwoord
Jolie september 25, 2014 at 22:58

Ik wil jou wel eens ontmoeten! En andere fitdutchies, lijkt me hartstikke gezellig, en eng haha! Maar ik deel ook wel veel via instagram al is dat laatste tijd wat afgenomen (media-/zelfbewuster door aantal dingen)

Antwoord
ZONDERZOOI september 29, 2014 at 15:39

Leuk dat je zo’n social media meeting had! Ik volg je ook al een tijdje en je geeft juist een erg positief beeld, een mooie balans van gezond eten, sporten en hier en daar eens wat cheats. Blijf vooral zo door gaan, je doet het prima!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram