Persoonlijk

Reizen

geschreven door Marit juni 9, 2014 1 Comment

Naast sporten en eten heb ik nog een grote passie: reizen. Echt… als ik het hele jaar door kon reizen, dan zou ik dat doen. Of naja, dat denk ik. Thuiskomen is ook altijd erg fijn. Maar dat reisgevoel… WAUW. Verslavend ook.
Reizen is niet echt aan mijn blog gerelateerd, maar toch kan ik het niet laten om hier iets te vertellen over mijn reizen.

Twee en een half jaar geleden ben ik voor een aantal maanden vertrokken naar Australië. Ik heb mijn familie hier bezocht en nog wat gereisd in het land zelf. Hier zijn nog een paar weekjes Thailand aan vast geplakt.

 

Afgelopen zomer heb ik samen met een groep meiden vrijwilligerswerk gedaan in Kenia & Tanzania. We bezochten projecten waar straatkinderen waren opgevangen. De dagen dat wij op een project waren deden we spelletjes, gaven we les en probeerden we ze een zo leuk mogelijke tijd te geven.

DSC00729klein

En toen kreeg ik al vrij snel weer de kriebels… Ik moest weg! In maart had ik opeens een maandje niets en toen ben ik weer naar Azië gevlucht. Hier heb ik mijn oom bezocht in Cambodja, nog wat gereisd, toen samen met mijn twee beste vriendinnen(die konden ook opeens weg!) Laos doorgereisd en afgesloten in Thailand.

IMG_1916klein

Dit zijn mijn drie grootste reizen tot nu toe. Alle drie hebben ze veel indruk gemaakt. Reizen is echt mijn grote passie. Gelukkiger kun je mij niet maken. Ik kan niet wachten tot ik weer wat meer geld op mijn bankrekening heb staan. Ik ben er alleen nog niet uit waar de reis de volgende keer heen gaat…. Tips? En zijn jullie al naar één van deze landen geweest?

1 Comment

Eduard juni 11, 2014 at 12:59

Zuid-Afrika?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram