Persoonlijk

Verhuisd & progressie

geschreven door Marit oktober 4, 2014 10 Comments

Woensdag ben ik verhuisd! YEAHEAAAH!
Het is allemaal heel snel gegaan, ik was niet eens echt op zoek, maar kreeg twee weken geleden een studiootje vlakbij het centrum aangeboden. Ik moest dus alles heel snel beslissen en regelen, maar het was het waard: wat heerlijk! Eindelijk een plekje voor mezelf! Ik was in april net verhuisd, maar dit beviel me toch niet zo goed, ook al had ik een grote kamer, ik was het zat om ruimtes te delen en wilde graag een plekje voor mezelf. GELUKT! BLIJ!

Dinsdag was mijn laatste dag in mijn studentenkamer en dus maakte ik voor het laatst daar een een progress foto. Ook heb ik in de sportschool deze week na een tijdje weer een meting gedaan op de sportweegschaal. In één jaar en één maand ben ik bijna tien kilo aangekomen en van 12% vet naar 18% gegaan. Ik ben echt super trots op mezelf. En dat vind ik best lastig om te zeggen. Ik keek wat oude foto’s terug en zag mijn andere metingen in de sportschool en ik weet gewoon dat het me best veel moeite heeft gekost om te komen waar ik nu ben. (Lees hier meer over mijn ‘journey‘.) Ik ben echt blij dat ik mijn progressie op deze manier bij heb gehouden. Zo zie ik echt duidelijk verschil. Doordat ik mezelf elke dag zie, zie je niet zo’n groot verschil. Echter, merk ik het natuurlijk echt super goed. Ik heb zó veel meer energie, voel me veel fijner in mijn vel en ben echt best wel heel gelukkig. Ik blijf gewoon lekker op deze manier doorgaan en ik kan op dit moment even overal net iets meer van genieten doordat ik nu mijn eigen plekje heb. (Koken en douchen wanneer je wilt, geen afwas van huisgenoten, lopend naar de stad, alles bij de hand, noem maar op!)

Wat voor dingen doen jou weer even stilstaan en realiseren hoe ver je bent gekomen?

FIJN WEEKEND!

10 Comments

Maaike oktober 5, 2014 at 22:19

Gefeliciteerd met je studio!! En toppie van je progressie! 🙂 happy for you! Liefs

Antwoord
Marit oktober 9, 2014 at 11:06

Lief, dankjewel! Liefs

Antwoord
Fitfoodkatja oktober 6, 2014 at 18:40

Wauw wat een mooie progressie, en oh wat kan ik niet wachten tot ik een huisje voor mezelf heb.

Antwoord
Marit oktober 9, 2014 at 11:05

Dankjewel!

Antwoord
judith oktober 8, 2014 at 16:50

Woow, check that booty!!
Super goed van je meis!

Antwoord
Marit oktober 9, 2014 at 11:03

Haha, lief, dankje!

Antwoord
Jasmijn oktober 9, 2014 at 21:33

Super fijn en goed Marit! <3

Antwoord
Gerieke oktober 15, 2014 at 08:43

Topper! 🙂 Goed bezig! En wat heerlijk een eigen plekje!

Antwoord
Kellt december 3, 2014 at 18:05

Wauw wat een progressie! Ik heb een vraagje. Ik eet nu een week en vul dit ook in bij een kcal-teller. Nu viel mij op dat ik voornamelijk veel vetten binnen krijg. Kun je mij advies geven wat ik op een dag zoals moet/kan eten?!

Antwoord
Anne januari 29, 2015 at 15:34

Wow Marit, dit is voor mij een enorme boost! Ik zie dat je meer vormen hebt gekregen, dit wil ik ook erg graag. Ik ben namelijk vrij dun, en wil meer aankomen/sterker worden. Alleen echt GEEN IDEE hoe ik dit moet doen, ik sport sinds kort ook bij de Fit for free. Maar ben tegelijkertijd ook bang om af te vallen als ik vaker ga sporten!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram