Persoonlijk

OFF TO OZZY!

geschreven door Marit november 6, 2018 10 Comments

Nou, eindelijk heb ik de tijd genomen om nog even een blog te schrijven, voordat we zo het vliegtuig richting Australië instappen. WANT VANDAAG VERTREKKEN WE! Spannonnnnnd!

Ik heb het pas vorige week met jullie gedeeld, maar wij zijn er natuurlijk al iets langer mee bezig. We hadden al een tijd de droom om voor een aantal maanden naar het buitenland te gaan om te reizen en te werken. De afgelopen maanden zijn wel in treinversnelling gegaan, wat maakt dat ik nog niet helemaal realiseer dat we donderdag in Sydney zijn.

Sinds de blog van vorige week heb ik zoveel berichtjes ontvangen met tips, vragen en andere lieve dingen. Heel erg bedankt hiervoor. Tips zijn altijd welkom! We gaan natuurlijk zelf op ontdekkingstocht, maar dingen die we volgens jullie echt móéten zien en doen, willen we heel graag weten!

Ik wil toch nog even zeggen dat het hier gaat veranderen. Want mijn leven gaat veranderen. Het is voor mij ook tijd voor iets nieuws. Ik schrijf al 4,5 jaar bijna dagelijks met heel veel plezier op mijn blog, maar nu ik mijn eigen boek heb gemaakt (waar mijn blog in zo’n 150 pagina’s wordt samengevat) is de inspiratie voor het “dagelijkse leven” een beetje op.
Ik vind het natuurlijk hartstikke leuk als jullie me blijven volgen, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je de komende blogs/posts minder leuk/inspirerend vindt, omdat het anders is dan “normaal”. 
Eerlijk gezegd heb ik ook nog geen idee hoe ik mijn blog/social media de komende tijd ga invullen. Ik wil het niet als een moetje gaan zien, maar waarschijnlijk vind ik het zelf veel te leuk om mijn verhalen met jullie te delen en toch te laten zien hoe ik het gezond eten en sporten doe in een ander land.

Vanavond vliegen we dus die kant op. We hebben één tussenstop en vliegen daarna door naar Sydney. Hier zullen we eerst een aantal dagen verblijven in een hostel en volgende week huren we een camper om vervolgens langs de kust naar boven te rijden. Ik ben ZO benieuwd! Zoals je op de foto ziet, ben ik al eerder in Australië geweest (was wel een stukkie jonger ja), maar nog nooit eerder boven Sydney.  

De afgelopen dagen waren gek en emotioneel, maar ook heel fijn. Afscheid nemen is nooit leuk, maar hoort er ook bij. Je realiseert je extra goed wat je achterlaat en hoeveel je om de mensen heen geeft. We kunnen terug wanneer we willen en hopelijk komen we terug met onvergetelijke avonturen. Ik ben heel blij dat ik dit kan doen en al helemaal met Tom aan mijn zijde.

Nogmaals, we zien het allemaal wel. Ik wilde er nog een blogje uitgooien, zodat jullie een beetje waar je aan toe bent (of nouja, eigenlijk weet je dat nog niet, want ik weet het zelf ook niet). Laat je verrassen, want dat doe ik ook!

♥♥

10 Comments

Eline november 6, 2018 at 20:58

WAUW té gek zeg! Heel veel fun gewenst samen en maak er een té gekke reis van voorzolang die maar mag duren! Maak je dromen waar ??

Antwoord
Marit november 11, 2018 at 09:14

Zo’n lief berichtje dit, bedankt! Dit is precies wat we willen gaan doen: living the dream!

Antwoord
Janneke november 7, 2018 at 10:08

Gaaf Marit! Wij (mijn vriend en ik) gaan vanaf morgen exact het zelfde doen maar dan in nieuw zeeland. Geniet van Aussie. De Oostkust is echt prachtig!!

Antwoord
Marit november 11, 2018 at 09:15

Wat super zeg, Janneke! Heel veel plezier op jullie reis, geniet ontzettend! En bedankt voor je berichtje! 🙂

Antwoord
Margot november 7, 2018 at 13:51

Zo spannend! Geniet ervan, het is een echt avontuur. 🙂 Wij hebben dit jaar 5 maanden gereisd in Azië & US en ik zou zo teruggaan! Groetjes, Margot

Antwoord
Marit november 11, 2018 at 09:16

Wat leuk om te lezen, Margot! Bedankt voor je berichtje.

Antwoord
Merel november 7, 2018 at 19:34

Geniet ervan! Ik lees graag met je avonturen mee, maar denk allereerst maar eens lekker aan jezelf in plaats van je blog 😉 live your dream!!

Antwoord
Marit november 11, 2018 at 09:16

Lief dat je dat zegt, Merel! Dankjewel!

Antwoord
Nina & Maris november 8, 2018 at 00:03

Wauw wat een mega tof & stoer plan. Of eigelijk geen plan. Dat is precies ons motto: geen plan is t beste plan! Nee maar serieus GO GO GO for it! Aussie is the best & jij komt er wel. Dit is het begin van iets nieuws & daar kom je alleen maar sterker uit als persoon! GENIET Marit & keep ya head up in Ozzieland ?

Antwoord
Marit november 11, 2018 at 10:22

Wat een super lief berichtje meiden! Ik vind wat jullie doen ZO STOER!!! Echt respect voor de manier waarop jullie in het leven staan. Geniet ontzettend van Aruba!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram