Persoonlijk

In een nieuw jasje

geschreven door Marit september 25, 2015 10 Comments

Jahaaaaa, je ziet het goed! Mijn blog lay out is weer veranderd! En deze keer ben ik van plan even bij dit thema te blijven! Het is nog niet helemaal af, alle foto’s moeten namelijk aangepast worden (da’s best een klus) en wat andere puntjes op de i, maar tot nu toe sehr zufrieden.
Bij mijn vorige thema’s wilde ik het vooral heel wit en overzichtelijk houden, maar ik wilde het nu wat levendiger! Waarom? Omdat ik meer wil uitstralen dat er best veel actie in mijn blog zit. Er wordt steeds meer tijd ingestoken en dat wil ik graag laten zien en jullie vooral laten merken. Door een thema die meer bij mij past en waardoor je hopelijk het gevoel krijgt echt een site te bezoeken.

Plannen, Marit?
Not really, just a little. Ik heb gister mijn laatste dagje gewerkt bij één van mijn bijbaantjes en ik heb besloten dat ik de twee dagen aan tijd die ik daaraan over hou, wil gaan stoppen in m’n blog! En ik moet eerlijk zeggen dat ik dat best spannend vind! Ik kies er namelijk om (nog) niets met m’n HBO diploma te gaan doen en hou tijd vrij om aan mijn blog te werken. Wel blijf ik 25 uur per week bij m’n andere baan en blijf ik de kindertelefoon en Running Girls Groningen doen natuurlijk! De overige tijd stop ik dus in mijn blog. Wat inhoudt dat ik me bezig wil houden in de keuken, met work outs, weetjes, reviews, administratie, events, etc. etc. Door het meer aandacht te geven hoop ik meer te gaan groeien. Ik wil dus meer energie erin gaan steken, maar er ook uit halen. Om dit te blijven doen en hier ook iets uit te krijgen, word ik af en toe gesponsord voor berichten. Dit zal ik altijd aangeven en ik zal hierin ook altijd mijn eerlijke mening schrijven. Dit is een manier waarop en ik kan doen wat ik leuk vind en jou kan voorzien van bijvoorbeeld reviews van nieuwe goodies en foodies!

Om een lang verhaal kort te maken. Fit with Marit in een nieuw jasje dus. Wat vind je ervan?

10 Comments

Gudrun september 25, 2015 at 19:56

Super leuk! Ik hou zelf ook van dat kleurtje 🙂 Mijn blog heb ik ook net helemaal omgegooid en zelfs een nieuwe naam gegeven en ik begrijp dus wel dat er bergen werk in steken, maar jouwe ziet er echt super leuk uit, ik blijf een trouwe volger en ben benieuwd naar nog meer van jou! <3

Antwoord
Marit september 27, 2015 at 12:34

Ziet er goed uit, je blog! Zit idd veel tijd en werk in, maar heb het er voor over! Bedankt voor je reactie!

Antwoord
Kaneesha september 25, 2015 at 20:53

Leuk leuk! Lijkt me idd lekker om de tijd te nemen voor je blog, geniet er van babe xx

Antwoord
Marit september 27, 2015 at 12:34

Ah lief Kaneesha, bedankt!

Antwoord
Lianne september 25, 2015 at 21:39

Ziet er fris & fruitig uit! Compliment!

Antwoord
Marit september 27, 2015 at 12:34

Dankje, Lianne!

Antwoord
Allissa september 25, 2015 at 23:33

Moooooi!

Antwoord
Marit september 27, 2015 at 12:34

Dankje Allissa!

Antwoord
Wilmke september 26, 2015 at 15:45

Super! Ik ben zelf ook meer van wat kleur, ook al schijnt het een trend te zijn om alles zo minimalistisch en wit mogelijk te houden.. Tijd vinden voor je blog is lastig hè naast werk? Ik probeer ook 4 keer in de week te bloggen, maar is zwaar soms!
X Wilmke

Antwoord
Marit september 27, 2015 at 12:33

Wat heb jij een leuke site zeg! Mooi overzichtelijk en toch wat kleur, leuk!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram