FoodPersoonlijkSporten

Mijn moodboard + I NEED YOU!

geschreven door Marit augustus 28, 2017 30 Comments

Zoals ik eerder al vertelde nam ik niet alleen ‘vakantie’ van mijn blog, ook deed ik afstand van social media. Rust en ruimte om na te denken over mijn leven, mijn toekomst en daarvan is voor mij een belangrijk onderdeel: mijn blog en social media kanalen. Iemand noemde het ‘creatief opladen’ en dat vind ik erg passend en mooi klinken. Ik kan in een periode zitten dat ik alles wel prima vind, maar zoals denk ik iedereen, heb ik ook wel eens periodes dat ik denk: ‘is dit het?’, ‘wat nu?’, ‘wat wil ik?’… Ik heb een lange tijd in de ‘ik vind alles wel prima’ periode gezeten en nog steeds vind ik het ook allemaal wel prima, maar soms ben je toe aan verandering en merk je ook dat veranderingen nodig zijn om weer verder te groeien.

Mijn hoofd stroomde aardig over van gedachten, gevoelens en ideeën. Daarom leek het me een goed idee om niet overal steeds iets neer te krabbelen (ik heb zo veel lijstjes…), maar om aan de slag te gaan met een moodboard, speciaal voor Fit with Marit.
Mijn moodboard verdeelde ik in een paar onderwerpen. Onderwerpen die altijd al leidend waren op mijn blog, maar wat voor mij goed was om weer duidelijk te hebben en bewust van te zijn.


Eten

Vanaf moment één kun je recepten terugvinden op mijn blog. Ik deel niet alleen mijn mooie, opgemaakte bordjes, ik deel ook hoe jij dit ook kunt gaan maken en belangrijker: op kan eten. Omdat naar mijn idee mijn lezers en volgers voornamelijk gezond en sportief bezig willen zijn, probeer ik gezonde en eiwitrijke recepten te delen. Simpel, niet te veel ingrediënten, zodat het je niet afschrikt en je zin hebt om aan de slag te gaan! Wel wil ik vaker vegetarische of zelfs veganistische recepten delen, omdat dit kort gezegd geen kwaad kan.
Ook zal ik wekelijks een hotspot met jullie blijven delen. Voornamelijk Groningse, want daar woon ik en ik wil dat jullie gewoon allemaal nieuwsgierig worden naar de stad en hier snel eens komen. Maar ook wil ik hotspots in andere steden gaan ontdekken. Tips zijn altijd welkom!
Daarnaast merk ik dat mijn ongezonde recepten ook in trek zijn en I totally get that! Ondanks dat ik gezond eten belangrijk vind, vind ik het ook heel belangrijk om af en toe flink te zondigen. Ik wil vaker ‘ongezonde’  baksels met jullie delen (Tony’s Chocolonely taart, Oreo Nutella cheesecake….) in een nieuwe categorie ‘Fat with Marit’ ;).


Sporten
Ik hou van sporten! Ik heb er nog nooit niet van gehouden! Atletiek, schaatsen, hardlopen, fitness… Ik zie het als uitdaging, maar ook als ontspanning. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit zonder moet. En dat is iets wat ik op jullie wil overbrengen: sporten is leuk! Niet iedereen vindt dezelfde sport leuk, niet iedereen vindt dezelfde manier leuk, maar ik vind dat iedereen het een kans moet geven. Kijken wat bij jou past en op welke manier het voor jou wél leuk is. Soms met een doel, soms zonder doel. Soms alleen, soms samen. Soms hardlopen, soms fitness of iet heel anders. Soms iemand die zegt wat je moet doen, soms lekker je eigen ding doen. Het kan allemaal! Op dit gebied lijkt het me leuk om wat vaker mijn workouts met jullie te delen. Wat spook ik zoal uit in de sportschool? Hoe ziet een doorgaanse week eruit qua sporten? Maar ook weer tips, events, etc.
By the way…. over 6 dagen ga ik jullie iets heel tofs vertellen, wat alles te maken heeft met sporten, jezelf tegen komen en motivatie!


Balans & genieten
De reden waarom ik ben begonnen met mijn blog, is omdat ik zelf een tijd heb gekend waarin ik een ongezonde relatie had met sporten en eten. Een ongezonde balans, waardoor ik niet kon genieten van eten en sporten een moetje was. Hierin heb ik mijn persoonlijke verhaal gedeeld, challenges en tips. Dit wil ik blijven doen. Ik merk dat dit helaas nog steeds bij veel meiden en jongens speelt en het is gewoon zo zonde. Ik zal dan ook binnenkort nogmaals mijn persoonlijke verhaal delen in de hoop een aantal van jullie te inspireren en in te laten zien dat het ook anders kan. Ook zal ik blogs blijven delen over het loslaten van de controle, aankomen, het niet meer kcal tellen/wegen etc…
En omdat ik niet de enige ben met een verhaal, wil ik elke maand een blog delen die door één van jullie geschreven is. Een blog met een persoonlijk verhaal op dit gebied. Ik zou het heel knap vinden als jullie dit met mij zouden willen delen! Zou je dit willen? Stuur me dan vooral een mailtje!


Challenge Monday, Weetje Woensdag & Favo Friday

Al een tijdje drie terugkomende rubrieken op mijn blog. Challenge Monday vind ik fantastisch om te doen! Ik vind het leuk om jullie uit te dagen en om jullie uit je comfortzone te halen, maar ik vond het op een gegeven moment best wel een opgave om iedere week weer een nieuwe challenge te bedenken, waardoor het soms half-half challenges werden. Dan doe ik het liever goed of niet. Ik zit hier dus een beetje over na te denken… wel iedere week? Iedere maand? Helemaal niet meer? Help me out!
Van de Weetje Woensdag leer ik zelf ontzettend veel. Het kost vaak wel wat tijd, maar ik vind het onwijs leuk om uit te zoeken. Maar ook hierbij heb ik soms geen inspiratie en heb ik geen idee waar ik over moet schrijven. Dus ook hierbij de vraag: nog iedere week een Weetje Woensdag? En zo ja, give me some subjects!
In Favo Friday deelde ik eerder altijd mijn favorieten, maar sinds begin dit jaar deel ik elke week altijd mijn favoriete momenten uit de afgelopen week. Ik vind het leuk om dit te delen, zodat jullie een beetje een beeld krijgen en ik word gewoon vrolijk om terug te kijken op leuk momenten. Deze blijf ik (en gelukkig ook op aanraden van jullie) er dan ook inhouden!

Instagram, Facebook, Youtube
Op Instagram wil ik dagelijkse kiekjes blijven delen. Niet te veel over nadenken, maar gewoon delen! Insta-stories vind ik echt heel erg leuk, dus hier ben ik ook wat mee aan het spelen.
Facebook gebruik ik vooral op mijn blogs op te communiceren en daarnaast vind ik het leuk om af en toe een grappig plaatje te delen.
Youtube…. ja, hierbij heb ik jullie ook weer echt nodig! Wat moet ik met mijn YouTube kanaal?! Vorig jaar was het opeens iets wat er bij hoorde en zo geschiedde… toch merk ik dat het niet echt iets voor mij is, ik schrijf veel liever! Je moet je even voorstellen… praten tegen een camera en daarna nog uren editten en tegen je eigen hoofd aan kijken! Aan de ene kant vind ik het heel leuk, omdat het ook een wat ‘echter’ beeld schept en ik het leuk vind om naar andere filmpjes te kijken, maar aan de andere kant voel ik me er niet helemaal prettig bij (+ mijn omgeving ook niet altijd), denk ik er veel te veel bij na en kost het onwijs veel tijd, wat ik dan stiekem toch liever in blogs steek. Wat vinden jullie?!

Mijn andere werk
Veel mensen denken dat bloggen mijn enige werk is, maar ‘gelukkig’ niet. Waarom ik gelukkig zeg? Ik ben heel blij dat ik er iets naast doe. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werkster en werk nu als groepsleider met kinderen en ik vind dit echt heel leuk. Fijne collega’s, lieve kinderen en het voelt ook fijn om niet geheel afhankelijk van mijn blog te zijn. Door ernaast te werken en niet de hele dag achter mijn laptop te zitten, krijg ik juist meer inspiratie voor blogs en het maakt me ook bewust van wat ik schrijf en met wie ik dit deel (want ja, op mijn werk weten ze uiteraard van mijn blog). Naast dat het werk onregelmatig is, heb ik hier natuurlijk ook te maken met tijd vrij maken voor sporten, mealpreppen etc. Het lijkt me dan ook leuk om hier vaker iets over te schrijven en mijn tips te delen.

Samenwerkingen
De afgelopen jaren heb ik op het gebied van samenwerkingen zo veel geleerd. Op het begin is het fantastisch als je producten opgestuurd krijgt en dat is het nog steeds hoor, maar ik heb hier ook van geleerd dat bedrijven dat natuurlijk niet voor niets doen. In de afgelopen jaren ben ik samenwerkingen aangegaan, waar ik achteraf best wel spijt van heb gehad. Ik heb er veel van geleerd en hierdoor durf ik nu veel beter mijn grens aan te geven. Ik hoef niet meer alles opgestuurd te krijgen en maak nu duidelijke afspraken, zodat de wederzijdse verwachtingen helder zijn. Ik vind het belangrijk dat het product of het bedrijf waarmee ik samenwerk iets te maken heeft met sporten of eten, dat ik er een goed gevoel bij heb, dat het jullie inspireert/iets bijbrengt en dat bedrijven me het op mijn eigen manier laten invullen. Vinden jullie het leuk als ik hier meer over ga delen op mijn blog? Tips voor bloggen etc.? Let me know!

I NEED YOU!
SORRY voor de grote lappen tekst, maar het moest er gewoon even allemaal uit. Hier en daar staat tussendoor dus ook een vraag aan JULLIE en ik hoop heeeeeel erg dat jullie de moeite willen nemen om een reactie achter te laten met antwoorden op mijn vragen. Feedback is heeeeeel erg welkom, want uiteindelijk schrijf ik niet alleen omdat ik het leuk vind, maar wil ik JULLIE inspireren en motiveren!

LAAT DUS EEN REACTIE ACHTER!!! Met….
– Feedback! Dit mag over van alles gaan…. schrijfstijl, rubrieken, Instagram, Facebook…
– Challenge Monday: ja of nee? Elke week? Elke maand? Ideeën voor onderwerpen?
– Weetje Woensdag: ideeën voor onderwerpen?
– Youtube: ja of nee? Zo ja, wat?!
– Meer bloggen over bloggen? Wat voor tips/onderwerpen vinden jullie dan interessant?

Ik waardeer het ontzettend als je een reactie achter laat of je me een mailtje stuurt! En ik waardeer het natuurlijk ook dat je het tot het einde van deze blog hebt volgehouden en dat je überhaupt de tijd neemt om op mijn blog te koekeloeren. Ik hoop dan ook dat je dit vooral blijft doen en ik wens je voor nu nog een hele fijne dag toe! ♥

30 Comments

Julie augustus 28, 2017 at 11:23

Hoi Marit,
Heel fijn te lezen dat je er zo mee bezig bent.
Ik ben net al je filmpjes op je YouTube kanaal gezien, die filmpjes vind ik echt geweldig vooral de challanges zoals de 5000 kcal challange.
Ook vind ik de Chalange maandag super leuk.

Dan wil ik je ook echt meegeven dat ik je blog, instagram, yt echt fantastisch leuk vind.

Kusjes Julie

Antwoord
Marit augustus 28, 2017 at 13:38

Hey Julie, bedankt voor je lieve reactie, leuk om te lezen!

Antwoord
Nienke Elzinga augustus 28, 2017 at 11:27

Misschien is inderdaad 1x per maand een monday challenge een goed idee lijkt mij ook heel erg lastig om steeds een andere challenge te moeten verzinnen !

En voor mijn YouTube kanaal zoek ik nog iemand om een kerst special baksel video mee op te nemen dus als je dat leuk lijkt stuur mij dan maar even een mailtje 🙂

Antwoord
Marit augustus 28, 2017 at 13:40

1 x per maand is misschien wel een idee inderdaad! 🙂 Haha, nou ik weet dus niet wat ik met mijn YouTube kanaal moet omdat ik het ongemakkelijk vind, laat staan bij/met iemand anders 😉

Antwoord
Kirsten augustus 28, 2017 at 11:32

Marit!!! Mens wat word ik altijd blij van jou, je energie, inzet en goede humeur. En dan zijn je berichten en foto’s ook zo leuk om naar te kijken en te lezen. Ik vond je vlogs ontzettend leuk, maar kan me de vervelende kanten goed voorstellen. Misschien alleen bij leuke evenementen? En de wat gebeurt er als… zijn ook echt tof! Ik vind jouw fit with Marit vooral prettig omdat het niet vol staat met selfies en je killerbody 😉 hierdoor gaat het om wat ke doet en niet perse om hoe je eruit ziet wat me bij andere fitgirls opvalt.
Ik denk dat interactie met je volgers leuk is om te gebruiken en je te laten inspireren. Ik vind het vooral fijn dat je je hardlooptrainingen deelt, waar ik dan weer van kan leren. Misschien dat je ergens nog de aandacht je zou vestigen op mindset. Hier gaat het bij mij vaak fout namelijk. Of sporten buiten de sportschool, op reis, op je werk, etc.
En de challenges zijn ook zo leuk! Nou gewoon lekker doorgaan en doen waar jij energie van krijgt. Dan blijft het voor ons zo leuk om te volgen. Succes!

Antwoord
Marit augustus 28, 2017 at 13:49

Aaaah te lief dat je even reageert, bedankt! De interactie met anderen is eigenlijk ook het leukst en dat inspireert me ook het meest, goeie! Die hardlooptrainingen komen wel goed (you know why ;)) ennnnn die minset is wel een hele goeie, maar ook zo lastig! Maar ik kan daar wel eens wat meer informatie over opzoeken. Thanks voor de inspi! Tot snellllll!

Antwoord
Zonderzooi augustus 28, 2017 at 11:59

Ik dacht ik zal toch maar eens even reageren omdat je graag hulp wilt van anderen. Super goed dat je dit deelt! Op het gebied van hotspots zou ik zeggen, misschien leuk om eens een keertje een stad te bezoeken samen met drie volgers die daar wonen? Die kunnen je dan de leuke eettentjes laten zien en tegelijkertijd kun je hun dan ook ontmoeten. Dus als je graag wat hotspots in Tilburg wilt bezoeken, let me know! Verder vind ik het #fatwithmarit concept ook erg tof. Mocht je inspiratie nodig hebben voor recepten dan vind ik Pinterest altijd super fijn. Gewoon een beetje zoeken op bepaalde ingredienten en dan zelf een beetje een leuke draai geven aan wat je gevonden hebt. En van die wekelijkse dingen zou ik kijken of je het misschien niet beter 2x per maand kunt doen. Dus bv elke 1e en 15de van de maand een Challenge Monday doen. Anyway, hopelijk heb je wat aan mijn tips en veel succes! X

Antwoord
Marit augustus 28, 2017 at 13:50

Leuk idee! Tilburg wil ik graag eens heen, dus ik ga je dan zeker vragen! En Pinterest is zo fijn, heb ik onlangs ‘ontdekt’, haha. 2 x per maand is een goeie! Thanks voor je reactie! 🙂

Antwoord
Amy Wijnans augustus 30, 2017 at 00:02

Hier nog een Tilburger die zich aanmeld ??

Antwoord
Sophie augustus 28, 2017 at 12:38

Allereerst zal ik gelijk zeggen; ik ben niet zo’n blog-lezer. Totaal niet eigenlijk. De enige blog die ik wel regelmatig lees is jouw blog. Je schrijft fijn en weet vaak precies over onderwerpen te schrijven waar ik het nog lastig mee heb (ik ben nog niet heel lang bezig met mijn fit lifestyle) of die ik interessant vind. Dus bedankt daarvoor ❤️.

Challenge monday vind ik altijd leuk om te zien, alleen heb ik er zelf nog niet aan meegedaan. Op dit moment is het nieuwe ‘fit’ lifestyle al genoeg challenge voor mij. Al wil ik er wel binnenkort aan meedoen want het ziet er echt leuk uit! Je kan sommige challenges overigens ook weer opnieuw doen? Er zijn mensen (zoals ik) die de challenges nog niet gedaan hebben, en je kan vaak meerdere gerechten bij 1 challenge maken. Dus dan daag je jezelf uit een ander gerecht te maken dan de vorige keer met dezelfde challenge?

Youtube moet je alleen doen als jij je daar prettig bij voelt en als dat niet zo is waarom zou je het dan in godsnaam doen? Je hoeft toch niet hetzelfde te zijn als iedereen? Jouw kracht ligt duidelijk bij het schrijven van blogs en daar krijg jij genoeg mensen enthousiast mee. Waarom zou je jezelf dan kwellen en een ‘moetje’ maken van vloggen? Ik zou Youtube dus lekker skippen en gewoon shinen in je blogs en op Insta enzo :).

Qua leuke locaties en dergelijke; Ik weet dat het ver weg is maar Eindhoven heeft tegenwoordig ook steeds meer leuke restaurants en barretjes waar je erg gezond kan eten. Denk bijvoorbeeld aan SNCKBR wat er nu net een paar maanden zit.

Tips om over te bloggen:
Er is een ‘groot’ verschil tussen de instagrammers met een honderdtal volgers en instagrammers met veel meer. Het verschil daarin zit ‘m natuurlijk ook in de veeeeel perfectere (kunnen we het zo noemen?) foto’s. Als ik mijn ontbijt klaar heb maak ik daar snel een kiekje van en ik gooi ‘m online. Misschien een leuk idee om in 1 of een paar blogs wat tips & tricks uit te leggen hoe je ook tot zulke prachtplaatjes komt.
Ik weet niet of jij iets doet met bijvoorbeeld supplementen oid, maar laatst kreeg ik het advies om eens te kijken naar bijvoorbeeld bcaa’s en pre-workouts en nog meer. Ik ging kijken op de website waar ik het wilde bestellen en had geeeeeen idee waarnaar ik moest kijken, dus heb er uiteindelijk niks gehaald. Is het een idee om daar een post over te wijden? Waarom mensen voor bepaalde supplementen kiezen bijvoorbeeld.
Wat ik ook lastig vind is al dat gedoe met macro’s en tellen etc. En wanneer zit er veel suiker ergens in en wanneer juist veel vet? Is er een soort beginners guide waar je op kunt letten wanneer je gezond wil gaan eten? Denk aan vervangers (30+ kaas is gezonder dan cheddar, etc), macro’s uitleggen, dat soort dingen. Dat is wat ik in het begin heel erge miste, ik werd in het diepe gegooid en googelde heel wat af, maar het was vooral 1 grote brei aan informatie en dan ging het vaak fout. (Nu heb ik een op maat gemaakt eetschema gelukkig).
Ik weet niet of je het leuk vind om soms wat mensen te volgen die een bepaald doel hebben? Dat je bijvoorbeeld 1 keer per maand een update doet met hoe het nu met ze gaat, wat zij tegenkomen, tips op basis daarvan, een soort #transformtuesday 1 keer per maand van anderen. (Ik merk dat ik op Instagram steeds meer op zoek ben naar ‘gewone’ ‘normale’ profielen. Al die perfecte instagram fitgirls met hun perfecte foto’s.. Ja zo ver ben ik nog láng niet dus ik vind het lastig om daar inspiratie/ motivatie uit te halen. Ik volg liever mensen die in hetzelfde schuitje als ik zitten.)

Het is volgens mij alweer een ontzettend lange comment geworden, oeps. Ik hoop dat je hier iets aan hebt :). Ik zou misschien wel een keer een persoonlijk verhaal willen schrijven (misschien zelfs een maandelijkse #transformtuesday?), ik heb firbomyalgie en dat heeft heel lang voor problemen gezorgd met sporten. Nu gaat dat gelukkig een stuk beter!

Antwoord
Evi augustus 28, 2017 at 12:53

Hier staan dingen bij waar ik ook graag meer over wil weten, supplementen, macro’s, voedingsschema’s,… Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje, Sophie! 🙂

Antwoord
Marit augustus 28, 2017 at 13:55

Wauw Sophie, wat ontzettend lief dat je zo de tijd neemt voor een reactie. Hier heb ik zoveel aan, dankjewel!

Challenge Monday hoeft niet altijd ‘groot’ te zijn, kunnen ook kleine dingen zijn (groente in je ontbijt toevoegen, een kleurrijke lunch) ik daag je nu toch uit binnenkort eens mee te doen! 😉 En je hebt gelijk, ik herhaalde al regelmatig oude challenges, maar dat blijf ik ook doen! Zijn altijd weer nieuwe mensen die ik kan uitdagen.

Over YouTube heb je echt zo gelijk… zo denk ik er eigenlijk over, maar ik heb het gevoel ook een beetje mee te moeten bewegen… veel mensen kijken liever een filmpje, dan dat ze een blog gaan lezen. Snap je? Daarom vroeg ik me af of ik me er over heen moet zetten of juist niet, maar aan de andere kant vind ik het belangrijk dat ik doe wat goed voelt. En dat is niet filmen 😉

Eindhoven is ver weg, maar mijn beste vriendinnetje woont er! Dus ik kom er af en toe, maar vaker naar een hotspot is wel een goed idee!

En verder bedankt voor al je blogs inspiratie. Je hebt helemaal gelijk wat betreft de beginneling in fit worden. Voor mij is alles al zo logisch, dus dan vind ik het nog wel eens moeilijk om me te verplaatsen in mensen die er nog niet zoveel verstand van hebben. Misschien daar wat meer aandacht aan besteden en mijn Weetje Woensdag is ook altijd wel fijn om meer informatie ergens over te delen (zoals ik bijv. ook over pre workouts heb gedaan!).
De transformationtuesday is niet helemaal mijn ding, omdat het al zo commercieel is. Ik vind het idee dan leuker om 1 x per maand een lezer aan het woord te laten over zijn of haar relatie met eten en sporten.

Zo, dit was ook een lange reactie, maar mega bedankt!!! Laat me weer nadenken! 🙂

Antwoord
Sophie augustus 28, 2017 at 14:27

Fijn dat ik je kon helpen! Ik heb voor september al een paar goals opgesteld en ik denk dat ik gewoon als goal erbij ga zetten dat ik 1 of 2 monday goals met je mee ga doen :)! Als je nog wat inspiratie nodig hebt voor de beginneling mag je me altijd een berichtje sturen (je hebt mijn mail nu toch?) of via Facebook, aangezien ik nog wel onder de ‘beginners’ val denk ik. Succes in ieder geval!

Antwoord
Evi augustus 28, 2017 at 12:51

Ik wil toch even reageren omdat je het zo lief vraagt aan ons! Eerst en vooral ben ik blij dat je terug bent en ik kijk er weer naar uit om je blogs te lezen. In verband met Youtube, als zowel jij als je omgeving zich er niet lekker bij voelen, doe het dan gewoon niet. (Niet zo bruut bedoelt als het kan overkomen!) Ik vond je vlogs leuk om te kijken, maar je moet het niet voor ons doen. Je moet het doen omdat jij het wil doen en leuk vindt! (Maar de oppering van iemand hierboven om enkel bij leuke events te vloggen vind ik wel een goeie!)

Ook iets waar ik naar uit kijk zijn je blog(s), tips & tricks om inderdaad werk te combineren met sport en gezond eten. Ik ben nu stilaan op de goede weg sinds ik nieuw werk heb, maar ik merk dat ik op de duur heel rap naar dezelfde gerechten teruggrijp om te preppen.. En sporten laat ik momenteel nog erg afhangen van andere social gelegenheden of verplichtingen en maak er niet echt tijd voor. Help! 😀

Weetje Woensdag vind ik ook altijd heel erg fijn om te lezen! Misschien kan je daar ook af en toe eens iets uit de doeken doen over bepaalde voedingsgroepen en/of supplementen? Iets rond stress, verslaving (suiker/koffie/…), slaap,.. Ik gooi hier maar wat dingen op tafel 😀

Tot snel!

Antwoord
Marit augustus 28, 2017 at 13:58

Haha yes, is het me gelukt! Zo lief mogelijk vragen 😉
Bedankt voor je reactie Evi! Betreft YouTube heb je gelijk. Ik snap dat anderen het wel leuk vinden om te volgen, maar je moet er zelf ook lol in hebben en dat heb ik niet 100% en breng ik dan denk ik over.
Ja, ik wil me echt meer richten op de lezers die inderdaad naar school gaan/werk hebben, want ik bedoel: dat hebben de meesten. Ik ga daar zeker meer aandacht aan besteden!
Thanks voor je WW onderwerpen, maar zelfs daar heb ik er al een paar van gehad (suiker, stress, koffie, slaap….) hahah! Nog meer ideeën? 😉

Nogmaals bedankt voor je reactie!!!

Antwoord
Sandra augustus 28, 2017 at 12:54

Hee Marit

Ik word ontzettend enthousiast van jou, je insta, je blog maar ook van je YouTube.
Je motiveert heel erg! Ga vooral zo door.
Meer filmpjes zou ik leuk vinden maar ik snap ook best dat dit lastig is.

Weetje woensdag ook erg leuk. Misschien een keer over team rood hoofd? Haha heb ik ook altijd.
Ik zou het ook leuk vinden als je beginnende hardlopers op weg zou kunnen helpen.
Je unboxing van body en fitshop vind ik ook altijd erg leuk!

Antwoord
Marit augustus 28, 2017 at 13:58

Team rood hoofd, hahahaha! Maar serieus, da’s wel een goeie! Ik ga aan de slag met jou tips, bedankt!

Antwoord
Kim Broeders augustus 28, 2017 at 17:09

Hey Marit,

Super leuk om jou te volgen. Vooral de manier hoe jij schrijft. Jij bent echt jezelf en dat vind ik juist zo fijn. Ik geniet ook vooral van jou lekkere recepten die niet te veel tijd kosten ?Voor mij maakt het allemaal niet zoveel uit. Ik blijf je volgen!!!

Antwoord
Marit augustus 29, 2017 at 18:15

Wat een lief en motiverend berichtje, dankjewel Kim!

Antwoord
Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl augustus 28, 2017 at 17:39

Hi Marit! Ook even een reactie van mij.
– Challenge Monday misschien om de week doen? Dan heb je ook twee weken een challenge, dat is ook wel weer leuk. Je kunt dan ook grotere challenges doen, zoals twee weken om de dag hardlopen ofzo, zodat het een ritme is?
– Youtube vind ik heel leuk. Als je het niet leuk vind moet je het niet doen, maar misschien kun je af en toe videos doen? Bijv die challenges met Marije of in een video laten zien hoe je he eigen challenges doet? Dus met groenten in je ontbijt een paar ochtenden filmen hoe jij je ontbijt maakt. Dat is misschien minder heftig dan vloggen? Receptvideos lijken me ook leuk. Maar alleen als je het leuk lijkt! Anders hoeft het niet
– Hotspots in Leiden nodig? Ik neem je graag een dagje mee, ook leuk voor mijn blog 😉 maar ik kan je ook tips mailen als je zelf een keer gaat.
– Ik zou meer willen lezen over hardloopschema ‘s en hoe je begint met fitness.
Dat was hem even, hopelijk kun je er wat mee. En tips over hoe je mooie foodfoto’s maakt wil ik ook wel!

Antwoord
Marit augustus 29, 2017 at 18:17

Hi Manouk,
Als jij zo overzichtelijk doet, doe ik het ook 😉
– Ja goeie, veel mensen die dit zeggen dus dat ga ik doen!
– Vloggen ga ik ook sowieso niet doen, maar af en toe video’s misschien wel. Alleen ben ik altijd zo’n alles of niets iemand 😉 of dan wil ik een vaste upload tijd bieden aan mijn kijkers, maar dat moet ik misschien wat loslaten.
– Jaaaaa, leuk!!! Ik laat het je weten wanneer ik die kant op kom.
– Hardloopschema’s is een goed idee, wel iets wat ik liever aan de professional overlaat, maar tips op dit gebied kan zeker!

Kan er zeker wat mee, superrrrrr dankjewel!!!

Antwoord
Jacqueline augustus 29, 2017 at 08:58

Hi Marit!

Goede post, fijn dat je zo open bent 🙂
Ik vind je blog / je insta erg leuk, heel vrolijk en motiverend!

De challenge Monday en weetje woensdag vind ik heel leuk, maar kan me voorstellen dat elke week een nieuw onderwerp erg lastig is. Wat al door iemand anders werd voorgesteld – een langere challenge Monday van bijv 2 weken – vind ik een leuk idee! Misschien hoeft het ook niet heel vast elke 1 of 2 of 3 weken te zijn, maar bijvoorbeeld minimaal 1x per maand en soms 2? Misschien kun je ook de weetje woensdag en challenge soms combineren, bijv iets schrijven over (ik noem maar wat) gezonde vetten in noten / avocado, en dan een challenge om elke dag daar iets mee te eten. Sportgerelateerd misschien iets met frequentie van sporten, bepaalde oefeningen doen (dit kan ook lange termijn zijn, ik wil bijv al heel lang leren om een pull-up te doen), en je kunt misschien qua lifestyle nog iets doen met aanpakken / ontwikkelen van gewoontes, inzicht in gedrag/voedingspatronen (en dan met het oog op verandering, zou ook in stappen over een aantal weken kunnen?).

Het YouTube kanaal zou ik lekker laten voor wat het is, als je er zelf niet helemaal achter staat is het ook niet leuk!

De hotspots uit Groningen kan ik erg waarderen, want ik woon zelf ook ik Groningen 🙂 maar ook uit andere steden leuk om te lezen (en vooral foto’s te zien natuurlijk)

Veel succes!

Antwoord
Marit augustus 29, 2017 at 18:20

Hey Jacqueline, bedankt voor je uitgebreide berichtje! 🙂

Om de twee weken lijkt me een heel goed idee en dat is veel beter te doen inderdaad! Goed idee ook om de 2 te combineren, ik probeer dat inderdaad al vaak, ook inclusief tips etc. maar da’s wel goed om meer op te letten! Bedankt voor je onderwerpen! Vind het interessant om qua lifestyle nog dingen aan te pakken en te helpen ontwikkelen, dus bijv. groente toevoegen aan je maaltijden, je mobiel vaker wegleggen, dat soort dingen. Meer ideeën zijn altijd welkom!

Bedankt voor je YouTube tip, goeie 😉

En yay voor hotspots in Groningen! Heb je nog tips?!

Super bedankt voor je reactie! 🙂

Antwoord
Eline augustus 29, 2017 at 12:51

Hey Marit,

Ik vind je blog altijd ontzettend leuk en de veranderingen waar je over na aan het denken bent klinken erg goed! Ik heb wel even een opmerking over je nieuwe rubiek ‘fat with marit’. De rubiek klinkt ontzettend leuk! Alleen ik vraag me af of dit de juiste naam is. Het is echt niet zo dat je meteen dik wordt van een lekker en ongezonder receptje! Juist omdat jij wilt laten zien dat je een goeie balans moet vinden in je voedingspatroon, zou ik als ik jou was nadenken over een andere naam. Bijvoorbeeld: cheat with Marit. Groetjes!

Antwoord
Marit augustus 29, 2017 at 18:21

Hey Eline, ik snap wat je bedoelt! Goed dat je daar een berichtje overtypt. Zelf denk ik dat er ook af en toe een lolletje moet tussen zitten, ik vind de woordspeling namelijk heel leuk. En ik dacht dat het juist wel kon, omdat ik juist zo overbreng dat je ook iets ongezonds moet kunnen eten 😉 Maar ik neem het mee, bedankt!

Antwoord
Manon augustus 29, 2017 at 17:28

Hi Marit, leuke blogpost hoor! Leuk hoe je ons meeneemt in wat er allemaal in je omgaat en hoe je tegen dingen aankijkt. Wat betreft de challenge monday zal ik maandelijks gaan doen, dit scheelt ook voor jezelf!
Groningse hotspots een pluspunt, woon zelf ook in Groningen en we worden hier in het Noorden vaak vergeten. En blog tips ook leuk, en sta ook open voor een gastblog. Ik blog zelf nog niet maar denk er al wel heel lang over na, heb je hier tips voor hoe je dit aan kunt pakken? En misschien instagram tips? Hoe bereik je de mensen die je met je blog/insta aan wilt spreken?
Keep up the good work!
Liefs Manon

Antwoord
Marit augustus 29, 2017 at 18:21

We worden veel te vaak vergeten en ik vind dat veel mensen hier vaker heen moeten komen 😉 Weet jij nog leuke hotspots die ik moet gaan bezoeken in Groningen? Bedankt voor je tips, heb ik wat aan!

Antwoord
Amy Wijnans augustus 30, 2017 at 00:07

Wat ben je toch een leuk mens! Ik volg je al een tijd op insta en YouTube, en vind echt dat je eruit sprint vergeleken andere fitgirls op social media. Ik zou wel meer workout video’s willen zien! Als ik in de sportschool ben heb ik soms geen inspiratie en dan zou een trainings video/schema zeker helpen! O, en leuke nieuwe recepten! Altijd goed 🙂

Keep up the good work!

Antwoord
Antoinet Van der Zwaag september 19, 2017 at 17:36

Hi Marit,
Ik keek je YouTube filmpjes al wel vaker, ontzettend leuk en spontaan zoals je over komt.! Leuk en mooi ook om te lezen dat je creatief aan het opladen was. Ik herken dat zo en moest ook lachen om je moodboard! Begrijp me niet verkeerd: ik heb exact dezelfde aanpak (heb hier thuis mijn.
creatieve moodboards staan en minimaliseer social media op dit moment) dus herken je verhaal van even opladen en je mindset weer krijgen op wat jou gelukkig maakt. Ik heb geen tips behalve: doe vooral waar jij je goed bij voelt en je gelukkig maakt. 🙂

Wish you all the best.

Liefs, Antoinet

Antwoord
Marit september 21, 2017 at 08:23

Hi Antoinet,
Wat leuk om te horen en grappig dat het zo herkenbaar is. Bedankt voor de lieve tip, heb ik echt wat aan!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram