Persoonlijk

Mijn jaar 2014

geschreven door Marit december 24, 2014 8 Comments

Ja, ik ga het ook doen. Mijn jaar 2014 evalueren. Op deze blog schrijf ik voornamelijk over sporten & gezond eten, maar daarnaast maak ik ook nog andere dingen mee.

Het eerste deel van 2014 was koud, saai en draaide vooral om school. Ik heb mijn minor ‘sportgezondheid en leefstijl’ afgerond en spontaan een ticket naar Azië geboekt. Ik ging mijn oom bezoeken in Cambodja, een stukje zelf reizen en mijn twee beste vriendinnen kwamen de laatste twee weken de reis met mij afmaken! Dit was mijn tweede keer Azië (lees hier  mijn reisverhalen) en weer werd ik verliefd. Op het gevoel om vrij te zijn, niets te hoeven, de cultuur, het klimaat, noem maar op. Ik vond het verschrikkelijk om weer terug naar Nederland te gaan. Daar ‘moest’ ik weer. Maar gelukkig viel het mee, want ik had me tijdelijk uitgeschreven voor school en ging gewoon relaxed werken bij mijn baantje, ging door met mijn training aan de Running Girls en begon met vrijwilligerswerk bij de Kindertelefoon. En ik ben toen ein-de-lijk begonnen met mijn instagram & deze blog. Eerst deed ik dit nog een tijdje anoniem, maar als snel kwam ik ‘uit de kast’. Vond het altijd al leuk om met eten en sporten bezig te zijn, maar besloot nu om dit te delen op social media. Ik vind het echt enorm leuk om mensen te inspireren en motiveren met mijn eigen ‘reis naar fit‘. Inmiddels ben ik aardig fit. Heel 2014 heb ik enorm veel gesport, voornamelijk in de sportschool. Ik ben de laatste gezonde kilo’s aangekomen en weet inmiddels heel wat meer over fitness. Zoals ik al vaker heb geschreven, voor mijn gevoel heb ik eindelijk de balans tussen eten en sporten gevonden.
Zo af en toe heb ik mijn twijfels over dit bloggers leventje. Waarom wil ik zo graag mijn sport & eetleven delen met… iedereen? Maar ik haal er gewoon onwijs veel energie & plezier uit en dat vind ik belangrijk en houd me bezig!

Doordat ik veel positieve reacties van jullie krijg, maar ook vanuit mijn eigen omgeving, wat eigenlijk nog veel enger is, van de mensen die je kent, blijf ik ook jaar 2015 lekker met mijn blog bezig en hoop ik anderen te blijven inspireren. Mijn lieve familie, vriendje en vriendinnen steunen me hier altijd in ik wil jullie bij deze bedanken! Ik heb heel heel heel veel aan jullie!

Ook heb ik dit jaar weer onwijs veel leuke en lieve mensen mogen ontmoeten. Het leukste vriendje! Maar ook mensen via instagram. Erg leuk om die eens in het echt te ontmoeten, zoals de bloggers van Fit Dutchies. Maar ook Lienke van Dear Good Morning.

En daar is iets heel moois uitgekomen. Want de afgelopen maanden ben ik met Lienke bezig geweest om een e-book te maken! Het e-book bevat recepten, work outs, persoonlijke verhaaltjes, kortom: veeeeel motivatie om het jaar 2015 goed te beginnen! We hopen het over een zeer korte tijd (het is bijna af!) met veel trots het uit te kunnen brengen!

Met dat onwijs leuke en positieve nieuwtje wil ik dit bericht afsluiten. Of nouja, niet nadat ik ook jullie, mijn volgers en lezers, heb bedankt voor de enorme energie die jullie me geven. Ik krijg zoveel leuke en lieve berichtjes en dit motiveert me ontzettend om zo door te gaan. Ook houdt het me gemotiveerd in de sportschool en kom ik door jullie ook weer op allerlei lekkere receptjes. Als jullie op mij blijven reageren, probeer ik leuke blogjes te blijven schrijven 😉

Hele fijne kerstdagen en ik wens je een ontzettend gezond, sportief, liefdevol, lief, gezellig, mooi, HAPPY 2015 toe!

Liefs,
Marit

IMG_2826 foto 5 FullSizeRender(4)Happy Marit

8 Comments

Heleen december 24, 2014 at 12:24

Wat een leuk jaar! Het ‘anonieme’ herken ik wel, ik ben ook soms nog wat ‘bang’ om naar voor te komen met mijn blog en soms nog wat zoekende naar wat ik precies wil delen en wat de lezers willen… Maar dat groeit wel zeker?
Ik wens jou ook prettige feestdagen!

Antwoord
Marit december 25, 2014 at 09:59

Ja, je moet ook gewoon delen waarbij je je goed voelt. Denk dat het groeit inderdaad 😉
Dankjewel!

Antwoord
Lienke december 24, 2014 at 13:47

Aha zo leuk geschreven!!!!!!
Wat een heerlijk jaar heb jij gehad zeg 🙂
En dat nieuwtje is zoo leeuk! Yeaaahh

Antwoord
Marit december 25, 2014 at 09:59

Heel lekker jaar! Tot snel 😉

Antwoord
Celine december 24, 2014 at 14:18

Klinkt als een super jaar!!
Ik heb je het afgelopen jaar dan ook ontdekt en je bent zeker een inspiratie en motivatie geworden!
Ik blijf je zeker volgen! Heel fijn 2015!!

Antwoord
Marit december 25, 2014 at 09:59

Wat een super lief berichtje zeg! Heel leuk om te horen, dankjewel! Jij ook een fijn 2015!

Antwoord
Sas januari 3, 2015 at 10:05

Wat een super leuk overzichtje heb je gemaakt! Ik wens je een goed 2015 toe

Antwoord
Marit januari 5, 2015 at 12:26

Dankjewel Sas, jij ook!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs