Persoonlijk

Mijn eerste blogpost…

geschreven door Marit mei 23, 2014 1 Comment
broek1 e1444294484676

Ja, da’s raar, heb je opeens een blog. En wat vertel je dan als eerst? Dat ik nooit gedacht had een blog te beginnen, omdat ik niet zou weten wat ik zou moeten vertellen… Maar ik vind het zo leuk om over fitness en eet dingen te praten, dat ik, naast foto’s op instagram, nu ook een blog ben begonnen. We zullen zien!
Ik begin mijn eerste blogpost gewoon over mezelf. Marit, 23 jaar en woon en studeer in Groningen. Daarnaast werk ik bij verschillende dingen, reis ik veel, doe ik veel leuke dingen en…. ik sport.
Mijn hele jeugd heb ik geschaatst, toen ik daarmee stopte ben ik in eerste instantie veel aangekomen, maar daarna ben ik veel gaan hardlopen. Vorig jaar heb ik de halve marathon gelopen. Hiervoor trainde ik veel en lang… En werd ik dun. En dat vond ik mooi. Hoe dunner, hoe mooier. Het was niet dat ik niets at, ik at juist veel, maar ik verbruikte nog veel meer… Ik zag niet dat ik eigenlijk veel te dun werd en zag ook niet dat mijn schaatskont verdween. In september ging er een knop om bij mij en wilde ik meer dan alleen hardlopen: fitness! Mijn schaatskont terug! Spieren! Sterker worden! Meer energie hebben! Ik heb me ingeschreven bij een sportschool en sindsdien ben ik VERSLAAFD. Verslaafd aan het gevoel wat het je achteraf geeft, dat je steeds sterker wordt, dat je er steeds beter uit gaat zien. Verslaafd aan het gevoel dat iets heel erg goed gaat en om ergens vol voor te gaan. Hierboven zie je een foto van mij in september 2013 en een foto van mij in april 2014. Pas toen ik die foto naast elkaar zag, zag ik hoe dun ik toen was en hoe veel progress ik heb gemaakt. Ben er best wel trots op. En ik wil zo doorgaan. Ik vind het heerlijk om in de sportschool bezig te zijn, er over te leren en om steeds sterker te worden. Dit wil ik blijven doen. Dit werk in de sportschool gaat gepaard met veeeeel en gezond eten! Ik hou heel erg van gezond eten en probeer dan ook van alles uit.
Ik praat veel over sport en eten, heel veel. Daarom ben ik deze blog begonnen. Om er nog meer over te kletsen. Om mijn sportleven en lekkere receptjes te delen. Voor mensen die het leuk vinden om te lezen. Ik wil jullie inspireren en motiveren!

1 Comment

margeen december 18, 2014 at 22:37

Toffe blog! Ik ben zelf ook sinds 2maand gestart met gym at home. Tof dat je mensen zo inspireert met leuke posts!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram