Persoonlijk

MEUQ

geschreven door Marit juli 9, 2014 2 Comments

Twee maanden geleden is mijn beste vriendinnetje haar eigen webshop ‘meuq‘ begonnen. Het is echt een geweldig concept en ik ben onwijs trots op haar.

Meuq is een webshop die tweedehands en kwalitatief goede schoenen biedt, die tegen een eerlijke prijs verkocht worden. Het enige wat je hoeft te doen is je schoenen op te sturen, je krijgt direct geld op je rekening gestort. Meuq doet de rest. Er zijn wel een aantal voorwaarden waaraan de schoenen moeten voldoen, doen ze dat niet, dan worden ze gebruikt voor het goede doel: zending over grenzen.

Twee maanden geleden was de lancering, vanaf toen is het onwijs snel gegaan. Er worden veel schoenen opgestuurd en verkocht! Gelukkig heeft ze nog steeds tijd om mij, en ons andere vriendinnetje, te zien. 😉

Zoals je hoort ben ik enorm te spreken over het concept, maar dat mag ook wel, heel wat bloed, zweet en tranen hebben erin gezeten. Het resultaat is geweldig en ik raad iedereen aan om je schoenen op te sturen!!! Zo verdien je zelf een centje of steun je het goede doel.

meuq4
Lieve Frouk, ben onwijs mega super trots op jou!!!

meuq vriendinnen

2 Comments

ellen juli 13, 2014 at 20:43

Super concept! Ik heb gemaild naar haar om te vragen hoeveel mijn schoenen waard zijn.

Antwoord
Clio juli 30, 2014 at 11:01

Wow wat een super concept!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs