Persoonlijk

Lieve volgers

geschreven door Marit september 8, 2014 9 Comments

Zo’n vier maandjes ben ik nu bezig met mijn instagram (4000 volgers!) en deze blog. Ik vind het erg leuk om te doen en vooral om te merken dat het ook echt gelezen wordt en er iets met mijn recepten wordt gedaan. Ik krijg veel reacties en mailtjes en hier word ik altijd super blij van! VOORAL MEE DOORGAAN DUS JULLIE!

Nu vroeg ik me af wat jullie missen op mijn blog of graag meer zouden willen lezen/zien?
Laat me in reacties weten wat jullie leuk lijkt om meer te zien of wat je vind dat ontbreekt. Ben soms behoorlijk inspiratieloos, dus ideeën en vooral tips zijn altijd welkom!

Ook lijkt het me leuk om meer met video’s te gaan werken… dus wat receptjes die ik kort uitleg, maar ook wil ik vragen van jullie beantwoorden over eet en sport gerelateerde dingen. Lijkt jullie dit leuk? Of is dit iets wat mij alleen maar leuk lijkt 😉

FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK, kom maar op!

En verder wil ik jullie even allemaal heel erg bedanken voor het terugkomen op mijn blog, de lieve reacties, het reageren op mijn instagram en het heel erg inspireren & motiveren!
Ik blijf in ieder geval doorgaan, maar jullie moeten dat ook doen!

DIKKE LIEFS

9 Comments

Linda september 8, 2014 at 15:06

Filmpjes zijn altijd leuk. Geeft toch net weer een extra persoonlijke touch aan een blog vind ik. En ik vind je ideetjes ook leuk hoor, dus je bent niet de enige:p
Ook vind ik het altijd heel leuk om te zien dat iemand goed bezig is met sporten en eten, dus een soort van logjes van wat je zoal hebt gegeten en aan sport hebt gedaan de afgelopen week/dag/maand ofzo.
Blijf in ieder geval zo doorgaan! Vind je blog erg leuk:)

Antwoord
Marit september 9, 2014 at 08:53

Dankje voor je tips! Ik zal inderdaad wat meer over m’n sportdagen kunnen plaatsen etc! Goed idee!

Antwoord
Jolien september 8, 2014 at 17:26

Ik vind logjes en plogjes altijd leuk om te lezen! maar zoals het nu is vind ik het ook heel leuk 🙂

Antwoord
Marit september 9, 2014 at 08:52

Goed idee! Dankkkkkje!

Antwoord
Mandy september 8, 2014 at 22:24

Hi!

Ik vind de basis dingen erg leuk.
Wat is er nou goed om te eten, welke oefeningen zijn effectief. Hoe vaak moet je bepaalde dingen doen? Dat soort dingen.

Liefs Mandy

Antwoord
Renske september 8, 2014 at 22:59

Hoihoi,

Ik lees je blog altijd met een glimlach op m’n gezicht. Echt waar, je schrijft leuk.
Ik vind het ook wel leuk om vaker een eetdagboek te zien. Sinds deze week ga ik ook weer ‘gewoon gezond eten (met mijn gezonde verstand) en een beetje inspiratie is niet verkeerd. Inderdaad zijn filmpjes ook leuk! Of foto’s van je boodschappen enzo.

Liefs,

Antwoord
Marit september 9, 2014 at 08:51

Wat een lieve reactie! Leuk om te horen. Eetlijstjes zijn inderdaad leuk, maar ik vind dat dit voor iedereen verschillend is en ik hou niet veel rekening met mijn eten, dus moet er even over nadenken of ik dat ga delen 😉

Antwoord
christy september 9, 2014 at 10:00

Hey je blog is al erg leuk, ik kijk er regelmatig op. Ik zou wel graag wat pre/post-workout voedsel willen zien. Wat eet je voor een intensieve workout voor voldoende energie maar geen opgeblazen gevoel.. en wat neem je voor spierherstel. Wie weet kan je hier wat mee doen? En verder lekker zo doorgaan!!

Antwoord
Maaike september 9, 2014 at 19:22

Een plog van jou lijkt me erg leuk! 🙂 En video’s zijn altijd goed!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram