Persoonlijk

Joehoe!

geschreven door Marit juni 26, 2014 1 Comment

Wauw…. Nog geen twee maanden geleden ben ik met mijn ‘healthy & fit’ instagram begonnen, omdat ik het onwijs leuk vind om met eten en sporten bezig te zijn en dit een groot deel van mijn daginvulling is. Ik hou ervan om over te praten, dus niet kort daarna ben ik deze blog begonnen. En het gaat echt onwijs goed. Ik krijg super veel positieve reacties, mensen herkennen zich, mensen vinden het leuk om te lezen, mensen proberen dingen uit… super leuk om te horen! Doet me echt goed. Ik ‘lul’ namelijk maar gewoon over de dingen die ik dus leuk vind. En dat slaat dus blijkbaar aan, joehoe!

Ik krijg veel reacties op mijn blogs en instagram, ook veel privé mailtjes e.d. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ik krijg veel vragen over mijn voeding en sportschema. Hierover wil ik ook de vragen wel beantwoorden, maar ik wil ook zeggen dat ik geen deskundige ben. Ik ben inmiddels een deskundige over mijn eigen lichaam, ik weet wat voor mezelf werkt, maar ieder lichaam werkt anders. Dat is de reden waarom ik dus niet antwoord op mailtjes of ik een schema voor iemand wil uitschrijven, want dit verschilt gewoon per persoon. Ik heb, behalve een minor in de sport en veel interesse en eigen ervaring, geen echte kennis over voeding en beweging.
Samen met twee vrienden ben ik bezig om iets op te zetten, waar ik later meer over kan vertellen, maar hier zou je eventueel iets aan kunnen hebben als je interesse hebt in deze leefstijl.

Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken voor de onwijs lieve en positieve reacties. Vond het erg spannend om zoiets te beginnen, vooral voor reacties uit de omgeving, maar ik haal er juist alleen maar energie uit. Het is mijn passie en ik vind het echt super leuk om dit te delen met jullie! Blijf vooral lezen en reageren!

1 Comment

Dorien juli 1, 2014 at 14:49

Super leuk Marit! Gefeliciteerd met je blog en ik ben erg benieuwd wat er nog komen gaat. Sowieso heel goed als je er veel plezier in hebt! XX

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram