Persoonlijk

Je eigen plekje creëren met Desenio wanddecoratie

geschreven door Marit april 21, 2020 2 Comments
Desenio wanddecoratie

Na een half jaar reizen en overal en nergens te hebben geslapen was het 1 maart tijd voor weer een vaste plek. We vonden een kleine, maar fijne studio vlakbij het centrum van Auckland. De studio was al heel leuk ingericht, maar omdat we ons hier de komende tijd zouden gaan settelen, wilde ik het echt óns plekje maken. En daar heeft de wanddecoratie van Desenio me heel erg bij geholpen (en wie weet jou binnenkort ook, want ik heb onderaan de blogpost een leuke kortingscode voor je!).

Uren heb ik rondgekeken op de website van Desenio. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het stylen van een woonplek vaak aan mijn moeder en zusje overlaat, maar omdat ik die hier in Nieuw Zeeland niet bij de hand heb, heb ik mezelf uitgedaagd het zelf te doen. Leerzaam, leuk, maar toch ook heel lastig, want hoe maak je een keuze tussen zoveel mooie posters?!

Desenio wanddecoratie

Geel. Dat wilde ik in één van de lijsten terug laten komen, want dat matcht namelijk bij de gele bank (en kussens) die we in onze studio hebben. Als ik aan geel denk, denk ik aan zon en als er iets is waar ik van hou, dan is het de zon. En zo kwam ik uit op de “a thousand birds poster“. De zon met vliegende vogels. Een geweldige combinatie, want de zon (en vooral de warmte) is één van de redenen waarom we tijdelijk aan de andere kant van de wereld wonen. En de vrijheid (van vogels) dat we dat kunnen doen past er dan helemaal bij.

Palmbomen. Niets geeft me meer een vakantiegevoel dan palmbomen. Ik kan er uren naar kijken. Of nouja, het liefst lig ik eronder. Op een strandbed. Nu lig ik er ook onder (“Venice Beach palm trees poster“), maar dan in mijn eigen bed. Matcht toch geweldig met het dekbed en het gele zonnetje?

Daarbij was ik op nog op zoek naar een poster met een quote. Passender dan “Together is our favourite place to be” kan toch niet?! Na bijna 1,5 jaar samen op avontuur zijn kan ik niets anders zeggen dan dat ik me het gelukkigst voel wanneer ik thuiskom bij hém. Mijn favoriete plek om te zijn.

Desenio wanddecoratie

De poster die ik in mijn hoofd ook had bedacht boven het bed, is uiteindelijk bij de bank geëindigd, door een kleiiiiiin rekenfoutje van eh… mezelf. Blijkt dat ik toch niet zo goed ben in centimeters schatten en dat je zeker weten (tip!) de wand moet opmeten waar je de decoratie wil plaatsen.
Maar de lijst hangt prachtig bij de bank. Deze heeft Tom uitgekozen, want we wilden het buiten van Nieuw Zeeland (“Forest Mountain“) terug laten komen bij ons binnen.
Deze poster vond ik trouwens onder de categorie “Natuurmotieven“, wat echt mijn favoriete categorie was voor posters, want: foto’s van sunsets, zee, strand, bergen en al het prachtigs wat de natuur te bieden heeft. Dat wil je gewoon een plekje in je huis geven.

Dus: meet eerst de ruimte op waar je de wanddecoratie wilt gaan hangen. Gedaan? Dan raad ik je aan om zelf je fotowand samen te stellen. Zo kun je namelijk inspiratie op doen hoeveel en hoe je de wanddecoratie op wilt gaan hangen. Wil je bijvoorbeeld heel veel kleine lijstjes? Of juist maar twee grote? Wil je ze in een bepaalde vorm? Of juist in een vierkant? Is het stuk wand waar je de decoratie op wilt hangen juist breed of lang? Via deze functie kun je dus precies bedenken hoe je de lijstjes wilt ophangen en welke grootte het beste past.

Het kan niet anders dan dat ik je nu enthousiast heb gemaakt om ook even lekker te gaan scrollen op de website van Desenio om een wand in jouw huis helemaal op te vrolijken met prachtige wanddecoratie. Wacht hier niet te lang mee, want alleen de komende drie dagen (t/m ** april) is mijn kortingscode geldig. Vul bij je bestelling “FITWITHMARIT” als kortingscode in en ontvang 25% korting op de posters (code is niet geldig op lijsten of op handpicked/gepersonaliseerde posters).

Heel veel plezier met uitzoeken en heb je nog vragen? Let me know!

– Dit is een samenwerking met Desenio, lees hier mijn disclaimer. –

2 Comments

Rachel Kromdijk april 21, 2020 at 09:22

Ik kan ook zo genieten van mijn Desenio posters en ze hebben inderdaad echt zoveel keus!

Antwoord
Marit april 23, 2020 at 02:15

Leuk dat jij ze ook hebt Rachel! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram