Persoonlijk

Sta, lig, zit je dan! In de Women’s Health!

geschreven door Marit oktober 29, 2015 9 Comments

Als je me dit een jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Met mijn kop en lijf vol in de Women’s Health. Wauw! Wat een droom die uitkomt!

Sinds een jaartje heb ik heel af en toe contact met de redactie van WH. Zo heb ik afgelopen april een shoot gehad voor Reebok, maar dat was meer als ‘model’ dan als’Marit’. Deze keer ging het anders en het begon allemaal met een appje van Annette Lavrijnsen, de hoofdredactrice, of me een fotoshoot met interview leuk leek. WAT?! Ik? Meer dan leuk! DUH!

Zo’n twee maanden geleden was het dan zo ver, de shoot! De shoot bevond zich in The Student Hotel in Amsterdam en de fotograaf was de Engelse Antony Nobilo, die wel vaker shoots voor WH doet. Marloes de Jong deed de styling en de make up werd gedaan door Corinne van der Heijden.
Het was echt zooooo’n leuke dag! Ik heb ontzettend gelachen en ik mocht zulke leuke kleding aan! Tom was er ook bij en mocht assisteren bij de fotograaf. Erg fijn, want ik vond het stiekem wel spannend hoor!

Natuurlijk wilde ik het wel van de daken schreeuwen dat ik in de Women’s Health kwam, maar ik moest het nog even voor me houden. Na de shoot had ik nog een interview met Marije van der Made, die niks wilde vrij geven over hoe ik er in kwam. Ik wist dus totaal niet wat ik kon verwachten. Wel heb ik een onwijs leuk interview met haar gehad en heeft zij ontzettend goed verwoord wie ik was en wie ik nu ben. Mijn verleden, heden en ook mijn toekomstplannen kun je lezen in het interview naast de foto’s.

Na een super leuk weekend in Griekenland, een geannuleerde vlucht (waardoor ik het magazine niet van de postbode kon ontvangen), kwam ik dan eindelijk thuis en lag het magazine op me te wachten. Tien volle pagina’s! Wauw!
Met als kers op de taart ook nog in de top 40 van fit influencers van Nederland, nummer 37 om precies te zijn.

De shoot was echt een eer en ik vond het onwijs leuk om te doen. Wilde er toch even een blog aan wijden, omdat ik er stiekem heel erg trots op ben. Bedankt voor jullie lieve reacties op de foto’s en het interview. Dit was zonder jullie allemaal niet mogelijk geweest. Bedankt lieve mensen! 

Als echte fit&food-fan heb je het magazine natuurlijk al lang thuis liggen (zo niet, nog een maand te krijgen in de winkels!), maar hieronder nog de foto’s & interview!


fit with marit women's health
fit with marit women's health2
fit with marit women's health3
fit with marit women's health4
fit with marit women's health5

9 Comments

Esmée oktober 29, 2015 at 15:42

Wow wat gaaf!

Antwoord
Wilmke oktober 29, 2015 at 16:05

Heb het artikel gelezen! Echt supertof en gefeliciteerd met je plek 37 🙂 Hartstikke vet natuurlijk. Ik vind de foto met de racefiets echt de mooiste, heel stylish.
x Wilmke

Antwoord
Marit november 1, 2015 at 19:27

Haha, dankjewel!

Antwoord
Michelle oktober 29, 2015 at 22:33

Jaaaa! Bij mijn personal training centre maakte ik de Women’s Health open en ik herkende je meteen! Echt super! 🙂

Antwoord
Marvin oktober 30, 2015 at 09:51

Nice! Leuke foto’s 🙂

Antwoord
zonderzooi oktober 30, 2015 at 21:12

Vond het heel erg leuk om je gezicht tegen de komen in mijn favoriete blad. Goed gedaan! Kun je trots op zijn.

Antwoord
Marit november 1, 2015 at 19:26

Lief, dankjewel!

Antwoord
Céline november 2, 2015 at 09:44

Supertof ! Ik heb hem hier thuis nog ongeopend liggen (veel te druk geweest, oeps!). Ga hem vanmiddag doorlezen!!!!

Antwoord
Marit november 4, 2015 at 12:17

Hihi, ben benieuwd wat je ervan vindt!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram