Persoonlijk

FIT WITH MARIT IS JARIG!

geschreven door Marit mei 25, 2018 207 Comments

Vier jaar geleden plaatste ik mijn eerste blogs op www.fitwithmarit.nl. VIER JAAR geleden alweer! Serieus, hoe snel vliegt de tijd?
Om precies te zijn plaatste ik 23 mei 2014 mijn eerste blogpost. Mijn blogstijl is inmiddels veranderd, mijn foto’s zijn veranderd, mijn schrijfstijl is een beetje veranderd en zelf ben ik natuurlijk ook veranderd. Afgestudeerd, samen gaan wonen, werkervaring opgedaan… sjah, gewoon wat volwassener geworden 😉

Ik ben mijn blog begonnen om mijn persoonlijke verhaal te delen, zodat ik anderen kon inspireren. Inmiddels kan ik het mijn werk noemen en ben ik heel eerlijk als ik zeg dat dit nog steeds mijn hobby en passie is.
Eten, sporten, genieten en de balans ertussen zijn de thema’s die centraal staan in mijn eigen leven, maar ook op mijn blog. Hierover schrijven vind ik zo ontzettend leuk en het is zo bijzonder om dit allemaal met jullie te mogen delen. Het blijft gek dat jullie van alles over mij weten, maar dat dit niet wederzijds is. Maar goed, daar kies ik voor. De interactie met jullie vind ik het allerleukst. Jullie berichtjes, mailtjes en reacties waardeer ik ontzettend en heb ik zoveel aan! Zonder jullie had ik nooit gestaan waar ik nu sta. En daar ben ik jullie echt onwijs dankbaar voor.
Inmiddels heb ik al 886 (!) blogs gedeeld, veel van jullie mogen ontmoeten, heb ik toffe samenwerkingen, ben ik voor toffe events uitgenodigd en mag ik regelmatig voor merken naar het buitenland. Voor mij een droombaan en ondanks dat ik jullie vooral op het gebied van sporten, eten en balans wil inspireren, hoop ik jullie ook te laten zien dat doen wat je leuk vind zo belangrijk is. Niet iedereen is hetzelfde, niet iedereen vindt hetzelfde leuk om te doen of lekker om te eten. Vind je eigen manier hierin, blijf dicht bij jezelf, maak plezier en geniet van het leven.

Omdat Fit with Marit 4 jaar bestaat leek het me leuk om 4 x 4 blogs te delen uit de afgelopen 4 jaar. De blogs die in de afgelopen jaren het meeste gelezen zijn. Komt ‘ie!

Momenteel ben ik bezig met een e-book. De komende maanden wil ik me hier meer op focussen, zodat ik deze na de zomervakantie kan uitbrengen. Dit wilde ik al een tijdje en nu heb ik er de tijd voor. Ik wil hierin eigenlijk de afgelopen 4 jaar bundelen. Weetjes, recepten en mijn eigen opgedane ervaring uit de afgelopen tijd. Hoe ik mijn eigen balans heb gecreëerd tussen eten, sporten en genieten. Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit idee vinden en of jullie nog input hebben, want daar zou ik mega veel aan hebben (mail me! info@fitwithmarit.nl).

En ik laat jullie natuurlijk niet met lege handen van mijn blog afgaan. Want wie jarig is, die trakteert! Daarom mag ik VIER Body & Fit pakketten weggeven met daarin VIER van mijn favoriete producten:
Uiteraard zijn dat de Perfection bars crunchy, die ik altijd in mijn tas heb als tussendoortje.
Moerbeien, want die zijn onmisbaar bij mijn ontbijtjes.
Chocolade, want ja, chocolade.
Popcorn, want dit is echt mijn favoriete go to snack om thuis te eten, maar ook om mee naar vriendinnen te nemen.

Wat moet je doen om kans te maken? Laat hieronder een reactie achter en hou je inbox maandag in de gaten! Dan stuur ik de VIER winnaars een mailtje!

Bedankt, bedankt, bedankt voor de afgelopen 4 jaar. Echt, door jullie was dit niet mogelijk. Ik hoop dat ik jullie inspireer, blijf inspireren en dat jullie nog lang niet uitgelezen zijn. ♥♥♥♥

207 Comments

Rosemarijn mei 25, 2018 at 07:10

Ik denk dat ik je al het grootste deel van die 4 jaar volg en met plezier! Je blogs (vooral over controle loslaten, challenges daarin) zijn ZO motiverend en treffend elke keer. Dat maakt dat ik elke dag terugkeer naar je blog. Gefeliciteerd met je jubileum!!

Liefs

Antwoord
Marit mei 28, 2018 at 11:41

Lieve Rosemarijn, GEFELICITEERD jij bent één van de vier winnaars en als je mij je adres laat weten, wordt er zsm een heerlijk B&F pakket naar jou opgestuurd. Hopelijk vol motivatie en lekkers! Bedankt voor je lieve reactie en natuurlijk dat je me al jaren volgt. Liefs!

Antwoord
Claudine mei 25, 2018 at 07:10

Gefeliciteerd Marit! Ik kan jouw blogs altijd zo waarderen. Dat vleugje Groningse nuchterheid doet het goed 😉
Ik ben toch ook wel benieuwd of de perfection bar crunchy mijn geliefde smart bar crunchy kan overtreffen!

Antwoord
Anouk mei 25, 2018 at 07:21

haha was het door ons niet mogelijk 😉 maar van harte gefeliciteerd met je 4 jarige bestaan . Keep up the good work???

Antwoord
WJ vd kamp mei 25, 2018 at 07:24

Gefeliciteerd. Jou verhalen zijn persoonlijk en motiverend, wat jou blogs bijzonder maken!
Liefs

Antwoord
Marleen mei 25, 2018 at 07:43

Lieve Marit,

Gefeliciteerd!! Ik wil je bedanken dat je mij hebt geleerd vooral te doen waar je gelukkig van wordt en dat ik door jou een betere balans heb tussen gezond en ongezond eten en sporten en rusten. Ik hoop dat fit with marit nog lang als blog zal bestaan maar ik hoop vooral dat jij zult blijven doen waar jij fit en happy van wordt. Dankje dat je je zo kwetsbaar opstelt door dingen uit je leven te delen op internet, het heeft zeker effect want jouw blog bereikt zeker wel zijn doel want ik kan oprecht zeggen dat ik fit aan het worden ben met Marit. Dankjewel!!!!

Liefs Marleen

Antwoord
Marit mei 28, 2018 at 11:43

Lieve Marlijn, wat een super lief berichtje en mooi om te lezen dat ik je inspireer en je mij het beste gunt.

En ik wil je feliciteren, want jij bent één van de vier winnaars van het B&F pakket! Ik heb je een mailtje gestuurd, dus wil jij me terugg mailen met je adres? Dan wordt er zsm een heerlijk B&F pakket naar jou opgestuurd. Hopelijk vol motivatie en lekkers! Liefs!

Antwoord
Mirna mei 25, 2018 at 08:03

Gefeliciteerd met je blogs verjaardag! Ik ben je gaan volgen in de aanloop naar mijn 1e halve marathon in Amsterdam 2016, ik zat in team Francien maar er was ook een team Marit. Ik vind de afwisseling in je blogs ontzettend leuk en ik vind het fijn om de balans in je voeding en sport te zien. Ik ben ook heel benieuwd naar je voorbereidingen voor de marathon in Berlijn, hopelijk doe ik goede inspiratie op voor mijn eigen marathon voorbereidingen richting New York.

Antwoord
Rianne mei 25, 2018 at 08:59

Gefeliciteerd! Juist jouw combinatie van gezond eten en genieten vind ik erg leuk 🙂

Antwoord
Lieke mei 25, 2018 at 09:03

Gefeliciteerd ?

Antwoord
Willianne mei 25, 2018 at 09:03

Van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Ik volg je nu ongeveer 3 jaar en je blijft me inspireren met je foods, sport sessies en de mooie kleurrijke en vrolijke foto’s. Heerlijk om zoiets lekker te kunnen winnen natuurlijk! Heel veel succes met FITWITHMARIT in de toekomst, ga zo door, je bent een topper!
Liefs

Antwoord
Jose mei 25, 2018 at 09:04

Van harte! Ik volg je al heeeel lang.. weet niet eens meer sinds wanneer. 4x hoera voor jou!

Antwoord
Suus mei 25, 2018 at 09:04

Hoi Marit!
Ik lees altijd met veel plezier je blogs, ze geven me inspiratie, motivatie en inzichten waar ik mee aan de slag ga! Top dat je dit doet, hopelijk ga je hier nog lang mee door. Ik ben heel benieuwd naar je E-book!. Ik vier graag met je mee door dit lekkere pakket te winnen, ik heb nog geen favoriete reep kunnen vinden, misschien wordt het deze wel? 🙂

Antwoord
Cheyenne mei 25, 2018 at 09:04

Van harte gefeliciteerd. Ik denk dat ik je nu ongeveer twee jaar volg via je blog en een jaartje denk ik via insta. Je bent heel inspirerend en met plezier lees ik altijd je blogposts! Ik hoop voor je dat je dit nog vele jaren blijft doen! Lieve groet

Antwoord
Eline mei 25, 2018 at 09:04

Gefeliciteerd!! Ik volg je al een tijdje en dat vind ik super leuk! Gelukkig heb je nog veel te vertellen want ik wil nog veel lezen! Ga zo door.

Antwoord
Jacqueline mei 25, 2018 at 09:05

Gefeliciteerd! 4 jaar is nogal wat!
Ik volg je nog geen 4 jaar, maar van de 1.5 jAr dat ik je ongeveer volg ben je zeker een inspiratie voor mij!
Vooral om het eten en doen wat je blij maakt. Het sporten is een leuke bijkomstigheid.
Dank voor de afgelopen tijd en op naar nog veel meer jaar!

Antwoord
Lisa mallens mei 25, 2018 at 09:05

Wauw 4 jaar alweer, met zoveel leuke receptjes, sporttips en kijkjes in je leven. (Mis stiekem wel de vlogs Haha) Altijd super leuk om weer een nieuwe weekchallenge of recept langs te zien komen, vriezer ligt standaard vol met oa proteïne bananencake en choco kokos cake. Maaar ruimte voor een body&fit pakket is er off course altijd ? keep up the good work en dat je ons nog maar lang mag blijven inspireren en motiveren ?

Antwoord
Melanie mei 25, 2018 at 09:06

Gefeliciteeeerd! ? Ik denk dat ik je nu ongeveer 2 van de 4 jaar volg. Vanaf dat moment vond ik jouw blogs al inspirerend en lees ze iedere keer met veel plezier! Keep up the good work ??

Antwoord
Tina mei 25, 2018 at 09:06

You go girl!! Eeg knap wat je in 4 jaar hebt bereikt ❤️

Antwoord
Mirjam mei 25, 2018 at 09:07

Super goed gedaan ! Gefeliciteerd en ga zo door…ook al ben ik een tikkeltje jaloers (in een goede manier) hoe je dit allemaal voor elkaar heb gekregen! Grote complimenten daar voor!

Antwoord
Else mei 25, 2018 at 09:07

Gefeliciteerd Marit! Ik volg je nu zo’n 3 jaar. Je blijft motiveren en inspireren met je blogs.. als ik een sportdip heb, heb ik zo mijn motivatie weer terug door jouw inspirerende fotos, blogs en challenges. Keep on going!!!

Antwoord
Mandy mei 25, 2018 at 09:07

Gefeliciteerd Marit! Ik bekijk je content altijd met veel plezier. Ik zeg op naar de volgende 4 jaar ?

Antwoord
Tiffany mei 25, 2018 at 09:08

Gefeliciteerd!! Super leuke blog heb je! Ik volg je al zo’n 3 jaar. Met behulp van jou blog ben ik ook gezonder gaan eten. Ik ben echt verslaafd aan jou eiwitrijke carrotcake. Dat was het eerste recept dat ik van jou blog leerde maken en sindsdien ben ik dagenlijkz op jouw blog te vinden. Je maakt echt super leuke blogs en heerlijke recepten! Ik kan niet wachten tot je e-book uitkomt 😀

Antwoord
Judith mei 25, 2018 at 09:08

Gefeliciteerd! Ik volg je al die jaren al met veel plezier. Je bent echt een inspiratie op het gebied van fit zijn en toch lekker genieten van Tony’s en chippies 🙂 Ga zo door!!

Antwoord
Gwen mei 25, 2018 at 09:09

Gefeliciteerd!!! Heel erg bedankt voor alle motivatie die je geeft en de fantastische ideeën voor maaltijden en snacks! Het is ook heeel fijn dat je feedback geeft op producten van Body & Fit, zodat ik weet of ik ze nodig heb en ga kopen of niet. Ik hoop dat je nog veel jaartjes aan je blog mag toevoegen! Thanks!!! En succes in de toekomst met al je challenges en blogs!
Liefs

Antwoord
Sharon mei 25, 2018 at 09:09

Super goed! Ga zo door, want je doet het echt heel erg leuk! Je bent een mooi mens❤️

Antwoord
Denise Wetzels mei 25, 2018 at 09:09

Lieve Marit,
Dankjewel voor al je inspirerende posten, je enthousiasme. Ik volg je nu denk ik 2.5 jaar, met heel veel plezier. Hoera voor jou!

Fijn weekend!
Liefs, Denise

Antwoord
Barbara mei 25, 2018 at 09:09

Happy 4th birthday Marit! Ik geniet van je heerlijke recepten, de weetjes, je persoonlijke blogs én natuurlijk de persoonlijke blogs van de ‘gastbloggers’! Hopelijk geniet jij vandaag net zo van je ‘verjaardags’feestje! Maar hé, vier je feestje liever niet té lang, want ik kijk nu al uit naar je e-book, hihi!

Liefs,
Barbara

Antwoord
Jacqueline mei 25, 2018 at 09:10

Gefeliciteerd 🙂 je artikelen zijn altijd heel leuk om te lezen! Geen idee hoelang ik je al volg maar ik denk al zolang ik Instagram heb, dus dat zal wel al bijna 3 jaar zijn.

Ga zo door 🙂

En zo’n pakketje van body en fit met lekkere dingen is natuurlijk altijd welkom 😉

Antwoord
Barbara mei 25, 2018 at 09:10

Happy 4th birthday Marit! Ik geniet van je heerlijke recepten, de weetjes, je persoonlijke blogs én natuurlijk de persoonlijke blogs van de ‘gastbloggers’! Hopelijk geniet jij vandaag net zo van je ‘verjaardags’feestje! Maar hé, vier je feestje liever niet té lang, want ik kijk nu al uit naar je e-book, hihi!

Liefs,
Barbara

Antwoord
Daphne mei 25, 2018 at 09:12

Hoi Marit. Van harte gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van je blog! Ik volg je ondertussen een jaartje (ongeveer) en ik ben zo erg fan van de positiviteit die jij hebt. De balans die jij in het leven hebt met sport en voeding en je bijkomende positiviteit is echt heel inspirerend. You go girl 🙂 Liefs Daphne.

Antwoord
Nicole mei 25, 2018 at 09:12

Jipieeee 4 jaar alweer! Ik volg je nu denk ik 2,5/3 jaar. En ben je eigenlijk gaan volgen omdat ik zelf zo ontzettend streng voor mezelf was en niets gunde. Sporte iedere dag en vond mezelf nooit mooi genoeg. Door jou verhalen te lezen en je recepten te gebruiken ben ik op een gezondere manier gaan eten en minder gaan sporten! De balans is soms nog ver te zoeken, maar jou blog heeft mij enorm geholpen!

Keep up the good work en zo ontzettend goed dat je nu de tijd neemt om te kijken hoe je je leven wil invullen qua werk!

Liefs een trouwe volger van je recepten, blogs over sporten en ook je reisjes blog! Nicole

Antwoord
Marit mei 28, 2018 at 11:48

Lieve Nicole, GEFELICITEERD! Jij bent één van de vier winnaars en krijgt binnenkort een B&F pakket opgestuurd. Bedankt voor jouw lieve reactie en ik hoop dat je zult genieten van de B&F goodies. Ik heb je gemaild! Laat je je adres weten? Liefs!

Antwoord
Janna mei 25, 2018 at 09:12

Jij inspireert mij al jaren,leuk om alles te lezen en de gerechten zijn geweldig!!
Ga zo door, ben zeker benieuwd wat er gaat komen!!?? Zelf ben ik geen schrijver, dus vindt het knap hoe je elke keer weer leuke blogs schrijft!
Blij schrijven en mensen inspireren!

You go girl!
❤️

Antwoord
Angela mei 25, 2018 at 09:12

Gefeliciteerd Marit!
Wat super dat je al 4 jaar zo veel plezier hebt i het bloggen en dat ik het altijd met veel plezier mag lezen.
Ik heb trouwens de zwarte bonen brownie zo vaak gemaakt dat ik er wel een grote bijdrage aan heb geleverd dat hij op nummer 1 staat haha.
Geniet van deze dag!

Antwoord
Hannah mei 25, 2018 at 09:14

Van harte gefeliciteerd!
Knap hoe je dat altijd gecombineerd hebt.
Ik zit in het zelfde werkveld (wat jij tot voor kort deed) en dat vraagt (mentaal) soms veel van mij.
Juist daarom wil ik wel goed in fijn vel zitten en een goed voorbeeld zijn voor de bewoners/cliënten.

Ondertussen wandelen een aantal bewoners al en wordt dit georganiseerd door ons als activiteit. Sporten we elke week 2x met een groepje en neem ik af en toe lekkere (gezonde) baksels mee om te laten proeven.

Ik wijk af. Ik blijf je volgen:)
En doe bij deze ook graag mee aan de winactie.

Antwoord
Diandra mei 25, 2018 at 09:14

Jaaaa! 4 jaar alweer!, ik doe nog steeds vrolijk mee met je challenges(al vergeet ik vaak “bewijs”ervan te maken) #challengeyourself
De weetjewoensdag is mijn favoriete dag! En ik vind je gewoon een ontzettend leuke inspirerende vrouw! Ik hoop zeker dat jij dit nog heel lang vol vrolijkheid en positiviteit mag blijven doen! Topper!

Antwoord
Sofie mei 25, 2018 at 09:15

Wat leuk! Heb al vaak je receptjes uitgeprobeerd en tot nu toe zijn ze altijd super meegevallen! Blijf zeker zo voort doen!

Antwoord
Kirsten mei 25, 2018 at 09:16

Gefeliciteerd Marit!
Vind je blogs altijd leuk en inspirerend, het is voor mij een goede motivatie geweest om ook meer te gaan sporten en gezonder te gaan eten. Vond je vlogjes ook altijd leuk om te kijken, maar op dat gebied is het nu wat stiller geloof ik. Moet ook kunnen. 🙂

Geniet van je jubileumfeestje!

Antwoord
Marit mei 25, 2018 at 09:17

Lieve Marit,
Marit hier! Na mijn burn-out op 19-jarige leeftijd ben ik je gaan volgen en je site en pagina meer gaan bekijken. Ik wilde weer goed in m’n vel zitten. Mede door jouw tips, recepten en weetjes ben ik 8 kilo afgevallen en voel ik me beter dan ooit. Daarvoor kan ik niet vaak genoeg dank je wel zeggen!! Ga zo door en ik blijf je volgen.

Liefs Marit

Antwoord
Rina mei 25, 2018 at 09:17

Fan herte lokwinske:)

Antwoord
Mai ngo mei 25, 2018 at 09:18

Ahh Marit congrats ?☺️! Ik volg je al sinds en jaartje of twee met alle liefde. Het is alsof je gewoon een vriendin bent. Ik hoop dat je dit nog met heel veel liefde de komende jaren blijft doen. Veel liefs, mai

Antwoord
Femke mei 25, 2018 at 09:18

Wauw 4 jaar alweer, wat top zeg, gefeliciteerd! ? Telkens weer blijf je me inspireren en maak ik graag je recepten ? hopelijk komen er nog heeeeeel veel jaren bij!

Antwoord
Suus mei 25, 2018 at 09:19

Gefeliciteerd Marit!! Ik hoop dat je een fijne verjaardag zal hebben. Ik blijf je zeker gewoon volgen want je bent altijd heel leuk bezig. En die gezonde cheesecake die je nu gepost heb ga ik zeker snel maken✌️?

Antwoord
An mei 25, 2018 at 09:19

Hieperdepiep hoera! Wat leuk alweer 4 jaar een leuke site met allemaal leuke weetjes en recepten! Eerst was ik je ook nog flink aan het volgen met je vlogs! Maar nu vind ik vooral je wekelijkse dagboek erg leuk! Zo kan je ook eens zien hoe een week van iemand eruit ziet die super fit is! Ga zo door en ook heel veel succes met je voorbereidingen voor Berlijn! Op naar een mooie tijd!

Antwoord
Daphne Rijstenberg mei 25, 2018 at 09:19

Super leuk! Ik lees met alle plezier je blogs. Veel succes verder! Ik kan niet wachten op je e-book ?

Liefs Daphne

Antwoord
E. mei 25, 2018 at 09:20

Gefeliciteerd met het vier jarig bestaan van je blog Marit! Voor mij, en vele anderen, ben je een enorme bron van inspiratie, enthousiasme en power. Mooi om te zien hoe je de balans hebt gevonden tussen sport en gezond leven, iets waar ik op het moment ook hard aan het werken ben. Ik hoop nog veel van je te mogen lezen ☺️❤️

Antwoord
Anne mei 25, 2018 at 09:20

Marittttt! Gefeliciteerd !!! ??✨ 4 jaar is best wel veel eigenlijk als je er eens over na gaat denken. Aan de andere kant gaat 4 jaar ook zo weer voorbij. Ik zal wel eerlijk toegeven dat ik er niet die 4 jaar al bij was. Ik kan me eigenlijk niet eens precies herinneren wanneer ik jou ben gaan volgen. Ik wil je in ieder geval bedanken voor je leuke blogs altijd! Wat ze anders maak dan andere is denk ik dat je wat nuchterder bent dan andere bloggers. Je blijft meer jezelf, niet dat ik je persoonlijk ken maar zo’n gevoel heb ik haha. Nou op naar de volgende vier jaar!!! ??‍♀️?????

Antwoord
Malou mei 25, 2018 at 09:20

Hoi Marit! Ik vind jou op rechtt de leukste fitgirl om te volgen, juist omdat je zo die balans uitstraalt (en altijd super vrolijk bent/lijkt én hele chille receptjes deelt). Ik haal veel inspiratie en informatie uit je blogs, thanks! Keep up the good work ? Liefs, Malou

Antwoord
Valérie mei 25, 2018 at 09:21

Oh proficiat!! Vind het superfijn om je te volgen en word er enorm door gemotiveerd! ? Dikke merci om al vier jaar leuke blogs te schrijven en niet alleen mij maar ik denk ook een hoop andere te motiveren! Op naar de volgende 4,5,6,7,… jaar! ?

Antwoord
Aimee mei 25, 2018 at 09:22

Gefeliciteerd! Ik lees altijd met veel plezier je blogs. En natuurlijk fijn dat je er na 4 jaar nog steeds zoveel energie uit kan halen!

Kee up the good work & super leuk prijzenpakket!

Antwoord
Janna mei 25, 2018 at 09:22

Gefeliciteeeeerd! VIER JAAR alweer! En super grappig om je eerste blogpost terug te lezen! Bedankt voor alle motivatie van de afgelopen jaren en hopelijk komen er nog minimaal vier biJ!

Antwoord
Patricia mei 25, 2018 at 09:22

Gefeliciteerd lieve Marit! Wat gaat de tijd toch snel! Maar dat betekent ook dat je het enorm naar je zin hebt! Ik volg je denk nu al ongeveer 2,5 a 3 jaar en wat kan ik veel inspiratie en motivatie uit jou blogs halen! Ik vind het altijd leuk om iets nieuws van jou te mogen lezen. Vooral ook de recepten, zo heb ik altijd een super verantwoord tussendoortje bij me. Natuurlijk wil ik ook samen met jou, jouw 4 jarig bestaan vieren door mee te doen aan de winactie. Ik ben wel toe aan een nieuwe soort eiwitreep, maar vind het mega lastig om te kiezen aangezien er zoveel soorten keuzes zijn. Lieve Marit, ga zo door met je super leuke blog, op naar nog veel meer inspirerende blogs! 🙂

Antwoord
Joyce mei 25, 2018 at 09:22

Ik blijf de blogs mooi en inspirerend vinden. En ook zo leuk om vooral de samenwerkingen te volgen! Niet alleen met merken, maar ook met andere instagrammers samen te zien 🙂 Keep up the inspiring work ?

Antwoord
Kalleigh mei 25, 2018 at 09:23

Net voor het eerst op aanraden van jou de perfection bar crunchy chocolate cookie besteld (gisteravond binnengekomen!), maar ben ook erg benieuwd naar de andere producten die je gebruikt en hier noemt!

Antwoord
Meri mei 25, 2018 at 09:24

Van harte Marit!
Leuk dat je een E-book gaat maken ook, succes daarmee! En zo’n Body en Fit pakketje is hier zeer zeker welkom, aangezien ik sinds jouw tip over de perfection crunchy bars bijna dagelijks wel een reepje naar binnen schuif haha.

Antwoord
Joyce mei 25, 2018 at 09:24

Gefeliciteerd! Je bent echt een inspiratie voor iedereen. Dankje om mijn motivatie te zijn.
Btw hoe geweldig zijn die producten van body&fit?! ?

Antwoord
Imke mei 25, 2018 at 09:25

Gefeliciteerd!!:) ik volg je nog niet zo lang, een halfjaar ofzo, maar heb toevallig wel alle 4 de meest gelezen recepten zelf al uitgeprobeerd 😀 ga zo door!

Antwoord
Michelle Koolen mei 25, 2018 at 09:26

Heyhey Marit,

Gefeliciteerd met de 4e verjaardag van FIT WITH MARIT! Altijd weer even een moment van ontspanning om jouw blogs te lezen. En mede dankzij jou ben ik ook de proteinbars gaan bestellen bij Body & fit, echt een openbaring naar een heel handig tussendoortje voor op school en werk! Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met het schrijven en misschien ook weer wat vlogs, want die gaven ook onwijs veel inspiratie. Succes in de toekomst.

Liefs,
Mies

Antwoord
danielle mei 25, 2018 at 09:27

twee violen en een trommel..
ei ei ei en we zijn zo blij..
wel gefeliciteerd wel gefeliciteerd..
hanky panky shang hai, hanky panky shang hai..

nog veel gezonde fit with marit jaartjes gewenst!?

Ik volg je nu een jaartje, een vriendin van mij volgt jou sinds kort. Dit omdat we net twee maanden zijn gestart zijn met hardlopen. we hopen veel van jou te leren wat ons sneller zal laten rennen! thanx! fijn dagje 🙂

Antwoord
Fien Heungens mei 25, 2018 at 09:28

Ouh ik volg je nu al 2 jaar dagelijks en kijk elke keer weer uit naar een nieuwe blog. Je inspireert me in hardlopen, recepten en gewoon je hele levensstijl! Door jou ben ik dan ook begonnen met aanvullende krachttraining, naast het hardlopen. Dus deze producten zijn hiervoor wel héél erg handig. Hopelijk gaat fitwithmarit nog laaaaaang door!

Antwoord
Bente mei 25, 2018 at 09:29

Gefeliciteerd!! Wow 4 jaar alweer! Ga zo door, lees je blog echt super graag en vooral de openhartige blogs/uitdagingen vind ik echt top van je! ?
X Bente

Antwoord
Zoë Koper mei 25, 2018 at 09:29

Gefelicifeerd Marit!
Je bent echt een hele grote motivatie factor. Niet alleen op je blogs ,maar ook op instagram krijg ik een paar keer per dag een positieve vibe mijn kant op. Daar ben ik super blij mee en daar mag jij heel trots op zijn. Er zijn niet veel andere ‘influencers’ die zo puur zijn en inspireren vanuit hun hart.
Ik hoop je nog vele jaren te mogen volgen! Ik hoop ook dat je er net zoveel voor terug krijgt als wat je er in stopt.
liefs Zoë

Antwoord
Melanie mei 25, 2018 at 09:30

Jammieeeee! Zou tof zijn als aanvulling op mn voeding. Ik wilde eigenlijk zeggen dieet, maar dit is het natuurlijk niet.

Antwoord
Sofie mei 25, 2018 at 09:32

Proficiat Marit!! Ik ben fan ?

Antwoord
Larissa mei 25, 2018 at 09:32

Van harte gefeliciteerd allereerst! Ik volg je blogs nu al een paar jaar en ik ben altijd blij als er een nieuwe online staat. Ik raak er gemotiveerd door en geeft me net dat extra duwtje om toch buiten een rondje te rennen. Kwa voeding merk ik dat ik het nog steeds lastig vind, maar ook daarbij heb ik veel aan je recepten!

Maak er een leuke dag van!! ☀️

Antwoord
Britney mei 25, 2018 at 09:32

Gefeliciteeerd ? ik word altijd vrolijk van jouw blogs, favo-friday is bij mij favoriet. Lijkt me superleuk om eindelijk die popcorn eens te proberen❤

Antwoord
Florentine mei 25, 2018 at 09:32

Lieve Marit, ontzettend gefeliciteerd! Jouw enthousiasme, energie en creativiteit houdt mij al vier jaar bezig. Je laat via een goeie dosis humor zien dat gezond niet perse ‘ongezellig’ hoeft te zijn. WELL DONE! En ga vooral zo door. Ik ben heel benieuwd wat alle aankomende jaren je nog gaan brengen, houdt ons graag op de hoogte :). Liefs

Antwoord
Wietske mei 25, 2018 at 09:34

Gefeliciteerd Marit! Ik kan echt ávonden vullen met het lezen van recepten, verhalen en andere leuke weetjes op jouw website.
Toen mijn zus nog in Groningen studeerde en ik bij haar op bezoek ging, zei ik altijd ‘even kijken of fitwithmarit nog leuke hotspots heeft!’.
Als ik niet weet wat ik moet koken dan kijk ik altijd even op je site en binnen enkele minuten heb ik dan een lekker, gezond en makkelijk receptje gevonden. Dus bij dezen: bedankt voor je blog!
Liefs Wietske

Antwoord
Naomi mei 25, 2018 at 09:35

Jaaaaaaa gefeliciteerd!!! Ik volg je sinds eind 2014 🙂

Maak graag kans op het pakket. Komt goed van pas als ik straks de zwangerschapskilo’s er vanaf ga trainen. 😉

Antwoord
Stephanie mei 25, 2018 at 09:37

Yaaay gefeliciteerd Marit!! Groetjes ut Grunn

Antwoord
Becs mei 25, 2018 at 09:38

Woeeehoooiiii op naar minstens nog 10x4jaar! Gefeliciteerd! Ik vind het supertof dat je juist als (mede-) Groninger zo actief bent (meeste fitgirls die actief zijn op social media wonende toch in ‘t westen) en ook veel van onze mooie stad laat zien! Keep up the good work! Liefs!

Antwoord
Anique mei 25, 2018 at 09:39

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik volg je nog niet zo lang, maar ik kan nu al niet meer zonder! Op dit moment ben ik nog zoekende en ik hoop dat dit pakketje mij zal helpen mijn balans te vinden tussen sporten & voeding.

Ik hoop dat ik je nog lang mag blijven volgen?

Antwoord
Carlijn mei 25, 2018 at 09:40

Ik las nooit blogs totdat ik jouw tips over Bali vond (en daardoor ook je hardloop tips!) Sindsdien ben ik blog-fan geworden!
Gefeliciteerd met je prestaties so far en hopelijk blijven we nog lang van je horen!

Antwoord
Yasmin mei 25, 2018 at 09:40

Ik krijg van jouw bericht en het feit dat het vrijdag is een mega glimlach op mijn gezicht! Te leuk! #opnaardevolgende4jaar #endevolgende #endevolgende

Antwoord
Maureen mei 25, 2018 at 09:43

En waarschijnlijk volg ik je al die vijf jaar al! Ik vind je echt een voorbeeld, altijd zo leuk en vrolijk, in je vidoe’s zo spontaan en je mag de leukste dingen doen! Keep going girl ??
En die Body&Fit producten, die brengen mijn Instagramaccount vast ook naar die 4de verjaardag!!

Antwoord
Aline Van lent mei 25, 2018 at 09:43

Het zou echt super zijn om deze topproducten te winnen. Ik hou echt van Body & fit en wil altijd graag weer wat nieuws uitproberen. De popcorn heb ik nog niet geproefd maar eens ik dat wel heb gedaan ga ik hooked zijn denk ik. Jouw blog staat vol leuke weetjes die ik graag lees en jouw bananenbrood heb ik al eens gemaakt. De carrot cake wil ik ook nog wel eens maken. Haha!

Antwoord
Cheng mei 25, 2018 at 09:45

Van harte gefeliciteerd Marit! Wat ontzettend fijn dat je kan doen waar je gelukkig van wordt. Heel veel plezier met het schrijven van je e-book! En wat leuk dat je ook nog eens trakteert;) Groetjes!

Antwoord
Tessa mei 25, 2018 at 09:45

Van harte gefeliciteerd! Op naar de volgende 4 jaar 🙂 Keep up the good work & blijf bovenal een enthousiaste bron van inspiratie!

Antwoord
Tisha mei 25, 2018 at 09:45

Lieve Marit, gefeliciteeeeeerd!!! ??????☀️✨? Dank voor je inspiratie, je enthousiasme en openheid op je blog! Op naar de volgende 4 jaar? Liefs, Tisha
ps: doe graag mee aan de winactie! ?✨☀️

Antwoord
Laura mei 25, 2018 at 09:46

PROFICIAT lieve Marit !
Je bent een TOPPER en een voorbeeld voor velen 😉
Heel inspirerend en motiverend waar je allemaal mee bezig bent!

????

Groetjes Laura

Antwoord
Elsemiek mei 25, 2018 at 09:48

Gefeliciteerd met jouw 4-jarig bestaan!!! De tijd gaat echt snel, ik kan me echt nog herinneren hoe je begon en dat elke tekst mij inspireerde om ook bewust en in balans met sporten en eten bezig te zijn. Keep up the good work! Blijf jezelf, want dat maakt ‘fitwithmarit’ het leukst! XOXO P.S. van die winactie loopt het water uit mijn mond dus ik doe graag mee, wie weet kan ik er straks echt van genieten!

Antwoord
Femke mei 25, 2018 at 09:51

Gefeliciteerd Marit!
Ik volg je blogs al een paar jaar en lees ze altijd weer met veel plezier! Sporten is mijn passie en ik vind voeding ook heel interessant dus vind het heel leuk als ik weer wat van je kan leren op deze manier en is ook nog erg handig 🙂 Nog veel succes en ik hoop dat je nog lang doorgaat met Fit With Marit!

Antwoord
Rianne mei 25, 2018 at 09:53

Hi! 4 jaar.. pfoe.. de tijd vliegt voorbij.. vaak staan we helemaal niet stil bij de tijd. Vooral als je het leuk vind om iemand te volgen! ? gefeliciteerd met je 4 jarige bestaan! Ik hoop dat er heel wat jaren bij komen zodat we kunnen genieten van jou blogs. Je bent een kanjer! En ga zo door! Keep up the good work! Liefs

Antwoord
Rosanne mei 25, 2018 at 09:55

Gefeliciteerd Marit! Ik volg je blog al een lange periode en haal veel inspiratie uit de artikelen en recepten die je deelt! Dankjewel daarvoor, keep going on en geniet van vandaag! X

Antwoord
Denise mei 25, 2018 at 09:56

Gefeliciteerd met 4 jaar Fit With Marit!? Ik lees al een tijdje met heel veel plezier je blogs! Ik vind de afwisseling tussen sport, voeding en persoonlijke weetjes/verhalen heel leuk. Liefs Denise

Antwoord
Frans mei 25, 2018 at 09:58

Gefeliciteerd!!! Ik volg je nog niet zo lang, maar vind het erg leuk om je blogs te lezen!!! Ga zo door, op naar de volgende 4 jaar.
Gr Frans.

Antwoord
Marloes mei 25, 2018 at 09:58

Aaah superleuk! Gefeliciteerd met de 4 jaartjes Fit with Marit!? Ik volg je nu al een tijdje, eigenlijk sinds ik iets gezonder wilde gaan leven, en fitwithmarit.nl heeft daar zeker goed bijgeholpen! De blogs die ik dan lees en waar ik erkenning in vond, de goeie tips, lekkere recepten en gewoon je enthousiasme zorgen ervoor dat ik je blijf volgen en weer uitkijk naar de volgende post! Wat een supertof pakket van Body & Fit verloot je trouwens, I love it (vooral de chocolade)!? Op naar nog veel meer jaren Fit with Marit!???

Antwoord
Laura Pouwels mei 25, 2018 at 09:59

?Gefeliciteeerd! Wat een mijlpaal alweer en wat gaat het snel zeg! Vindt je blogs super leuk en volg je al een tijdje wat ook zeker blijf doen! Deze win actie vindt ik super leuk & ben benieuwd naar de bars! Geniet van deze mooie dag en ik hoop dat ik maandag een berichtje heb :))! ??

Antwoord
Mandy mei 25, 2018 at 10:00

Gefeliciteerd! Ik ben al enige tijd trouwe volger van je blogs & insta-pagina en ook heb ik al verschillende receptjes van je geprobeerd! Zwarte-bonen brownie is definately my fav!
Ik kan niet wachten om nieuwe receptjes en blogs te lezen!
X Mandy

Antwoord
Henrike mei 25, 2018 at 10:01

Gefeliciteerd met je 4jarige bestaan!
Lees je blogs altijd met veel plezier denk nu ongeveer 2 jaar. Blijft leuk, dus ga zo door!
En dat body&fit pakket klinkt top, de crunchy perfection bar heb ik nog niet gehad dus erg benieuwd.

Antwoord
Marijke mei 25, 2018 at 10:01

Wow! Time flies when you’re having fun! ??‍♀️ Ik volg je al best wat jaartjes en ik ben fan van jouw healthy baksels! Vooral de cakes zijn favoriet, inmiddels ook bij mijn collegaatjes die er eerst niet zoveel van moesten weten, want gezond, geen suiker en hoe smaakt dat dan… Maarr inmiddels weten zij ook dat ze heerlijk smaken!! Keep going girl!! ??????

Antwoord
Bianca mei 25, 2018 at 10:01

Gefeliciteerd, het is ook zo leuk om jou te volgen en weetjes die je hebt zijn soms ook dingen die ik nog niet wist en zijn interessant om te lezen, ook dingen die ik al weet dan is het nog interresant om te lezen, je heb een super leuk account. En een win actie is altijd leuk en daar die ik graag aan mee.

Antwoord
Eveline mei 25, 2018 at 10:01

Gefeliciteerd met je blog verjaardag!!! Ik volg je blog en instagram al een tijd en vooral je challenges zoals stapril en doejemeemetmei zijn erg tof. Ga zo door, op naar de 8 jaar.

Antwoord
Amber mei 25, 2018 at 10:01

Gefeliciteerd Marit! Je mag trots zijn op wat je hebt bereikt de afgelopen 4 jaar!
Jij bedankt ons in deze blogpost, maar ik wil jou bedanken! Je hebt mij zo ontzetten veel geleerd over voeding en sport! Door jou kom ik elke dag een stapje dichterbij het vinden van een balans tussen deze 2. Door mijn eetstoornis geschiedenis is dit niet altijd makkelijk, maar we gaan zeker vooruit!

Ik zou het ontzettend leuk vinden om 1 van de body en fit pakketten te ontvangen!

Antwoord
Sanne mei 25, 2018 at 10:04

Lang zal fitwithmarit leven
Lang zal fitwithmarit leven
Lang zal fitwithmarit leven in de gloria
In de glooooria, in de glooooriiiiaa.
Hieperdepiep HOERA ????
Na al die tijd lees ik nog steeds heel graag en met veel plezier je blogs en zoek ik regelmatig naar lekkere recepten! Dus ga zo door en van harte!

Antwoord
Kirsten mei 25, 2018 at 10:05

CONGRATULATIONS!! Gefelicitaart met je 4e jaar! Super dat je nu helemaal van je blog kunt leven als inkomen, je bent echt een inspiratie voor anderen! Ik kan persoonlijk zeggen day ik veel te geobsedeerd bezig was met meezond eten en sporten, en dat jouw “8 tekenen dat je te obsessief bezig bent..” mij over de rand heeft geduwd in het gevecht tegen orthorexia, en dat ik nu geniet van ongezonde dingen af en toe:)! On ieder geval onwijs bedankt daarvoor, je heft geen idee wat een invloed je hebt gehad in andermans leven lieve Marit!
Topper!
Liefs kirsten

Antwoord
Kirsten pothof mei 25, 2018 at 10:07

CONGRATULATIONS!! Gefelicitaart met je 4e jaar! Super dat je nu helemaal van je blog kunt leven als inkomen, je bent echt een inspiratie voor anderen! Ik kan persoonlijk zeggen dat ik veel te geobsedeerd bezig was met gezond eten en sporten, en dat jouw “8 tekenen dat je te obsessief bezig bent..” mij over de rand heeft geduwd in het gevecht tegen orthorexia, en dat ik nu geniet van ongezonde dingen af en toe:)! On ieder geval onwijs bedankt daarvoor, je heft geen idee wat een invloed je hebt gehad in andermans leven lieve Marit!
Topper!
Liefs kirsten

Antwoord
Jet mei 25, 2018 at 10:08

Gefeliciteerd Marit!
Je bent een grote inspiratiebron, keep up the good work ????
Liefs

Antwoord
Mathilde mei 25, 2018 at 10:08

Marit, hartelijk gefeliciteerd met je blogverjaardag! Dat er nog eens zoveel jaartjes mogen bijkomen!
Groetjes vanuit België

Antwoord
Marjolein mei 25, 2018 at 10:09

Gefeliciteerd met je blog? Je bent een van m’n favoriet ‘fitgirls’ van het internet, hoop dat je nog lekker lang blijft bloggen!

Antwoord
Suzanna mei 25, 2018 at 10:09

Gefeliciteerd Marit! Wat vliegt de tijd! Op naar de volgende vier jaar! Hiep, hiep, hoera!

Antwoord
Anissa mei 25, 2018 at 10:14

Jij bent toch wel een groot voorbeeld van balans voor mij. Lekker normaal doen en doen wat je leuk vind 🙂 happy B-day!!

Antwoord
Elise Kuip mei 25, 2018 at 10:17

Gefeliciteerd! Ik volg je sinds je bacterie… dat is onderhand ook alweer twee jaar! Time flies 🙂 Dat we nog maar vele jaren van je (hardloop)verhalen en recepten mogen genieten! En ik doe uiteraard graag mee met de winactie!

Antwoord
Roos mei 25, 2018 at 10:17

Gefeliciteerd!!! Bedankt voor alle leuke artikelen en inspiratie:)

Antwoord
Kirsten mei 25, 2018 at 10:19

Gefeliciteerd met deze 4 mooie jaren!! Je jet al heel veel mensen waaronder mij echt geïnspireerd, keep up the good work!
En ohhh het lijkt me fantastisch om te winnen!! Ik ben de laatste tijd veel bezig met sporten en vorige week heb ik mijn eerste 5km run gedaan in 30 minuten! Daar ben ik (al zeg ik het zelf) best een beetje trots op. Een pakket van Body en Fit zal me vast helpen om de volgende keer de 10km te doen!

Antwoord
Femke mei 25, 2018 at 10:20

Leuk te lezen hoe je je steeds aan het ontwikkelen bent met nieuwe plannen, ideeën en activiteiten. Lekker doorgaan met waar je blij van wordt!

Antwoord
madelon mei 25, 2018 at 10:20

woohoo wat maak je er een mooi feestje van en je blijft mooi in thema haha?? ik zat te denken tijdens je post volgens mij volg ik jou nu al 1.5jaar! wow tijd gaat snel en lees nog steeds met volle enthousiasme en nieuwsgierigheid je posts? keep on going girl! Ik vind het echt een super idee om een e-book te schrijven, die ga ik dan ook zeker nemen. zo na mijn enthousiaste reactie zou het mijn dag maken om dit body&fit pakket te winnen, dan is het feestje helemaal af!?

Antwoord
Juliet mei 25, 2018 at 10:23

Gefeliciteerd met het vier jarig bestaan,
Je bent een inspiratiebron en probeer graag je recepten uit die je met ons allen deeld.

Ik kijk uit naar meer blogs van je in de komende jaren 🙂 opzoek naar nog meer inspiratie na mijn zwangerschap ?

Antwoord
Anne mei 25, 2018 at 10:25

Gefeliciteerd???

Antwoord
Roos mei 25, 2018 at 10:28

Gefeliciteerd!! En wat een mooie reis heb jij gemaakt de afgelopen vier jaar. Heel bijzonder om te zien. Soms denk ik wel eens had ik alles ook maar goed bijgehouden (voor mezelf) want afgelopen vier jaar waren vier jaren waarin ik een prachtige dochter kreeg, trouwde, daarna terugval kreeg, opkrabbelde, een marathon liep, verdere balans proberen te zoeken, gescheiden ben en nu de balans als single mom probeer te vinden. En wat je zegt klopt dis wel. Ik en vele andere volgen jou, maar wat er aan de andere kant van het scherm allemaal speelt weet je vaak niet. Ik hoop een kans te maken op jet pakket, maar daarbij hoop ik ook heel erg dat ik vandaag een mailtje krijg dat ik samen met mijn moeder en dochter bij de hotspot tour aanwezig mag zijn! Op naar het volgende jaar waarin je gewoon een (E)book gaat schrijven!!!

Antwoord
Merle mei 25, 2018 at 10:29

Keep up The good work! Volg jou al een tijd en je bent super inspirerend! ? gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal ??

Antwoord
Suzanne Agnes mei 25, 2018 at 10:30

Van harte gefeliciteerd Marit! Super leuk al vier jaar en still going strong! ?? leuk dat je veel mensen inspireert en helpt hun balans te vinden in het leven. ??‍♀️

Antwoord
Laura mei 25, 2018 at 10:30

Hoi Marit, gefeliciteerd met het vierjarige bestaan van fitwithmarit! Jij hebt me met de blogs gemotiveerd om weer te beginnen met hardlopen. Op naar de volgende 4 jaar!!
Groetjes Laura

Antwoord
Irma mei 25, 2018 at 10:31

Gefeliciteerd Marit!!
Ik ken je natuurlijk van je werk. Die body en fit pakket zal me wel uitkomen , nu ik ben begonnen met personal body plan!:)

Super leuk Marit wat jij allemaal mag doen met het werk van je blogs!! Heel vet! Succes nog met je blog, maar bovenal veel plezier…. je straalt!

Antwoord
Mandy Perdijk mei 25, 2018 at 10:33

Van harte gefeliciteerd Marit!? Ik volg je dagelijks met veel plezier. Een inspiratiebron wat betreft sporten, lekkere receptjes en maar ook gewoon de verhalen over jezelf, op deze manier creëer je herkenning voor je lezers! Nog heel veel plezierige blog jaartjes toegewenst! Fijne dag??

Antwoord
Iris mei 25, 2018 at 10:35

Waauww wat een presentatie 4 jaar GEFELICITEERD!! ???
Ik lees je blogs altijd met veel plezier. Ik haar er ideeën en tips uit die ik persoonlijk goed kan toepassen. Ik kijk dan ook uit naar de ebook.
Hopelijk kan je ons allemaal nog vele jaren voorzien van alle weetjes, tips en handige tricks.
Maak er een feestje van vandaag ????

Antwoord
Aniek mei 25, 2018 at 10:35

Van harte gefeliciteerd Marit! Wat een mooie mijlpaal! Hoop dat je nog lang door blijft gaan, want ik vind jouw mindset en receptjes erg inspirerend. Ik doe overigens graag mee met de winactie.

Antwoord
Merel mei 25, 2018 at 10:42

Gefeliciteerd Marit!! Echt een mijlpaal ? Ik lees je blog al een tijd met veel plezier, er komen regelmatig recepten van je terug in mijn keuken en de weg naar je NY marathon vond ik in het bijzonder erg leuk om te lezen!

Antwoord
Joyce mei 25, 2018 at 10:54

Hiep hiep hoeraaaaaaa!?
Je schrijft op een heel toegankelijke manier en ook je recepten zijn zo: makkelijk om te bereiden, geen exotische ingrediënten, down to earth. TOP!

Antwoord
Ilse mei 25, 2018 at 10:56

HIEPERDEPIEP HOERA! Gefeliciteerd met je jubileum 🙂 Volg je inmiddels al een mooi tijdje, in eerste instantie door je leuke hotsports in Groningen toen ik hier kwam wonen. En inmiddels ook voor je receptjes, weetjes, blogjes en tips. Geniet van je blogverjaardag en uiteraard doe ik graag mee met de actie!

Antwoord
Maaike van der Kaaij mei 25, 2018 at 10:57

Van harte Marit!

Ik volg je met plezier en ben dankzij jou verslaafd geraakt aan de perfection crunch (die “twix”) 😉

Ik ben benieuwd naar je e-book! X

Antwoord
Karlijn mei 25, 2018 at 11:00

Gefeliciteerd!!!
Ik lees altijd met heel veel plezier jouw blog. Zat zelf een tijd ook niet zo goed in m’n vel (obsessief bezig met eten/bewegen) maar gelukkig gaat het nu de goede kant op! Haal veel inspiratie uit jouw blog!

Lijkt me erg leuk om het pakketje te winnen ?

Succes met al je verdere plannen !???

Antwoord
Raisa mei 25, 2018 at 11:00

Hay Marit! Nou na onze toffe samenwerking in The Foodspot ben ik je alleen maar meer gaan waarderen. Mooi hoe je bezig bent met jouw passie en wat voor kijk je erop hebt. Dus ja deze body en fit box ben ik ook zeker nieuwsgierig naar! Ga zo door, dan gaan wij nog even door met jouw lekkere Mexicaanse salade verkopen?

Antwoord
Sarah mei 25, 2018 at 11:02

Gefeliciteerd! Helaas heb ik je blog niet vanaf t begin gevolgd, maar ik blijf er wel bij voor de komende 4 jaar!

Antwoord
Maren mei 25, 2018 at 11:02

Gefeliciteerd! ?

Antwoord
Tamara mei 25, 2018 at 11:02

Proficiat! Ik ben nog niet zo lang aan het meelezen maar ondertussen wel fan (:-))

Antwoord
Demi vriesema mei 25, 2018 at 11:05

Gefeliciteeerd ! Ik volg je niet vanaf et begin maar toen ik je op instagram ineens voorbij zag komen heb ik heel veel inspiratie uit je blogs en postst gehaald en natuurlijk je leuke challange ! Ik ga door jou nu ook dit jaar in Disneyland mijn eerste halve marathon lopen hoe gaaf!!! Zo’n pakket zou toch ook super gaaf zijn als extra motivatie en ik bedoel hoe lekker zijn de producten van body en fit ! Geniet van deze mooie dag en nog vele jaren plezier hiermee !!

Antwoord
Natasja mei 25, 2018 at 11:07

Leuk gefeliciteerd met je 4 jaar!

Antwoord
Nelleke mei 25, 2018 at 11:07

Van harte gefeliciteerd! Vind t erg leuk om je te volgen. Laatst alle persoonlijke blogs van lezeressen achter elkaar aan gelezen haha ben bijna bij met al je interessante blogs 😉

Antwoord
Kristina mei 25, 2018 at 11:09

Van hete gefeliciteerd ♥️ Op nog heel veel meer leuke weetjes en recepten, altijd leuk! 🙂

Antwoord
Debby mei 25, 2018 at 11:10

Hipperdepiep hoera!!!
Geen volger van in het begin, maar wel meteen verkocht dat ik alles ben beginnen lezen!!
De tips, de motivatie, de uitdagingen, de studies, de battles, alles is TOP!
Keep up the fun, keep up the running , keep up the blogging!

Antwoord
Barbara mei 25, 2018 at 11:13

Sinds kort volg ik je op Instagram op aanraden van een vriendin. Erg leuke mix van tips, persoonlijk leven, leuke recepten en vooral de wekelijkse uitdagingen. De volgende ga ik zeker meedoen!
Enne.. binnenkort voor het eerst naar Groningen dus die tips neem ik ook mee! ??

Antwoord
Rosanna mei 25, 2018 at 11:23

Gefeliciteerd Marit! De perfection bar is ook mijn favoriet, als in: je mag me er s nachts voor wakker maken 🙂
Hieperdepiep hoera!

Antwoord
Anne mei 25, 2018 at 11:26

Dankjewel voor alle motivatie en inspiratie de afgelopen jaren. Door jouw enthousiasme ben ik begonnen mer hardlopen. En deel ik nu deze enorme hardlooppassie met jou. Over een paar dagen ren ik zelfs mijn eerste halve marathon.

Lieve Marit, heel erg bedankt voor alles. En ga vooral lekker door met bloggen! Liefsx

Antwoord
Derkina mei 25, 2018 at 11:30

Gefeliciteerd met je jubileum ? ga zo door, je bent een inspiratie voor velen.

Antwoord
Annemarijn mei 25, 2018 at 11:32

Gefeliciteerd Marit! Ik volg je al een aardige tijd en vind het altijd zo leuk om je blogs te lezen! Mede doordat ik zelf ook uit Groningen kom en daardoor veel uit je blogs en foto’s herken! Zelf heb ik altijd de smart bar crunchy dus ben erg benieuwd naar de andere! Heb wel door jouw laatst ook popcorn gekocht bij B&F, wat een uitvinding! Fijn weekend (wellicht in het Noorderplatsoen) en misschien tot bij jouw citytour voor Grunningers.

Antwoord
Edith mei 25, 2018 at 11:36

YEEEEESSSS wat zijn die vier jaar toch snel gegaan! Iedere keer is het weer een feest om naar jou website te gaan om een nieuwe blog te lezen en niet te vergeten om naar jou YouTube kanaal te gaan om een nieuwe video te gaan kijken! Heb niet altijd de tijd om alles dezelfde dag nog te lezen maar he een dag later mag de pret niet drukken! Kan nu al niet wachten op een nieuwe blog van jou veel liefs Edith

Antwoord
janine mei 25, 2018 at 11:39

ik volg je nog niet zo heel lang maar gefeliciteerd!??

Antwoord
Maartje mei 25, 2018 at 11:42

Wauw, ik moest een hoop reacties naar beneden scrollen om je te feliciteren! Dat toont maar mooi door hoeveel mensen je blog nu inmiddels gelezen wordt, chapeau! Gefeliciteerd en geniet vooral heel erg van dit succesmomentje, maar vooral ook van de weg die hier naartoe heeft geleid 🙂 groetjes, Maartje

Antwoord
margo mei 25, 2018 at 11:46

Van harte gefeliciteerd met je 4 jarige bestaan! En bedankt dat je ons als lezer al 4 jaar mee neemt in je leven en je groei. Heerlijk om je blogs te lezen die niet alleen het ‘perfecte leven’ nastreven maar open, eerlijk en het echte leven weergeven! Liefs

Antwoord
Anne Biem mei 25, 2018 at 11:56

Gefeliciteerd Marit, erg tof dat je al zo lang bezig bent! Volg je al een hele tijd 🙂 en haal veel inspiratie uit je recepten (ok ik kopieer ze gewoon haha). Leuk om mee te doen met de winactie, doe graag mee! Liefs

Antwoord
Joos mei 25, 2018 at 12:10

Ik volg je nu denk ik 2 jaar en jou kleine stukjes zijn altijd erg leuk om te lezen. PLUS de recepten en vrolijke gerechtjes geven mij altijd veel inspiratie voor me avondeten en baksels ❤️❤️❤️ Blijf zo doorgaan Maris YOU ROCK ????????

Antwoord
Annemarijn mei 25, 2018 at 12:15

Whoee! Van harte gefeliciteerd, een mooie mijlpaal! Ik volg je al erg lang, bijna vanaf het begin. Elke keer weet je weer nieuwe, leuke en inspirerende blogs op je blog te toveren. En vooral, je bent zo jezelf gebleven! Op naar de volgende blogverjaardagen haha. Liefs!

Antwoord
Fran mei 25, 2018 at 12:22

Gefeliciteeerd!!! Altijd leuk om je blog te lezen en ben groot fan van de zwarte bonen brownie!!
Ga zo door??

Antwoord
Jennie mei 25, 2018 at 12:25

Wow 4 jaar, gefeliciteerd! Ik volg je nog niet helemaal vanaf het begin, maar weet wel dat ik je ook ooit heb gefeliciteerd met je eerste verjaardag!? (Klinkt heel gek haha). Je maf trots zijn op alles wat je met fitwithmarit hebt bereikt! Ga zo door ?

Antwoord
Chantal mei 25, 2018 at 12:26

Van harte gefeliciteerd! Ik volg je nog niet zo heel lang, maar toen ik je blog ontdekte heb ik een aantal uur achter elkaar verschillende posts gelezen. Ik vind dat je ontzettend leuke en inspirerende blogs schrijft! Keep going! ?

Antwoord
Cat mei 25, 2018 at 12:29

Gefeliciteerd! Ik ga meteen even een paar blogs lezen die ik nog niet had gezien!

Antwoord
Inge mei 25, 2018 at 12:34

Hey Marit,

Gefeliciteerd! Super dat dit al 4 jaar bestaat en dat je het nog steeds met zoveel passie schrijft.
Je bent altijd zo heerlijk vrolijk en jezelf! Je doet het echt super goed en de stappen die je hebt gezet heb ik enorme respect voor!
Het is inderdaad raar dat wij met zn allen jou zo goed kennen en dat jij niet weet wie wij zijn. Ik zie je namelijk vaak in de sportschool of in de appie, en dan heb ik het vaak met mn vriend er over ja wij weten veel over haar maar zij niets over ons, ze herkent ons niet eens. Zo gek! Maar echt je doet het super goed! Je mag zo apetrots op jezelf zijn. Dit heb je allemaal zelf gedaan!

Geniet van je ‘verjaardag’ !!

Mega liefss van een soort ‘fan’ haha

Antwoord
Lynn mei 25, 2018 at 12:42

Woeeeh gefeliciteerd Marit! Ik volg je pas een aantal maanden maar heb ondertussen wel bijna al je posts van de afgelopen 4 jaar gelezen 😉 Was een fijne afwisseling de afgelopen tijd tussen het schrijven van m’n afstudeerscriptie door haha :D.

Ik hoop dat je nog vele jaren plezier hebt van je blog en ik blijf je natuurlijk volgen!

Antwoord
Eline mei 25, 2018 at 12:49

Gefeliciteerd! Super tof dat je alweer 4 jaar blogs publiceert. En ik hoop dat je dat natuurlijk ook blijft doen!!

Antwoord
Le mei 25, 2018 at 12:51

Gefeliciteerd met je jubileum!! Op de volgende vier jaar!

Antwoord
Anneloes mei 25, 2018 at 12:53

Lieve mooie inspirerende eerlijke grappige Marit met je mooie stem. Het is een feestje om je content te volgen. Persoonlijk, puur en aandachtig. Dat je andere mensen een plek biedt om hun verhaal te delen is ook krachtig. Ik wens je alle geluk!

Antwoord
Britty mei 25, 2018 at 13:05

Van harte gefeliciteerd, super tof 4 jaar!
Vanaf het begin ben je al een groot voorbeeld voor mij. Je hebt me niet alleen geïnspireerd op het gebied van voeding en sporten maar ook op het gebied van jezelf zijn en jezelf blijven. Thanks Marit, op naar de volgende 4 jaar!♥️

Antwoord
Wera mei 25, 2018 at 13:15

Happy 4th birthday! ?
Lees je blogs met veel plezier en ben al regelmatig de keuken ingedoken om 1 van jouw lekkere recepten te maken, de bonenbrownie toch wel als favoriet! ? Blijf dingen doen waar jij blij van wordt! ?

Antwoord
Anouk mei 25, 2018 at 13:26

Van harte gefeliciteerd Marit! Ik vind het heerlijk om jouw blogs te lezen. Wordt er zelf helemaal enthousiast van! Hoop er nog jaren van te kunnen genieten. Liefs

Antwoord
Soraya mei 25, 2018 at 13:26

Gefeliciteerd Marit! Je blogs blijven inspirerend 🙂

Antwoord
Patricia mei 25, 2018 at 13:27

Woeh 4 jaar! Gefeliciteerd!!
Ik volg je al een tijd met veel plezier! Je recepten zijn heerlijk, je berichten leerzaam en altijd vrolijk!
Op naar nog vele jaren vol heerlijke recepten en leuke blogs 🙂

Liefs Patricia

Antwoord
Cilla mei 25, 2018 at 13:34

Hoi Marit!
Gefeliciteerd met alweer de 4 jaar ??! Nog steeds ben je een ontzettende inspiratiebron en vaak ben je mijn pauze tussen het studeren door ??? Ik kan niet zeggen dat ik je al 4 jaar volg maaaar ik kwam je 2 jaar geleden tegen en sindsdien helemaal leuk!! Lijkt me echt super lekker om zo’n pakket te winnen ? Maarja het aller belangrijke vier lekker feest vandaag! ?
Liefs

Antwoord
Chantal mei 25, 2018 at 13:40

Lieve Marit,

Van harte Gefeliciteerd!
Van jouw foto’s word ik altijd heel blij en ook je blogs zijn heel interessant!
Ook zijn jouw recepten een go-to voor als ik iets nieuws wil maken of inspiratie nodig hebt. Bedankt daarvoor!

Op naar nog meer jaren waarin je mag doen waar je blij van wordt!

Antwoord
Jitske mei 25, 2018 at 13:44

Gefeliciteerd erg leuk dat je dit alweer 4 jaar doet!? ik lees altijd met veel plezier je blogs. Je bent voor mij een ontzettende inspiratiebron. Ik vind het ook altijd heel leuk om je tripjes te volgen zoals je surftrip van laatst, ik wordt vrolijk van die foto’s. Ik zou heel graag zo’n pakket winnen, ben erg benieuwd naar die producten. Ik zou zeggen ga vooral zo door met je leuke blogs en recepten, ik blijf je zeker volgen!?

Antwoord
Carmen Akollo mei 25, 2018 at 13:54

Gefeliciteerd! Ik weet nog dat we samen een opdracht voor mwd moesten maken en ik daarna je voorbij zag komen toen ik op zoek was naar gezonde recepten. Super leuk en ik volg je dus ook al vanaf het begin. Wat ik leuk vind ik dat je ook gewoon lekker nuchter blijft en ook je patatje en frikandel speciaal deelt 😉 top haha. Ik loot graag mee voor je cadeautje en ik hoop dat je nog lang plezier gaat hebben in wat je doet!

Antwoord
Anna mei 25, 2018 at 13:57

Gefeliciteerd!! Recepten zijn altijd suuperlekker en makkelijk te maken, zeker zo door blijven gaan!

Antwoord
Sophie mei 25, 2018 at 13:58

Gefeliciteeeeerd!! Ik volg je denk ik al drie jaar en heb enorme bewondering voor jou en hoe je elke keer weer wat nieuws weet te bedenken om mij en anderen mee te inspireren.

Antwoord
Monique de kleine mei 25, 2018 at 13:58

Hoi Marit, gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Ik volg jou nog maar heel kort maar verheug me altijd op je Posts en blogs.. ze lezen lekker weg en als het even lukt doe ik mee met je challanges.
Ga zo door!!

Antwoord
Robin mei 25, 2018 at 14:23

Hi Marit,

Hiep Hiep Hoera! Gefeliciteerd. Het fijnste aan je blog vindt ik dat je zoveel beeldmateriaal gebruikt. Hierdoor leest het zo prettig en je positieve vibe komt altijd terug.

Groetjes, Robin

Antwoord
Camille mei 25, 2018 at 14:29

Hey Marit, ik ben zo blij voor jou dat jij en jou blog al 4 jaar bestaan!?
Je bent geweldig en ik volg jou ondertussen al 2 jaar. Je hebt zoveel energie en je geeft mij steeds inspiratie voor, recepten, challenges, workouts,…
Doe zeker zo verder, op mijn steun kan je rekenen!
Groetjes Camille

Antwoord
Roosmarijn mei 25, 2018 at 14:32

Hi Marit,

Een tijd geleden heb ik jou een mailtje gestuurd over hoe ik nu aan het vechten ben tegen anorexia en hoe jouw blog mij daar bij helpt.
Jij bent voor mij zoveel meer dan enkel een ‘fitgirl’; jij belichaamt gezondheid JUIST door de balans van het soms ook lekker ‘ongezond’ eten. Daarmee heb je echt een voorbeeldfunctie en ben je zelfs een beetje een rolmodel voor me. Dus keep up the good work & CONGRATS!

Onderdeel van het herstellen van anorexia is dingen eten die je eng vindt, hier horen óók voorverpakte tussendoortjes bij. Al zijn ze van B&F en dus gewoon prima. Zelf kopen is voor mij een te grote stap, maar ontvangen maakt de drempel al ietsje minder hoog. Winnen zou dus ideaal voor mij zijn :).

Anyway; ga zo door, op naar de komende 4 jaar!

Liefs,

Roosmarijn

Antwoord
Marit mei 28, 2018 at 11:46

Hi Roosmarijn, dat mailtje kan ik me nog goed herinneren. Bedankt voor je lieve berichtje. Ik mag je feliciteren, want je bent één van de vier winnaars van het B&F pakket. Wel met als voorwaarde dat je al het (voorverpakte) lekkers gaat uitproberen en er van gaat GENIETEN! Want daar is eten en het leven voor. Je daar niet druk om maken, want dat is zonde en nergens voor nodig. Hopelijk kun jij dat!

Ik heb je gemaild, mail jij mij je adres terug? Dan krijg jij binnenkort een leuk pakket opgestuurd!

Liefs!

Antwoord
Manuela mei 25, 2018 at 14:57

Happy cake-day ?

Antwoord
Janne mei 25, 2018 at 15:01

Van harte gefeliciteerd! Sinds kort volg ik je. En met plezier les ik je inspirerende, motiverende en nuchtere blogs. En in een rust momentje lees ik weer wat terug. Ik naar nog een aantal jaren vol sporten, voeding, balans en genieten 🙂

Antwoord
Sam mei 25, 2018 at 15:07

Hee Marit, gefeliciteerd!!!!
Je bent een enorme inspiratie voor mij en ik lees altijd met veel plezier jouw blogs. Ik heb het afgelopen jaar heel hard gevecht tegen me eetstoornis en mede door jou verhalen en recepten ben ik me beter gaan voelen en heb ik weer motivatie gekregen om te herstellen. Jij laat zien dat je gezond kan zijn maar ook heel erg van het leven kan GENIETEN. je bent een voorbeeld voor mij en ik hoop dat dat ik nog veel meer van je kan gaan lezen.
Liefs sam
Ps: zelfs mijn moeder vind jou receptjes helemaal geweldig:)

Antwoord
Ilse mei 25, 2018 at 15:20

Wat tof Marit! Ik ben zo blij dat ik je blog ooit een keer voorbij heb zien komen! En ik volg je nu met veel plezier en interesse. Vooral je weetje woensdag over sport enzo, lekkere gebalanceerde recepten en persoonlijke verhalen zijn mijn favoriet! Gefeliciteerd en nog vele jaren met je blog ??

Antwoord
Iris mei 25, 2018 at 15:24

Gefeliciteerd Marit! Ik volg je al heel lang met veel plezier vanwege je positieve energie en leuke challenges en recepten! Ga zo door ?

Antwoord
Marloes mei 25, 2018 at 15:29

Gefeliciteerd Marit! Je motiveert me om gezond te eten en te sporten, maar laat me ook zien dat je soms wat “minder gezonds” kan eten en hoe je dat gezonder maakt! Echt super bedankt daarvoor en keep up the good work!

Antwoord
Lesley mei 25, 2018 at 15:33

Lieve Marit,
Gefeliciteerd! Ik volg je al vanaf het begin. Ik vind je blogs altijd leuk om te lezen. Door jouw blogs ben ik een stuk wijzer geworden op bepaalde gebieden. Het fijne vind ik dat je ook vanuit je passie spreekt, dit zie ik duidelijk terug in je blogs.
Hopelijk kan ik nog veel jaren van je blogs genieten ☺️.
Liefs, Lesley

Antwoord
Jade mei 25, 2018 at 15:36

Gefeliciteerd Marit!!
Jou blogs motiveren me altijd en als herstellende van een eetstoornis inspireer je me altijd met je eigen verhaal, je bent een voorbeeld voor me geworden en ik ben op zoek naar die balans die jij gevonden hebt. Ik doe zeker mee met de winactie. Liefs, Jade

Antwoord
Suze mei 25, 2018 at 15:45

Gefeliciteerd! Ik volg je nu ruim een jaar (denk ik), omdat ik via Mind2Run Runninggirls vond en via Runninggirls vond ik jou ? Superleuk om al je blogs te lezen en laatst ook al eens een recept uitgeprobeerd! Ik zou zeggen, Keep up the good work!! Op naar je eerste Lustrum ?

Antwoord
Julia mei 25, 2018 at 15:45

Heyyyy marit,
Congratz met je 4, denk ik succesvolle jaren!? Ik volg je nu ong. Een jaar en je blijft me motiveren! Als ik dan weer zo’n enthousiaste foto zie of je blog lees dan denk ik, nou kom op van die bank af en gaan!?Daar moet ik je dan eigenlijk ook wel voor bedanken! Ga gewoon zo door, op nog 4 jaar!
Groetjes julia.?

Antwoord
Inge mei 25, 2018 at 16:19

“Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” is een spreekwoord dat jou wat mij betreft typeert en inspireert. Je schrijft lekker als je zelf en doet je na vier jaar niet anders voor dan dat je bent. Dat hoop ik mijn leerlingen als docente LO ook over te dragen!

Antwoord
Manon mei 25, 2018 at 16:27

Gefeliciteerd! Bedankt voor alle inspiratie!

Antwoord
Tom mei 25, 2018 at 16:30

Super gefeliciteerd!! Be proud, geniet van het moment en keep up the fit food fun inspiratie!! I love it ;):)

Antwoord
Britney mei 25, 2018 at 16:31

Bedankt voor al je mega leuke en leerzame blogs! LOVE IT!

Antwoord
Marit Spaargaren mei 25, 2018 at 16:59

Ik volg je nog niet zo lang. Nu inmiddels met veel plezier. Zo leuk dat je hotspots van groningen laat zien. Gefeliciteerd met je jubileum ! Lieve groet Marit

Antwoord
Rosa mei 25, 2018 at 17:27

Wauw! Congrats! Je sleept mij echt door de zware dagen heen met jou actieve instasstories en interessante, leuke blogs op fitwithmarit.

Antwoord
Aline mei 25, 2018 at 17:42

Teah, you go girl! Gefeliciteerd!

Antwoord
Gwen mei 25, 2018 at 18:01

Hey Marit, GEFELICITEERD!!❤
Ik volg je al een tijdje en ik vind je echt een topper! Je hebt al super veel bereikt en dan mag je zeker trots op zijn. Je hebt leuke blogs en lekkere recepten. Ga vooral zo door! Ik hoop dat je vooral lekker doorgaat met bloggen.

Liefs Gwen?

Antwoord
Liesbeth de Boer mei 25, 2018 at 19:51

Gefeliciteerd! Ik volg je blog nu een jaar, maar heb toch alles (terug) gelezen. Leuk en leerzaam! Mooi dat je zo dichtbij jezelf blijft, ook met bloggen en minder vloggen.
Ga nog maar heel lang zo door 🙂

Groetjes een mede-maatschappelijk werker en leeftijdsgenoot 😉

Antwoord
Ashley mei 25, 2018 at 21:02

Hoi Marit!

Gefeliciteerd met het vierjarige bestaan van je geweldige blog! Ik vind het echt fantastisch hoe jij schrijft, zo puur, zo eerlijk en echt en inspirerend!
Op dit moment doe ik mijn best om te herstellen van mijn eetstoornis & jou blogs helpen mij erbij. Door jou blogs probeer ik van mezelf te houden zoals ik ben & probeer ik beetje bij beetje te genieten van dingen die IK leuk vind en IK lekker vind!

Jij bent anders dan vele ‘andere fitgirls’ jij laat de wereld zien dat je moet doen waar je gelukkig van word, en dat doe je goed!

Ik hoop nog veel meer van je te lezen, ga je ooit een boek schrijven?
Ik hoop dat je nog met heel veel plezier mag bloggen, sporten, reizen en vooral te genieten van het leven!

Bedankt voor je wijze levenslessen, het ga je goed!

Liefs

Antwoord
Maike mei 25, 2018 at 21:32

Lieve Marit,

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Ik lees al jaren graag je posts en volg je uiteraard ook op insta. Geniet lekker van je ‚verjaardag‘.

Helaas kan ik niet mee met de tour door Groningen, want ik heb dan tentamens. Hopelijk komt de actie nog een keer, dat zou heel leuk zijn!

Liefs,
Maike

Antwoord
Laura van Balen mei 25, 2018 at 21:37

4 jaar! Van harte gefeliciteerd Marit!
Ik volg je al jaren met ontzettend veel plezier! Bedankt voor alle inspiratie en ga zo door!
Je bent een toppertje 🙂

Antwoord
Janneke mei 25, 2018 at 22:20

Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik ben totally in love met je roti recept en ook de gezonde baksels zijn favoriet. Je motiveert echt tot een gezonde lifestyle! Ga zo door!

Antwoord
Rowan mei 25, 2018 at 22:35

Zo leuk! Gefeliciteerd en ga vooral lekker zo door!

Antwoord
Marijke Langenegger mei 25, 2018 at 23:16

Gefeliciteerd leukerd! Wat heerlijk dat je al die jaren al mocht doen wat je fijn vindt! Keep up the good work, ik vind het gezellig! En eh, die 4 producten van body&fit wil ik graag winnen, ben weer ff m’n balans kwijt en sla door naar ongezond, maar kan écht niet, ik word vandaag over 2 weken 4️⃣0️⃣ en dus gauw pas op de plaats☺️???

Antwoord
Ingrid mei 25, 2018 at 23:31

Lieve Marit
Wat vind ik jouw vlogs toch altijd inspirerend, interessant, leerzaam, herkenbaar, enthousiast en enorm leuk!!! Ik volg je al een hele tijd en hoop dat er nog vele jaren met vele leuke blogs bijkomen!!!
Bedankt!!
Veel liefs Ingrid

Antwoord
Ingrid S mei 25, 2018 at 23:32

Lieve Marit
Wat vind ik jouw vlogs toch altijd inspirerend, interessant, leerzaam, herkenbaar, enthousiast en enorm leuk!!! Ik volg je al een hele tijd en hoop dat er nog vele jaren met vele leuke blogs bijkomen!!!
Bedankt!!
Veel liefs Ingrid

Antwoord
Janine mei 26, 2018 at 08:05

Super tof! Van harte gefeliciteerd! Ik lees je blog altijd met veel plezier. Ga zo door! Liefs Janine

Antwoord
Anne mei 26, 2018 at 09:18

Wat een tijd! 4 jaar! Wat gebeurt er dan veel he! En alle positieve reacties zijn eigenlijk al gegeven dus wat moet je dan nog zeggen? Gefeliciteerd iig en ik ben benieuwd naar je e-book. Btw, een leuk pakket om weg te geven ik heb bij body en fit net een eerste bestelling geplaatst met bars dus ben heel benieuwd hoe die producten bevallen. Ga iig zo door en op naar de komende 4 jaar!

Antwoord
Fitcis mei 26, 2018 at 09:37

Hej Marit,
Gefeliciteerd! Altijd leuk om je blogs te lezen. Op naar de volgende jaren vol schrijfplezier en enthousiasme. ?
Groetjes

Antwoord
Dieter mei 26, 2018 at 11:40

Ten eerste: dikke proficiat met je vierde blogverjaardag (of hoe je dat ook mag zeggen 😉 ). Het zijn heus niet enkel vrouwen/meisjes die je blogs met plezier lezen, want ook ik ben grote fan van je blogs! Ze inspireren me met je tips, (gezonde) recepten en toffe weetjes. Dankzij de positiviteit die je elke keer weer uitstraalt, ben ik altijd weer gemotiveerd om te sporten en je recepten helpen me om afwisseling te vinden in de anders misschien ietwat eentonige maaltijden ;). Doe zo voort Marit!! 🙂

Antwoord
Valery mei 26, 2018 at 12:05

Gefeliciteerd met het vierjarig bestaan van je blog! Blijft super leuk en inspirerend om te lezen, op naar de volgende 4 jaar! Veel succes met het e-book, ik kijk er naar uit!

Antwoord
Esme van hes mei 26, 2018 at 14:48

Lieve Marit,
Ten eerste van harte gefeliciteerd! Ik ben zo enorm blij dat jij ooit hebt besloten een blog te beginnen. Ik heb enorm veel gehad aan jou blogs waarin je persoonlijk en open vertelde over jou ervaringen met obsessief eten & het zoeken naar de balans hierin. Ooit kwam ik op jou blog omdat mijn moeder in het hardloopgroepje van jou moeder zat. Ze vertelde me dat jij blogs schrijft over voeding, fitness en andere dingen. Op dat moment zat ik ook in een periode waarin ik obsessief bezig was met eten & sporten. Tot de dag van vandaag ben ik blij dat ik op dt moment achter jou blog kwam! Jou inspirerende, motiverende blogs & je uitdagingen zorgden er deels voor dat ik uit me comfort zone ging treden en de balans ging zoeken. Dus jij bent mijn voorbeeld hoe je op een gezonde manier bezig kan zijn met voeding & sporten, zonder het doorslaan en MET het blijven genieten van het leven. Bedankt en heel veel succes met je blogs, ik zal ze blijven lezen. Liefs Esme

Antwoord
Laura Langbeen mei 26, 2018 at 17:07

Geleficiteerd! Of Proficiat, zoals we dat zeggen in België! Mede door jouw blog heb ik het hardlopen weer opgepakt en train ik nu voor een halve marathon. Altijd superleuk om je artikels te lezen! Zeker over het vinden van een balans, wat toch wel erg moeilijk blijkt te zijn soms, heb je mij al veel inspiratie en motivatie gebracht.

X van Laura uit België
P.s. Ben ook wel benieuwd naar dat Body&Fit pakket..

Antwoord
Lien mei 26, 2018 at 18:47

Gefeliciteerd met je jubileum! Door het lezen van verschillende harloop-blogpost, loop ik morgen de 20 km door Brussel mee. Spannend!
Doe zo voort!
Liefs

Antwoord
Lisanne mei 27, 2018 at 11:57

Van harte gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan! Ik ben je gaan volgen vanwege de heerlijke gezonde-snacks recepten en hoop hiermee mijn balans te kunnen vinden, ga zo door!?

Antwoord
Sanne mei 28, 2018 at 11:02

Hi marit! Gefeliciteerd met je 4 jarig bestaan! Ik laat hier een reactie achter omdat ik dol ben op alle lekkere maar gezonde snacks van bodyfit. Maar ik wilde vooral zeggen dat jij mij de afgelopen jaren hebt laten inzien dat het kan om gezond te leven met af en toe wat lekkers (ook al zijn deze producten vooral ook gezond en fijn na trainen). Het is een lifestyle en met jouw fijne blog , energie en vrolijkheid lukt mij dat steeds beter. 🙂 De viermei challenges zijn echt leuk! Tot nu toe steeds gedaan met mijn huisgenoten. Vorige week wat druk en een beetje moe, maar toch 4x naar de sportschool want ik kan ook gewoon pilates of yoga doen. Hoeft niet altijd perfect, nou dat heb ik wel geleerd van jou 😉 Was er echt blij mee hoe dat ging! Fijne (vega) week en dank je wel!! Liefs Sanne

Antwoord
tessel van Eck mei 28, 2018 at 12:51

Nogmaals gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum. ELke week lees ik je blogs met veel pezier! Je bent zo ontzettend inspirerend en je hebt mij heel erg geholpen in het herstel van mijn eetstoornis. Dus ik hoop dat je nog vele jaren blijft bloggen 🙂 En super vet dat je een e book gaat schrijven, ik ben nu al heel benieuwd 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram