Persoonlijk

Fit with Marit bestaat 6 jaar! 6 meest gelezen blogs!

geschreven door Marit mei 23, 2020 15 Comments
Fit with Marit jarig

Precies 6 jaar geleden schreef ik mijn eerste blogpost op fitwithmarit.nl. Na een aantal jaar gekampt te hebben met een laag zelfbeeld, wat gepaard ging met eetproblemen en overmatig sporten vond ik steeds meer een balans tussen fit, food & fun. En dit wilde ik van me afschrijven, delen en hopelijk kon ik met mijn verhaal anderen inspireren (dit hele verhaal staat in mijn eBook).

Inmiddels zijn we 6 jaar verder en ben ik nog steeds super actief op mijn blog. Elke week staan er minstens twee, gemiddeld vier en maximaal zes blogs online. Recepten, challenges, interessante weetjes, tips, foto- en sportdagboeken, etc. Ik heb er nog steeds super veel plezier in en hoop dagelijks nog steeds mensen te inspireren.

Op zo’n dag, weer een jaar erbij, ga je toch even stilstaan bij de afgelopen zes jaar. Waarom ik begonnen ben met bloggen, wat er in de tussentijd allemaal gebeurt is en vooral hoeveel het mij heeft gebracht (veel!). In de afgelopen zes jaar ben ik van student naar onderneemster gegaan. Ik heb een relatie gekregen (inmiddels ook bijna 6 jaar!), als groepsleider met kinderen gewerkt en heb samen met Tom heel bewust de stap genomen om voor een tijd naar het buitenland te gaan. Dit eigenlijk met het idee dat ik Fit with Marit waarschijnlijk zou laten verwateren, maar wat nu, na ander half jaar, totaal niet het geval is.

We wonen en werken nu in Nieuw Zeeland, maar zijn van plan om weer naar Nederland te komen zodra de situatie wat rustiger is. Ik ben heel erg benieuwd hoe Fit with Marit zich dan gaat voortzetten. Het lijkt me vooral heel tof om een combinatie te maken met mijn opleiding (maatschappelijk werk) en Fit with Marit. Maar hoe zich dat vorm gaat geven, dat zien we dan wel weer.

Zoals ik al zei vind ik het op zo’n “verjaardag” fijn om terug te blikken. Niet alleen op mezelf als persoon, maar ik vind het ook leuk om af en toe naar cijfers te kijken. Dit doe ik eigenlijk veel te weinig, maar het heeft bij mij sowieso nooit zo om cijfers en aantallen gedraaid. Ik doe vooral wat ik leuk vind en hoop dat ik door de dagelijkse dingen/blogs jullie motiveer en inspireer voor gezonde en lekkere recepten en om voldoende te bewegen (en om hier vooral heel veel plezier in te hebben).

De 6 meest gelezen blogs op Fit with Marit:
  1. Zwarte bonen brownie
  2. Simpel bananenbrood & proteïne bananenbrood
  3. Body & Fit eiwitrepen
  4. Gezonde mugcake
  5. Frisse citroen cake

Ik was van plan bij elke een blog een stukje te gaan vertellen, maar eigenlijk komt het er gewoon op neer that you loooooove food as much as I do! Had verwacht dat er ook wat “persoonlijke” blogs tussen zouden staan, maar nope, vooral eten! En da’s maar goed ook, want ik ben nog lang niet uitgebakken en gekookt 😉

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd of je al zes jaar met regelmaat op mijn blog komt? Of ben je juist een nieuwe lezer? Zou het heel leuk vinden als je me dit laat weten via een reactie hieronder of een mailtje naar info@fitwithmarit.nl.

MEGA bedankt voor jullie support de afgelopen zes jaar. Jullie reacties, mailtjes, berichtjes, foto’s van recepten… het maakt me elke dag zo blij! Blijf hier vooral mee doorgaan. Dank dank dank & cheers! ♥ 

15 Comments

Julie mei 23, 2020 at 09:15

Ik volg je al op instagram en lees al je blogs sinds 2016 vermoed ik. Je liep toen net de halve marathon in Disney. Ik haal zoveel plezier uit het lezen van je blogs en je prachtige foto’s op instagram! Love it! Ik hoop dat je nog LANG doorgaat maar je moet er inderdaad zelf van blijven genieten. Veel liefs Julie

Antwoord
Marit juni 5, 2020 at 00:36

Dit is zo leuk om te lezen! Dat je dat allemaal nog weet. Echt heel lief dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Bedankt voor jouw support, Julie!

Antwoord
Lisa mei 23, 2020 at 11:45

Lieve Marit,
Ik volg je al een lange tijd zowel op Instagram als je blog. Ik vind het ontzettend leuk om al je foto’s voorbij te zien komen en de daarbij horende verhalen te lezen. Je bent altijd zo energiek en vrolijk op je foto’s en daar krijg ik dan weer energie van!
Ga zo door en geniet vooral! Liefs, Lisa

Antwoord
Marit juni 5, 2020 at 00:37

Bedankt voor je super lieve reactie, Lisa! Echt zo bijzonder en leuk om te lezen. Ik ga zeker door, vooral door zulke berichtjes! X

Antwoord
Marlous mei 23, 2020 at 12:20

Ik volg je al vanaf het begin! Reageer niet (vaak), maar lees alles. Uiteraard ook je Insta.
Liefs!

Antwoord
Marit juni 5, 2020 at 00:37

Bedankt voor jouw support, Marlous! Doet me goed!

Antwoord
Inge mei 23, 2020 at 12:25

Gefeliciteerd met zes jaar FWM! 🥳 ik volg je met heel veel plezier en gebruik vooral vaak je recepten van de site èn je boek. De zwarte bonen brownie was voor mij echt de ontdekking van het jaar, haha! Maar ook alle reisverhalen vind ik zo leuk om te lezen. Hopelijk nog vele jaren!

Antwoord
Marit juni 5, 2020 at 00:38

Dankjewel lieve Inge. Super bedankt voor je berichtje! Geniet van de zwarte bonen brownie, haha! 🙂

Antwoord
Sabrina mei 23, 2020 at 15:46

In mijn laatste terugval en opname in een eetstoornis kliniek ben ik heel bewust gaan zoeken naar positieve social media accounts om te volgen als inspiratie om beter te worden (eten, sport, reizen). Positive vibes en geen rare diëten of gefixeerd op afvallen. Jij was er daar één van die ik tegenkwam. Ik volg je nu zo’n 2,5 jaar en wil je bedanken voor alle inspiratie en positiviteit die je uitstraalt! Veel succes met hoe je dan ook verder wil, ik denk dat het je wel gaat lukken! Liefs

Antwoord
Marit juni 5, 2020 at 00:38

Wauw, jeetje. Bedankt voor je berichtje Sabrina. Wat mooi en fijn om te lezen dat ik daar een positieve bijdrage aan heb kunnen leveren. Hopelijk gaat alles goed met je. Jij ook vee succes met alles. Liefs!

Antwoord
Sharon mei 24, 2020 at 13:38

Al vanaf het begin volg ik met regelmaat je blog. Super leuk en ook al meerdere recepten geprobeerd. Maar het leukste vind ik toch je sport verhalen, trainingen, tips& persoonlijke verhalen. Ook jullie reis volg ik met veel plezier. Op dit moment is de sportweek favo dat motiveert mij ook weer extra. Keep up the good work zou ik zeggen! Geniet er nog even van daar, al kan ik me voorstellen dat je soms ook terug verlangt naar hier! Liefs

Antwoord
Marit juni 5, 2020 at 00:39

Wat leuk om te lezen, Sharon! Leuk om te lezen dat op dit moment de Sportweek je favoriet is, dat motiveert mij om er mee door te gaan. Dankjewel voor je support!

Antwoord
Yvonne mei 26, 2020 at 15:43

Het recept met ‘simpel bananenbrood’ is de reden dat ik je blog ooit heb gevonden, haha. Maak hem nu nog steeds best vaak 🙂

Antwoord
Marit juni 5, 2020 at 00:40

Hihi, super leuk! Bedankt voor je berichtje Yvonne!

Antwoord
Marcella Molenaar juni 10, 2020 at 11:55

Ik volg je sinds de start van je wereldreis, maar intussen ben ik je sport en foodblogs juist ook onwijs gaan waarderen. Ik ben daar zelf ook steeds meer mee bezig, dus een leuke interesse switch. Ik blijf je ook zeker volgen!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs