Persoonlijk

3 jaar Fit with Marit!

geschreven door Marit mei 30, 2017 12 Comments

23 mei 2014 plaatste ik mijn eerste blogpost voor fitwithmarit.nl. Ik was net begonnen op Instagram, waarop ik nog anoniem mijn foto’s deelde. Daar wilde ik graag mijn blog, niet meer anoniem, aan koppelen, zodat ik meer dan alleen een foto kon delen. Al snel kon ik mijn passie en mijn verhaal kwijt op het gebied van sport en eten.

Vandaag, 30 mei 2017, zijn we dus drie jaar verder. Fit with Marit is JARIG! En na mijn heerlijke weekend in Berlijn is het tijd om dit met JULLIE te vieren. Schrijven en kletsen over eten en sporten is mijn hobby en passie en ik vind het heel bijzonder dat ik dit met jullie mag delen. Ik waarder dan ook jullie, mijn lezers, de reacties en alles wat daarbij komt kijken enorm. Zonder jullie had ik natuurlijk nooit gestaan waar ik nu sta. Daar ben ik echt onwijs dankbaar voor. Ik heb al zo veel van jullie mogen ontmoeten en heb al zoveel vette dingen mogen doen! Ik doe dit echt met heel veel plezier en dat staat voor mij ook voorop.

Zoals ik gister al vertelde komen er deze week 3 winacties online, waarbij ik iedere keer 3 van jullie blij mag maken met iets leuks (de eerste winactie staat al online!)! Verder leek het me leuk om nog wat blogs op een rijtje te zetten en van verschillende thema’s mijn top 3 te delen. Ik wilde toch even stilstaan bij het moment en dit is de manier waarop ik het met jullie wil vieren en delen. Hope you like! Happy Birthday to Fit with Marit!

 • Mijn 3 meest gelezen persoonlijke blogs:
  Op mijn blog zijn de thema’s waar ik het meest en het liefst over schrijf eten en sporten. Inmiddels heb ik hier een fijne balans in gevonden, maar eerder was deze vooral ongezond. Ik probeer nog steeds met mijn persoonlijke verhaal jullie te inspireren. Dat dit de meest gelezen blogs zijn, zegt ook iets over mijn lezers en hoeveel er helaas met eetproblemen kampen. Ik hoop dat ik op dit gebied blijf inspireren en dat mensen, net zoals ik, de knop om kunnen zetten. 
  De knop om: mijn meest persoonlijke blog
  Mijn mening over de quote “je moet van het hongergevoel gaan houden”
  “Marit, wanneer ga je fulltime bloggen?”
 • Mijn 3 meest gemaakte recepten:
  Dit zijn de recepten die het meest gelezen zijn op mijn blog! Ik blijf het gek vinden dat jullie recepten maken die ik heb bedacht, maar oh zo leuk (en lekker!).
  eiwitrijke zwarte bonen brownie
  simpel bananenbrood
  frisse citroencake met blauwe bessen
 • Mijn 3 leukste hotspots:
  Wekelijks probeer ik hotspots met jullie te delen, voornamelijk hotspots in Groningen. Dit komt omdat ik hier woon en ik het juist leuk vind om op deze manier jullie deze kant op te krijgen! Andere steden laat ik graag aan anderen over 😉
  By-Kees: in mijn geboorteplaats en te veel lekkers op de kaart
  Wadapartja: uniek en met heel veel plezier gewerkt!
  Het Concerthuis: origineel en op zondag de Brakke Brunch!
 • Mijn 3 leukste persreisjes:
  Door en voor mijn social media mag ik af en toe persreisjes maken. Dit is heel tof om te doen en ik vind het iedere keer weer een feestje. Het leukst vind ik als ze gekoppeld zijn aan sportieve activiteiten. 
  Disneyland Parijs: want pretpark + halve marathon!
  Spetses/Griekenland: want 10 km voor het goede doel rennen op een prachtig eiland
  Stockholm: want mega luxe
 • Mijn 3 ‘verdrietigste’ momenten:
  Het is heus niet alleen maar feest achter de schermen en ik ben ook heus niet altijd vrolijk, al doet social media dat al snel lijken. Sommige dingen vind ik fijn om met jullie te delen, maar sommige dingen zijn en blijven natuurlijk ook gewoon privé. Om toch ook te laten zien dat niet alles joepie-a-jeej is…
  Not so fit with Marit: van toen ik door een apparaat in de sportschool in het ziekenhuis belande met een vleesetende bacterie in mijn elleboog
  Van fitgirl naar powervrouw met leukemie: de knappe Viora die ik ontmoette en die ik voor mijn blog interviewde, om te laten zien dat de dingen die wij zo belangrijk vinden (gezond eten en sporten) op een dag zomaar niet meer belangrijk kunnen zijn en het ineens telt of je er volgend jaar überhaupt nog bent. Gelukkig is ze er nog, met een korter koppie, herstellende, maar ZO krachtig en inspirerend!
  Mijn social media invloed op anderen: ook zitten er wel eens negatieve berichtjes, mailtjes of randjes aan het social media, dat zal jullie niet onbekend zijn. Gelukkig ontvang ik ze niet veel, want ik moet eerlijk toegeven dat ik het erg lastig vind om hiermee om te gaan. Ik trek reacties en mailtjes al snel persoonlijk aan, omdat ik het graag goed wil doen en jullie op een positieve manier te inspireren en motiveren.

Hoop dat jullie mijn blogs genieten! ♥

12 Comments

Ing mei 30, 2017 at 08:17

Super leuk!! Gefeliciteerd met je jubileum! Ik vind je Posts super leuk om te lezen en hoop dan ook dat je nog lang doorgaat!!

Antwoord
Marit juni 2, 2017 at 12:17

Dankjewel!

Antwoord
Lara mei 30, 2017 at 10:51

Wat een mijlpaal! Ik geniet van je blogs en ze inspireren mij zeker op meerdere vlakken! Ga zo door!

Antwoord
Marit juni 2, 2017 at 12:19

Dankjewel Lara, wat leuk om te horen! 🙂

Antwoord
Kelly mei 30, 2017 at 11:00

Gefeliciteerd!!!

Antwoord
Marit juni 2, 2017 at 12:18

Dankjewel Kelly!

Antwoord
Amanda mei 30, 2017 at 11:19

Gefeliciteerd! Ik lees je blogs altijd met veel plezier 🙂

Antwoord
Marit juni 2, 2017 at 12:18

Dankjewel Amanda, leuk om te horen! 🙂

Antwoord
Jasmijn mei 30, 2017 at 15:16

Super leuke manier om zo terug te kijken!! 🙂 Op naar nog veel mooie jaren!

Antwoord
Marit juni 2, 2017 at 12:17

Jaaaa, snel met jou er weer bij! X

Antwoord
Laura mei 30, 2017 at 22:29

TROTS OP JOU ❤️

Antwoord
Marit juni 2, 2017 at 12:17

En ik op jou lievie!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram