FoodPersoonlijkSporten

FIT, FOOD & FUN WITH MARIT – EBOOK

geschreven door Marit september 20, 2018 5 Comments
eBook banner

Eindelijk is het zover!!! Mijn eBook is AF! Na maanden schrijven, koken, bakken en eten presenteer ik het Fit, Food & Fun with Marit eBook!
In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan en dit wilde ik graag in logische volgorde bundelen. Daarnaast vertel ik open over mijn zoektocht naar balans
Een eBook waarin ik je van alles uitleg over voeding en sport en ik vertel je over mijn zoektocht naar balans en hoe deze even kwijt was. Ik leg uit over eetproblematiek en geef daarbij tips & tricks om je eigen balans te creëren.
Wat ik belangrijk vind? Doen waar jij blij van wordt. Experimenteer, ervaar en kom erachter waar jij energie van krijgt. Een combinatie van fit, food & fun dus. 

En uiteraard vind je ook recepten in mijn eBook. 42 recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. Vegetarisch, eiwitrijk, simpel, voedzaam en… verrukkelijk! Ik hoop te laten zien dat gezond leven niet een kwestie van “volhouden” is, maar dat gezond eten heel lekker kan zijn en dat je niet kunt wachten om zelf aan de slag te gaan! Bestel je het volledige eBook of de hard copy? Dan krijg je 10% korting bij je Body & Fit bestelling!

Het eBook bevat 155 pagina’s:

♥ weetjes over voeding
♥ weetjes over sport
♥ mijn persoonlijke verhaal
♥ tips & tricks voor jouw balans
♥ zijn mijn familie/vrienden in balans?
♥ 42 vegetarische recepten 
♥ eiwitrijke tussendoortjes

Het eBook kun je kopen via mijn eigen webshop. Hieronder leg ik je er wat meer over uit. 

 • Fit, food & fun – eBook € 14,95
  Dit is hét eBook. Hier staat alles in over voeding, sport, balans én bevat de 42 recepten. Bestel je deze, dan krijg je ‘m gelijk binnen via de mail. 
 • Fit, food & fun – hardcopy € 24,95
  Wil je liever een boek ontvangen in plaats van een eBook? Dat kan! Je kunt mijn eBook ook bestellen in een ‘hardcopy’, oftewel een boek. Bestel je deze, dan heb je ‘m binnen drie werkdagen thuis. 

Bestel je het volledige eBook of de hard copy voor 1 oktober? Dan krijg je 10% korting met de code “FITFOODFUN”!

Denk je “Marit, ik wil alleen informatie over voeding, sport en balans en geen recepten” of “ik wil juist alleen weten over voeding en de recepten hebben”, dan kun je het eBook in “kleinere hapjes” bestellen. 

 • Food with Marit – eBook € 8,95
  Heb je alleen behoefte aan informatie over voeding en wil je vooral aan de slag met de recepten? Dan heb je de optie om alleen dit gedeelte als eBook te ontvangen. 
 • Fit & fun with Marit – eBook € 5,95
  Heb je alleen behoefte aan informatie (over voeding, sport en balans) en geen interesse in de recepten? Dan kun je dit eBook het beste aanschaffen. 

Mocht je nog vragen hebben over één van de eBooks? Mail me gerust en dan geef ik je antwoord!

♥♥♥

5 Comments

Liset september 20, 2018 at 09:53

JAAAA tofff!!

Antwoord
Judith Voogt september 20, 2018 at 10:43

jeeeeeej zo leuk! ik ga het volledige ebook heel snel bestellen 🙂

Antwoord
Marit september 21, 2018 at 08:43

LEUKKK!!!

Antwoord
Rosemarijn september 20, 2018 at 13:48

Gekocht!! 🙂 Mega gaaf Marit, hoop dat hij goed gaat lopen.

Antwoord
Marit september 21, 2018 at 08:43

Super leuk, Rosemarijn!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram