Persoonlijk

December, bring it on!

geschreven door Marit december 1, 2014 1 Comment

Maandag. De dag die veel mensen weer nemen voor ‘nieuwe week, nieuwe kansen’. En dit is niet zomaar een maandag, het is ook nog eens de eerste van de maand. En de laatste maand van 2014. Nog meer kansen!
En hoewel ik vaak diegene ben die juist zegt: wacht niet op maandag, begin nu! Doe ik nu toch lekker mee.
Maandag 1 december. December… Die gezellige eetmaand. Sinterklaas, kerst, de kou die moet worden gevuld met warm, lekker en veel eten.
Ja, het is een maand met veel eten. En zoals ik al vaak genoeg heb gezegd: BALANS! Geniet van dat lekkere eten, probeer tussendoor ook je vitamientjes binnen te krijgen en laat je hoofd regelmatig zien in de sportschool, ook in de wintermaanden.
Maar… Die balans was er bij mij de afgelopen weken even niet, waardoor ik niet helemaal goed in m’n vel zat (opgeblazen gevoel, weinig energie) vandaar dat ik deze maandag 1 december nodig heb.
De afgelopen weken veel gezellige gelegenheden, veel gesnoep en te snel een sportschooltje die geschrapt wordt.
Ik geniet daar ook zeker van hoor, maar ik zit toch lekkerder in m’n vel met wat meer structuur, regelmaat, gezonde baksels en de sportschoolsessies. Hier krijg ik meer energie van, wat ik wel nodig heb in deze kou!
De komende maand komen er ook nog genoeg gezellige feestjes en die zal ik ook echt niet schrappen. Ik wil deze laatste maand van 2014 gewoon goed beginnen en goed eindigen! En natuurlijk enorm genieten van alle gezelligheid.
Samen met lieve Dear Good Morning iets afmaken waar jullie later meer over horen, mijn afstudeeronderzoek regelen en ik doe fanatiek mee met de actie #DOcember actie van Girls Love 2 Run! 70 km rennen in deze maand. (Running Girls Groningen are you ready?!)

Gister de hele avond gedanst op een feestje in de stad, vanmorgen te lang in bed gelegen, straks naar de verjaardag van mijn mams, maar nu dan toch even de hardloopschoentjes aan!
December, bring it on!

What about you? Wat voor maand wordt dit voor jou? Blijf je sporten en gezond eten, maar kun je ook enorm genieten van al die pepernoten en kersthapjes?

1 Comment

Healthylivestyle.nl december 2, 2014 at 21:31

I am in met #DOcember! Moet ik mij ergens inschrijven of alleen liken op FB en taggen?
Goodluck en fijne feestdagen alvast!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram