Persoonlijk

Blog-break: creatief opladen

geschreven door Marit juni 3, 2019 6 Comments
blog-break

Joejoe lieve lezers,

Zoals je in de titel al kunt lezen, las ik even een blog-break in. Ik merk dat de inspiratie op is om blogposts te schrijven. Het voelt de laatste weken als een moetje, terwijl ik er juist altijd zoveel plezier aan beleef (en wil blijven beleven). Niets om je zorgen over te maken, zo’n één of twee keer per jaar heb ik dat en dan is afstand doen naar mijn idee het beste. Door tijdelijk afstand te nemen, komt er, naast tijd voor reflectie, ook ruimte voor nieuwe ideeën.

En voor die nieuwe ideeën schakel ik ook heel graag jullie in! Heb je feedback of ideeën voor mijn blog/social media? Laat het me vooral weten. Dit kan in een privé berichtje, via Instagram of hieronder in een reactie.

Heel binnenkort komen er in ieder geval twee hele leuke side-projects online, die alles te maken hebben met fit, food & fun, de topics die je het meeste terugvindt op Fit with Marit.
Daarnaast ben ik zoekende naar hoe ik dus Australië/avontuur/reisgedeelte wil vormgeven op mijn blog. Dit is natuurlijk nu een belangrijk onderdeel van mijn leven, maar wat vinden jullie interessant om hierover te lezen?

Feedback is dus welkom, net zoals ideeën voor blogs (challenges, work outs, tips, weetje woensdagen, recepten, etc.). Kom maar op!

Ik neem in ieder geval een paar weekjes vakantie van de blog en dan spreek ik jullie snel weer!

6 Comments

Babet juni 4, 2019 at 17:59

Ik ben enorm fan van je Favo Friday en vind het leuk om te lezen hoe het leven in Australië jullie bevalt. Daarnaast zou ik het tof vinden als je een what i eat in a day zou bijhouden.

Antwoord
Thomas juni 4, 2019 at 22:32

Goed bezig, ook door even een break te nemen. De favo fridays, weetjes en hotspots er zeker wel inhouden 🙂 En reis tips, en.. kom ik op terug:)

Antwoord
Elsemiek Gerritzen juni 12, 2019 at 12:00

De favo fridays zijn heerlijk Marit! Genietingssss

Antwoord
Marit juni 16, 2019 at 03:18

Wat leuk om te horen, dankjewel Elsemiek! 🙂

Antwoord
M juni 13, 2019 at 15:55

Ik was bang dat de blog heel erg zou veranderen na jullie vertrek naar Australie, maar ik volg je nog steeds met veel plezier.
De favo fridays vind ik altijd leuk, ook de eiwitrijke tussendoortjes maak ik vaak!
verder vind het altijd leuk om eetdagboekjes te lezen. wellicht ook ingezonden eetdagboekjes van lezers. (ik zou je ook wel eens iets toe willen sturen als je dat leuk vind)
Verder wil ik alleen maar zeggen: keep up the good work!

Antwoord
Marit juni 16, 2019 at 03:20

Hoi Marit, wat super leuk om te horen. Lief dat je de moeite neemt om een reactie te geven, waardeer ik heel erg!
Bedankt voor je feedback. Wat betreft Favo Friday en eiwitrijke tussendoortjes blijf ik lekker doorgaan. Eetdagboekjes zijn inderdaad een idee, maar ik ben altijd bang dat ik daar ook mensen verkeerd mee kan beinvloeden (zowel mijn eigen als iemand anders, omdat je je altijd gaat vergelijken). Dat is de reden waarom ik dat niet doe.

Bedankt voor je lieve reactie! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs