Persoonlijk

Afsluitende update #notsofitwithmarit: weer thuis!

geschreven door Marit februari 11, 2016 10 Comments

IK BEN WEER THUIS!!! Oh man, wat is dat fijn!!!

Na mijn laatste update had ik er vrede mee dat ik nog een aantal nachtjes moest blijven. Overdag vond ik geen probleem en vermaakte ik me meestal prima, pas als mijn vriend afscheid nam en ik wist dat ik zo moest gaan slapen werd ik ontzettend emotioneel. Dinsdag heb ik ook iets meer over de bacterie opgezocht en toen mijn koorts weer verhoogde en ook nog mijn infuus ontzettend pijn ging doen werd ik weer enorm angstig. Mijn aderen waren door het infuus ontstoken. Nieuwe plek voor Harry zoeken en hopen dat ‘ie daar wel weer zou werken. Harry ging me steeds meer storen. Behalve dat ik 24/7 aan hem vast zat, deed ‘ie me nog pijn ook. Sorry Harry, ik zal je niet gaan missen.

De ochtend erna kwam de arts vertellen dat ze die middag een vergadering hadden waarin ze alle patiënten bespraken, ik zou dan waarschijnlijk donderdagochtend horen wanneer ik naar huis mocht. Dus in alle vrede ging ik voordat mijn bezoek kwam even een middagdutje doen (wat moet je anders). En toen kwam mijn arts binnen en vertelde dat ik naar huis mocht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZO ZO ZO BLIJ!
Ik wil niet sentimenteel klinken, maar het was best apart om na een kleine week van Harry losgekoppeld te worden, afscheid te nemen van de lieve verpleging, uit de veilige ‘ziekenhuis’ omgeving weg te gaan en weer wat buitenlucht te happen. Wel heel fijn! Spullen gedumpt en lekker ergens burgers gaan eten. Omdat hij (mijn vriend he, niet Harry) zo ontzettend lief en goed voor me heeft gezorgd en omdat ik me weer een ‘normale’ burger voelde 😉 Vanaf vandaag zal ik weer mijn eigen eten maken hoor en daar heb ik zin in!
burgers

Ik zal nog een dikke week antibiotica moeten slikken en mijn wond moet goed worden verzorgd. Mijn elleboog is nog steeds beurs en stijf, dus voel me nog wat gehandicapt. Voor de rest voel ik me prima, dus ik hoop weer snel aan het werk te kunnen en… ja natuurlijk ga ik ook snel weer een kijkje in de sportschool. En JA, lieve moeder, schoonmoeder en tantes, ik zal rustig aan doen. No worries. Ik voel dat mijn lichaam een klap heeft gehad en ik neem alle tijd om te herstellen en het rustig op te bouwen. Maar ik ben heeeelemaal klaar met dat gehang dus een beetje beweging kan zeker geen kwaad.

Dus. Dat was toch wel weer een heel avontuur. En nu gewoon weer door. Rustig herstellen, weer aan het werk, wat sporten en heel erg waarderen wat ik thuis heb en dat mijn gezondheid weer ok is!

Ik kan het niet van genoeg zeggen: heel erg bedankt voor al jullie lieve berichtjes. Ik was echt overdonderd. Het voelde soms wat apart om te delen, maar ook heel fijn om het kwijt te kunnen. Ik heb heel veel aan jullie steun en support gehad. Dit avontuurtje laat ik weer achter me en ik hoop jullie snel weer te inspireren en motiveren met sportschoolselfies en lekkere eetfoto’s!

LIEFS!

ziekenhuis update fit with marit

10 Comments

Esther februari 11, 2016 at 12:32

Welkom thuis!!!!! Liefs Esther

Antwoord
Marit februari 11, 2016 at 12:33

Wat lief, dankjewel!

Antwoord
Gerbrich februari 11, 2016 at 12:44

Welkom thuis!! Wat fijn dat je weer thuis bent! Kan me voorstellen dat dat enorm fijn is na zo’n tijd in het ziekenhuis. Neem lekker de tijd om helemaal te herstellen en laat je nog lekker verwennen. Take care! Liefs xx Gerbrich

Antwoord
Marit februari 14, 2016 at 13:52

Dankjewel! 🙂 Ga ik doen, bedankt voor je lieve berichtje! X

Antwoord
Jessica februari 11, 2016 at 13:05

Wat heftig zeg! Maar heel herkenbaar, vooral het waarderen van je eigen gezondheid en het kunnen indenken hoe erg het is als je wel zo ziek bent dat je langer en vaker in het ziekenhuis ligt. Heb zelf nooit iets gehad tot afgelopen oktober toen ik in Thailand dengue (knokkelkoorts) heb gekregen. Ben daar ernstig ziek door geworden en heb een deel van mijn vakantie in het ziekenhuis in Thailand gelegen. Gelukkig ook heel goed verzorgd maar ben nu nog steeds aan het herstellen. Ook vaak emotioneel geweest maar was heel blij dat mijn lieve vriend er ook was en alles voor mij heeft gedaan (inclusief sjouwen met 2 backpacks). Doe rustig aan de komende tijd en luister goed naar je lichaam, ook al is dat lastig!

Antwoord
Jessica februari 11, 2016 at 13:12

Wat heftig zeg! Maar heel herkenbaar, vooral het waarderen van je eigen gezondheid en het kunnen indenken hoe erg het is als je wel zo ziek bent dan je langer en vaker in het ziekenhuis ligt. Heb zelf nooit iets gehad tot afgelopen oktober toen ik in Thailand dengue (knokkelkoorts) heb gekregen. Ben daar ernstig ziek door geworden en heb een tijd in het ziekenhuis in Thailand gelegen. Gelukkig ben ik daar ook heel goed verzorgd en had ik mijn lieve vriend die er voor mij was en alles voor mij deed (inclusief het sjouwen met 2 backpacks). Ben ook vaak emotioneel geweest en ben nu nog steeds herstellende, maar het gaat gelukkig steeds beter. Luister goed naar je lichaam de komende tijd en doe rustig aan, ook al is dat lastig (wat dat weet ik ook)!

Antwoord
Marit februari 14, 2016 at 13:51

Oh jeetje, wat naar om te lezen. Het lijkt me heel heftig om zo ver van huis te zijn terwijl je je zo voelt. Ik kan me heel goed voorstellen dat je emotioneel was. Gelukkig gaat het nu weer beter! Veel sterkte nog gewenst! X

Antwoord
Evelien februari 11, 2016 at 23:56

Super dat je weer thuis bent! En fijn dat je vriend je zo goed je verzorgd! Nog maar een goed herstel de komende tijd! Xx

Antwoord
Marit februari 14, 2016 at 13:50

Dankje Evelien, tot snel!

Antwoord
Marvin februari 12, 2016 at 09:33

Gelukkig ben je weer thuis! Dat is fijner herstellen dan nog langer in het ziekenhuis blijven liggen. En laat je maar goed verzorgen inderdaad 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram