Persoonlijk

5 meest gelezen blogs van 2019

geschreven door Marit januari 13, 2020 0 comments
Lime scooters Brisbane

Beetje late to the party misschien, maar hey! Ik bedacht me dat het toch wel leuk is om nog een kleine terugblik naar de de blogs in 2019 te doen. Het was een heel ander blogjaar dan de voorgaande, want we zaten dit gehele jaar (op de twee verrassingweken na) in het buitenland. Voordat we vertrokken wist ik niet goed of ik door zou gaan met bloggen, maar ik ben heel blij dat ik dit avontuur met jullie deel. Ik was dan ook super nieuwsgierig naar de 5 meest gelezen blogs van 2019, dus heb ik mijn statistieken erbij gepakt en dit is het resultaat:

 1. 12 x favoriete lunch-hotspots in Groningen
  De meest gelezen blog van het afgelopen jaar! Ja, dit vind ik wel heel grappig hoor. Zoals ik al zei hierboven, ben ik een jaar niet in Groningen geweest, maar blijkbaar heel veel andere mensen wel! Tenminste, daar ga ik vanuit. De blog doet het goed in de Google resultaten, dus dit zal zeker meespelen. Sowieso erg leuk om te zien dat zoveel mensen leuke hotspots in Groningen zoeken. Tis toch ook zo’n leuke stad!
 2. Waar wij onze huur van betalen in Brisbane
  Ja, deze blogpost schoot zo door het dak, dat mijn website het niet eens aan kon. Grappig om te zien dat mensen hier zo nieuwsgierig naar zijn (zou ik zelf ook zijn hoor). Ik vind het ook nog steeds wel een geniale manier van huur betalen. Denk dat veel mensen aan ons denken als ze een Lime step huren in de buitenlandse steden waar dat tegenwoordig allemaal kan!
 3. Bananenbrood met blauwe bessen
  Heel blij om te zien dat er een recept in de top 5 staat. Eten en recepten maken is toch wel een belangrijk onderdeel van mijn bloggers-bestaan. Denk dat ik vanmiddag de keuken induik voor (weer) een bananenbrood… kun je toch geen genoeg van krijgen!?
 4. Één jaar van huis
  Kan wel janken als ik deze blog teruglees. Wat een geweldig jaar is het geweest! En ik vind het zo tof dat ik jullie hierin mee mag nemen en dat jullie het (blijkbaar) ook leuk vinden om te lezen en zien (zie hier mijn favoriete foto’s uit dat jaar).
 5. Deliveroo delivers you!
  Of nouja… ME! Oh man, wat een einde van het jaar! Als verrassing vlogen we van Nieuw Zeeland naar Nederland om onszelf te bezorgen voor de kerst! Niet normaal dankbaar voor deze samenwerking met Deliveroo en voor alle momenten die daarop volgden… (geen zin om te lezen? Hier vind je het filmpje!)

Ondanks dat ik veel minder blog dan de voorgaande jaren, ben ik blij met het feit dat er minstens elke week een nieuwe blog online komt. Komend jaar hoop ik jullie te blijven inspireren met onze work-holiday avonturen. En waarschijnlijk ook hoe we straks alles weer in Nederland gaan oppakken.

Bedankt voor jullie support, motivatie en lieve lieve lieve berichtjes het afgelopen jaar!

PS. Eigenlijk was de pagina “weerstandsbanden” het allermeest bezocht (vet trots) in 2019, maar dit is natuurlijk geen blog. Toch wilde ik het nog even melden, want het zal niet lang meer duren tot de banden uitverkocht zijn en op = op! Sla je slag dus voordat het te laat is!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs