Hard copy: Fit, Food & Fun with Marit

Geen producten in je winkelmand
Aanbieding!

Hard copy: Fit, Food & Fun with Marit

24,95 21,95

Liever geen eBook, maar een tastbaar boek? Bestel dan mijn hardcopy!
Wil jij meer weten over voeding, sport en de balans hiertussen? Dit zijn de onderwerpen die centraal staan in mijn boek. Ik leg je uit over voeding, sport en geef tips om jouw eigen manier hierin te creëren, zonder erin door te slaan.

“Fit, Food & Fun with Marit” bevat ruim 150 pagina’s met onder andere:
page15image44896 weetjes over voeding
page15image44896 weetjes over sport
page15image44896 mijn persoonlijke verhaal
page15image44896 tips & tricks voor jouw balans
page15image44896 zijn mijn familie en vrienden ook in balans?
page15image44896 42 vegetarische recepten
page15image44896 eiwitrijke tussendoortjes

Categorie: Tags: , ,
Fit Food Fun with Marit
Voorbeeldpagina_fitfoodfun_
fitwithmaritrecept

In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan en dit wilde ik graag in een logische volgorde bundelen. In mijn eBook vertel ik op een informatieve manier over voeding en sport, maar vertel ik ook open over mijn zoektocht naar balans en hoe deze ook even kwijt was. 

Ik leg uit hoe over eetproblemen en geef daarbij tips & tricks om jouw eigen balans te vinden. Laat je inspireren, maar doe waar jij je goed bij voelt en blij van wordt. Een balans creëren tussen fit, food & fun dus. 

Het tweede gedeelte van mijn eBook bestaat natuurlijk uit recepten! 42 recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. Vegetarisch, simpel, eiwitrijk, voedzaam en… verrukkelijk! Ik hoop je te laten zien dat gezond leven geen kwestie van “volhouden” is, maar dat gezond eten heel lekker kan zijn en dat je niet kunt wachten om de keuken in te duiken!

Bestel je mijn eBook in hard copy? Dan krijg je deze binnen drie werkdagen thuis gestuurd (past door de brievenbus)!

0 +
weetjes
0
recepten
0
pagina's

Bestel mijn eBook of hard copy en krijg 10% korting bij Body&Fit!

Met veel plezier heb ik aan mijn eBook gewerkt, hopelijk heb jij er net zoveel plezier van!
Mocht je vragen hebben bij het bestellen contact me dan gerust. 

liefs marit

In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan en dit wilde ik graag in een logische volgorde bundelen. In mijn eBook vertel ik op een informatieve manier over voeding en sport, maar vertel ik ook open over mijn zoektocht naar balans en hoe deze ook even kwijt was. Ik wil laten zien dat gezond leven geen kwestie van “volhouden” is, maar een kwestie van gezond eten lekker maken. 

Kortom, heel veel (nieuw) fit, food en fun van mij en een blik achter de schermen in een hele mooie vormgeving. Voor jou!

Zodra je het eBook besteld hebt, ontvang je een mail met een PDF bestand erin. Dit kun je openen op zowel je computer, laptop, tablet of mobiel. Zo heb je het altijd digitaal bij de hand.

Wanneer je het eBook hardcopy besteld, ontvang je dit binnen drie werkdagen thuis. Het past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!

In het eBook staan er 42 recepten. 9 recepten voor ontbijt, 9 voor lunch, 10 voor avondeten en 14 recepten voor tussendoortjes

Alle recepten zijn vegetarisch, een aantal veganistisch. De recepten zijn simpel en bevatten niet al te veel of gekke ingrediënten. Verder zijn de recepten voedzaam, eiwitrijk en natuurlijk… verrukkelijk! 

In mijn recepten gebruik ik veel producten die ik heb besteld bij Body & Fit. Omdat ik graag wil dat jij aan de slag gaat met mijn recepten, heb ik 10% korting op je bestelling geregeld! Best je mijn hard copy of eBook “Fit, Food & Fun with Marit”, dan vind je de kortingscode bij het recepten-gedeelte. Mooi meegenomen, toch?!