Over mij

HEY! Wat super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Om te weten wie of wat er achter de blogposts schuilt, zal ik me even voorstellen… Ik ben Marit, 28 jaar, geboren en getogen in Friesland en op dit moment Australië aan het ontdekken, samen met mijn vriend.

Op mijn blog kom je vooral dingen tegen op het gebied van voeding en sporten. Iets waar ik mijn hele leven al veel mee bezig ben. In mijn jeugd veel uren op het ijs van Thialf gespendeerd, daarna de student uitgehangen in Groningen. Ik maakte me nooit zorgen om mijn gewicht, totdat ik als 18 jarige op mezelf ging wonen. Vanaf toen moest ik me automatisch ook meer bezig houden met koken en eten. Omdat ik de kilo’s er weer af wilde hebben, ging ik bezig met afvallen. Ik liep veel hard en at daarbij weinig. De kilo’s gingen er inderdaad af, maar het ‘streefgewicht’ werd steeds lager en lager. Dun vond ik mezelf niet, ik zag alleen maar dikke schaatsbenen! Door opmerkingen vanuit mijn omgeving zag ik gelukkig na een tijdje in dat ik zo niet verder wilde. Ik wilde mijn energie en mijn schaatsbillen terug! Ik meldde me aan bij de sportschool en verdiepte me in krachttraining en goede voeding.
In de afgelopen jaren heb ik naar mijn idee op mijn eigen manier een balans gecreëerd tussen sporten, eten en genieten. Ik merkte dat ik mijn verhaal wilde delen en dat ben ik dus drie jaar geleden gaan doen via deze blog!

Ik ben dus nog steeds dagelijks bezig met (gezonde) voeding en sporten. Door dit te delen op social media (blog, Instagram en Facebook) hoop ik ook anderen hierdoor te inspireren & motiveren! Ik blijf altijd bezig om de fitste versie van mezelf te worden en te blijven, maar daarnaast ken ik ook struggles en gaat het niet altijd vanzelf. Op mijn blog kun je dus van alles vinden: persoonlijke verhaaltjes, recepten, tips, work outs, challenges, weetjes…. Ik zou zeggen: neem vooral een kijkje!

Naast deze passie doe ik ook nog andere dingen in het leven! Ik spendeer graag tijd met mijn lieve familie en vrienden en woon dus samen met de leukste en liefste jongen van de wereld (ja, echt). Een aantal jaar geleden ben ik  afgestudeerd als maatschappelijk werkster aan de Hogeschool in Groningen. Na een paar jaar werken als pedagogisch medewerker, ben ik aan het “volwassen leventje” ontsnapt om samen met Tom, mijn vriend, meer van de wereld te zien.

Genoeg over mij. Kijk vooral lekker rond op mijn site en laat vooral een berichtje achter, vind ik hartstikke leuk!

krachttrainingfitwithmarit

Toon meer... Volgen op Instagram