Hotspots

Hotspot in Friesland: Paviljoen SALT in Terherne

geschreven door Marit augustus 9, 2023 0 comments
Paviljoen SALT

Een heerlijke hotspot in Terherne: Paviljoen SALT. Twee jaar geleden een nieuwe eigenaresse en omgetoverd tot een plek waar je in de zomer op het terras wilt zitten! Ik ga je er meer over vertellen in deze blogpost.

Paviljoen SALT

Paviljoen SALT is net buiten het Friese dorpje Terherne (kameleon dorp) gevestigd. Vanaf het paviljoen heb je heerlijk uitzicht over de Saltpoel en in de verte het Sneekermeer. Er is zowel binnen als buiten veel plek en de plek leent zich goed voor privé feestjes en bedrijfsevenementen. De uitstraling is hip en relaxed, een plek waar je je snel thuis voelt. Ze brouwen hier hun eigen bier, gin en maken ook hun eigen koffie! Samen met twee vriendinnen had ik hier afgesproken, we waren al een tijdje nieuwsgierig naar deze hotspot. Het was een regenachtige dag, maar precies toen wij aankwamen ging de zon flink schijnen en hebben we, samen met veel anderen, genoten op het heerlijke terras.

Menukaart

Op de menukaart vind je zowel lunch, borrel als diner gerechten. Er is een kaart speciaal voor de kids en op de lunchkaart vind je gerechten terug als salades, burgers, uitsmijters, kroketten en rijk gelegde broodjes. Ook op de borrelkaart is ruime keuze en lijkt me heerlijk met een huisgemaakt biertje erbij. Op de dinerkaart vind je verscheidene voorgerechten en hoofdgerechten zoals ribeye, burrata, tartaat, vis, ravioli, steaks en vergeet niet te vragen naar de chef’s special. Samen met mijn twee vriendinnen genoten we van een broodplankje en daarna bestelden we kippendij, verse vis en een stoofpotje. Samen met zoete aardappel frietjes een heerlijke maaltijd! Oh ja, vergeet ook zeker niet naar de dessert-kaart te kijken of te vragen welke taartjes ze hebben. Dit was een perfecte afsluiter!

Al met al een dikke aanrader om eens heen te gaan als je in Friesland bent! Net zoals hotspot Picknickers gelegen in Terherne, wat in de zomer gewoon een heerlijk dorp is om te bezoeken.

♥♥♥

Paviljoen SALT

Paviljoen SALT.

Paviljoen SALT

Binnen.

Paviljoen SALT

Buiten, met uitzicht!

Paviljoen SALT

Ook ruimte voor feetjes en gelegenheden.

Paviljoen SALT

Heerlijk eten!

Paviljoen SALT

Toetje <3

Paviljoen SALT

Uitzicht.

Paviljoen SALT

Mijn lieve gezelschap.

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram