Hotspots

Hotspot in Friesland: KB Food & Drinks Dokkum

geschreven door Marit september 19, 2023 0 comments
KB Food & Drinks Dokkum

Een paar weken geleden was ik samen met de Girl Bosses Heerenveen een weekend weg. We verbleven in een boerderij vlakbij Dokkum, dus besloten op een middag Dokkum in te gaan en te verkennen. Zo’n leuk stadje, echt een aanrader om eens heen te gaan als je in Friesland bent. Je hebt er veel leuke winkels en ook zeker een paar leuke eet gelegenheden. Wij gingen lunchen bij KB Food & Drinks: een hele leuke plek, dus daarom nu een hotspot blog!

KB Food & Drinks

KB Food & Drinks is een gezellig Grand Café, gelegen in het centrum van Dokkum. Je kunt hier uitgebreid lunchen, een gezellige koffiedate hebben of heerlijk dineren met gezelschap. Binnen is het heel mooi en gezellig ingericht (vergeet niet naar het plafond te kijken!) en als je naar achter loopt heb je nog een grote stadstuin waar het ook heerlijk zitten is.

Menukaart

Bij KB hebben ze een moderne keuken die met de tijd mee gaat, met zowel binnen- als buitenlands eten. Op de menukaart vindt je een grote variatie aan vlees, vis, vega en vegan gerechten. Denk hierbij aan uitsmijters, kroketten, 12 uurtje, tuna melt, carpaccio, burgers, risotto, salade, etc. Daarnaast hebben ze bij KB een mooie selectie van hippe & lokale bierspecialiteiten, lekkere wijnen en goede cocktails.
Het eten wordt o.a. verzorgd door leveranciers met hun mooiste producten en iedere drie maanden wordt de menukaart gewijzigd, aangepast op het seizoen.

Zeker aan aanrader dus om een hapje bij KB te gaan eten als je in het leuke Dokkum bent!

♥♥♥

KB Food & Drinks Dokkum

KB Food & Drinks Dokkum

KB Food & Drinks Dokkum

KB Food & Drinks Dokkum

KB Food & Drinks Dokkum

KB Food & Drinks Dokkum

Laat een comment achter

Mijn andere blogs