Challenge MondayHET IS...

Maak van jouw pannenkoek een feestje!

geschreven door Marit november 30, 2015 3 Comments

Wat heb ik genoten van jullie reacties op mijn vraag welk eten van jullie kcal-loos mocht zijn. Wat zou dat fijn zijn he! Dat je je  lievelingseten onbeperkt zou kunnen eten…. dromen mag!
pannenkoekenfeestje
De laatste tijd maak ik best vaak pannenkoeken. Het is eigenlijk heel makkelijk, snel en je kunt er eindeloos mee variëren. Met banaan, zonder, met eiwitpoeder, met chocolade, fruit, kwark, saus en
allerlei andere toppings… Daarom daag ik jou deze week uit jouw pannenkoek-variatie te delen! Hierdoor kunnen we elkaar inspireren. Plaats jouw pannenkoeken foto op instagram en gebruik de hashtag #mijnpannenkoekenfeestje. Want ja, ontbijten, lunchen of avondeten met pannenkoeken is gewoon een feestje!
Ik hou ervan om mijn pannenkoek te toppen met kwark, fruit, wat pompoenpitten en natuurlijk: walden syrup karamel saus. Sinds die ik ontdekt heb, kan ik niet meer zonder! Over kcal-loos eten gesproken, kcal vrij!

Ik ben erg benieuwd naar jouw variatie! Deel je ‘m met me? Gebruik #mijnpannenkoekenfeestje en tag me in je foto! Nomnomnommmmm….

_______________________________________________________________

ENNNNN… natuurlijk zoals iedere week iemand aan het woord die #fitindewinter gebruikte bij zijn of haar instagramfoto. Deze week Veerle! Zij maakte haar trainingsschema winterproof! Lees het hier:

“Hi allemaal! Ik ben Veerle van der Stok en op instagram kun je mij vinden als @veerle.powerfood. Klinkt leuk dat powerfood, maar in de winter werkt dat toch net weer iets anders dveerlean in de zomer… Op instagram zien we allemaal dat zomerse smoothies plaats maken voor lekker warme havermout en frisse salades voor boerenkool. In oktober liep ik een nog halve marathon, maar daarna merkte ik dat ik minder gemotiveerd was om te blijven trainen, daaro
m heb ik mijn trainingsschema omgegooid, namelijk meer ‘winterproof’! Om te beginnen met een keer in de week schaatsen, twee keer hardlopen, een keer spinnen en twee keer krachttraining. Nu voel ik me weer helemaal #fitindewinter! Voel jij je even wat minder gemotiveerd? Gooi je trainingsschema om, maak een nieuw doel, zoek lekkere healthy recepten op en geniet van het leven! Op deze manier blijven we allemaal ‘fit in de winter’!”

Dankje Veerle, zet ‘m op deze winter! 
Jij ook eens aan het woord over jouw motivatie in de winter? Contact me via het contactformulier, of tag me in jouw #fitindewinter foto!

EEN FIJNE WEEK GEWENST!

3 Comments

Kim van Herk november 30, 2015 at 11:38

Goede tip veer! Leuk je hier tegen te komen ??

Antwoord
Marvin december 1, 2015 at 10:26

Ik zie altijd die foto’s van prachtige pannenkoeken voorbij komen. Wanneer ik dan naar mijn simpele pannenkoek met kipfilet kijk schaam ik me toch een klein beetje 😉

Antwoord
Marit december 1, 2015 at 11:17

Schamen haha? Da’s niet nodig 😉 Als het maar lekker is!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram