HET IS...Openhartig

Openhartige verhalen

geschreven door Marit september 6, 2020 0 comments
blog foto

Het is weer tijd voor “Openhartig”, waarin ik om de week een openhartig verhaal van een lezer deel. Een persoonlijk verhaal waarin iemand open vertelt over haar of zijn relatie met sporten en/of eten. In het verleden en nu. Inspirerende verhalen, waar het vooral gaat over een tijd die nu achter diegene ligt. Waarom was er een ongezonde relatie met sporten en/of eten, wat zijn de veranderingen die hebben plaatsgevonden en wat heeft geholpen om te zijn waar diegene nu is.

De reden waarom ik eind oktober met dit rubriek begonnen ben, is omdat mijn persoonlijke verhaal de reden is geweest dat ik met mijn blog begonnen ben. Door te schrijven over mijn ongezonde relatie met sporten en eten die ik in het verleden had, creëerde ik herkenbaarheid voor anderen. Ik ging op zoek naar mijn eigen balans, deelde mijn tips, mijn challenges en nam jullie hierin mee. Herkenbaarheid is fijn en daarom wil ik anderen ook hun persoonlijke verhaal laten vertellen. Hiermee anderen inspireren, anderen laten weten dat ze er niet alleen voor staan.

Ik zou graag binnenkort weer willen beginnen met het delen van openhartige verhalen van lezers. En daar heb ik jullie voor nodig!
Ik zou het heel tof, inspirerend en vooral heel dapper vinden als jij je verhaal wilt delen op mijn blog. Dit kan volledig anoniem. Het kan best spannend en moeilijk om je verhaal op papier te zetten, laat staan om dit te delen. Toch durf ik te zeggen dat veel mensen iets aan jouw verhaal kunnen hebben.

Wil je er nog wat meer over weten/lezen? Inmiddels staan er al bijna dertig openhartige verhalen online. Heel divers, open, eerlijk, rauw, dapper en inspirerend.

Zou jij je persoonlijke verhaal willen delen op mijn blog? Of heb je nog vragen? Stuur me dan een mail via info@fitwithmarit.nl.

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram