Favo FridayHET IS...

Mijn maand in foto’s

geschreven door Marit maart 31, 2023 0 comments

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn week in foto’s deelde. Daarom heb ik naar mijn filmrol gekeken en de leukste momenten uit de afgelopen maand geselecteerd. Leuk om op terug te kijken!

We hebben een nieuwe tv-meubel! De vorige hadden we tijdelijk overgenomen van familie. Dit is “gewoon” een tv-meubel van de Ikea (Bestå), met deurtjes (ook van Ikea) die ik heb gelakt. Net even wat anders dus, maar wij vinden het zelf heel leuk/speels!

Samen met een vriendin naar de laatste wedstrijd in Thialf en ook de laatste keer op het ijs gestaan! Het schaatsseizoen is weer voorbij helaas.

Mijn maand in foto's

Mijn ouders zijn in de afgelopen maanden naar Australië geweest en namen mee terug: TimTam koekjes en dit ceramische servies, handgemaakt door mijn nichtje. Echt vet leuk (en lekker)!

Stoofpeertjes… YUM!

Mijn maand in foto's

Ik had een weekje vakantie halverwege maart en dus had ik lekker veel tijd om vriendinnen op te zoeken en lekker taartjes te eten!

Mijn maand in foto's

Heb mijn routine in de gym weer opgepakt! Ik was er even uit door een soort van tweede winter-dip maar zit er weer in. Overigens ben ik gestopt met werken in de gym (wat ik iedere vrijdag deed), omdat het iets te veel werd met mijn andere werk etc. Goed uit elkaar gegaan en kom er nog steeds heel graag!

Ik had een leuke (en lekkere) samenwerking met Julia’s pasta… de eerste van drie dit jaar!

Waarschijnlijk kom ik bij vele van jullie regelmatig langs met een gesponsorde post van Green Chef. Daarom krijg ik ook regelmatig de vraag waar “die leuke jumpsuit” van is. Het dus een spijkerjurkje, van ONLY! Vorig zomer gekocht, maar volgens mij nog steeds te krijgen. Heb ‘m ook in denim zwart en ben ik er heel blij mee!

Dit is echt mijn favoriete ontbijtje op dit moment: havermout met wortelrasp, gebakken appel, walnoten en rozijnen. Zo lekker en voedzaam om in de ochtend al een portie groente (zonder dat je het merkt) op te hebben.

Vrijmibo met mijn vriendinnetje en buuf Bo en de rest van de lieve girl bosses! Zo blij met deze meiden!

Voor mijn schoonmoeders verjaardag gingen we een nachtje slapen in een chalet van familie en het was zo’n leuk plekje. Heel knus en gezellig.

Werken in de zorg doe ik ook nog steeds! Met soms iets heel lekkers bij de overdracht. 😉

Er gaat echt niets boven een patatje met heel veel saus en een vega kroket… YUMMMMM!

♥♥♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram