Challenge MondayHET IS...

Favoriete oefening

geschreven door Marit september 21, 2015 0 comments

Wat dapper en mooi om te zien dat een aantal van jullie mee deden aan de #overwinningschallenge van vorige week! Daar mag je trots op zijn en ga vooral zo door!

Omdat ik zelf de laatste tijd wat moeite heb met regelmatig sporten leek het me leuk om deze week in challenge Monday jouw favo oefening uit de gym te delen! Motivatie en inspiratie!
Squats? Lunges? De loopband? De trap? Kettle bell swing? Een bepaalde shoulder oefening? Ik daag jou deze week uit deze oefening vast te leggen en te delen op instagram! Zo sta je niet alleen zelf even stil bij wat je nou (wel) echt leuk vindt om te doen in de gym, maar inspireer je er ook anderen mee!
Deel jouw favo oefening met #favorieteoefening

Mijn favoriete oefening wisselt nog al… Vaak zijn mijn favo oefeningen, ook oefeningen waar ik een hekel aan heb. In ieder geval tijdens het uitvoeren, daarna niet meer. Bulgarian squat is daar één van. De leg press met één been vind ik ook verschrikkelijk! Maar voelt tegelijkertijd zo goed 😉
Momenteel is mijn #favorieteoefening de deadlift met één been en dumbells. Veel bezig met stabiliteit houden, dus core werk, de dag erna killing voor de hamstrings!
Hou mijn instagram in de gaten en je zult nog wel wat oefeningen tegen komen! En doe natuurlijk vooral mee met JOUW favoriete oefening!

Succes in de gym! Knallen!!!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram