Challenge MondayHET IS...

Guilty pleasure challenge

geschreven door Marit oktober 5, 2015 3 Comments

Wat leuk dat er zo enthousiast mee werd gedaan met de #sportoutfitoftheday challenge! Met het delen van jouw sportoutfit maakte je kans op mijn lievelingslegging van Nike! De winnares is geworden: Geeske! Gefeliciteerd met jouw legging, succes met je halve marathon, ik neem contact met je op en ik verwacht natuurlijk snel een nieuwe #sportoutfitoftheday foto! Thanks Run2day, jullie maken iemand heel blij!

Een nieuwe maandag, een nieuwe challenge! Deze week daag ik jou uit om jouw guilty pleasure met een foto op instagram te delen. Een guilty pleasure.. iets wat je goed laat voelen, maar waar je je misschien wat stiekem/’stout’ bij voelt. Ik doel nu vooral op het gebied van eten, maar een guilty pleasure kan ook een ontzettend fout liedje zijn, die je wel heel graag luistert (spicegirls – wannabe, love it). Mijn guilty pleasure op eetgebied is toch wel Ben & Jerry’s cookie dough. Ik haal het liever niet in huis (zonder schaamte in één keer op), maar als ik het in huis heb….. Ik zoek direct de koekjesdeeghapjes er uit en wauw, echt genieten. Daarnaast maak je me trouwens ook heel blij met een patatje joppie & pindasaus en Tony’s chocolade is altijd een goed idee. Ik daag jou dus uit de jouwe te delen met #guiltypleasurechallenge. Wat ik hiermee vooral bij jou probeer uit te dagen, is om te laten zien dat balans heel belangrijk is, maar voor vele een hele uitdaging. Want wat is nou balans? Voor mij is dat mezelf niet te veel ontzeggen, mijn voeding gezond proberen te houden (ik vind gezond eten gelukkig ook lekker), maar daarnaast ook ruimte heb om af en toe lekker te snoepen en hier van te genieten. Ik hoop dat ik je kan laten ervaren dat een geniet&verwen momentje voor jezelf af en toe nodig is om het leuk te houden!

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw guilty pleasure! Deel je het op instragram met #guiltypleasurechallenge?!

Een fijne week gewenst!
Liefs,
Marit

3 Comments

Marvin oktober 5, 2015 at 18:42

Super lekker ja die Ben & Jerry’s Cookie Dough! Mijn guilty pleasure van de winter is toch wel de choco pepernoten (vooral de witte)…

Antwoord
joyce pos oktober 6, 2015 at 11:36

ohja hier ook mijn guilty pleasure!! samen met chocola en heerlijke late coffie!! <3 ik ga het nu direct maar even eten.. waarom.. omdat het kan en het regent en ik er blij van wordt 😛

gefeliciteerd geeske met het winnen van de mooie legging!! fijne dag allemaal. xx

Antwoord
Robin oktober 6, 2015 at 18:37

Lieve Marit,

Fijn om te zien dat je af en toe ook gewoon kunt genieten van wat lekkers, zodat je balans blijft houden. Net als jij hou ik ontzettend van Tony’s en ik vroeg me dan ook af hoe jij het bij één stukje houdt. Ik ben namelijk altijd geneigd om meteen de hele reep naar binnen te schuiven haha.

X Robin

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs