Challenge MondayHET IS...

Fit in de winter – Challenge

geschreven door Marit oktober 19, 2015 1 Comment

Wat zag ik veel mooie #creatiefmetjeontbijt voorbij komen! Leuk dat jullie mee deden, ik kreeg er trek van! Natuurlijk is er ook een winnaar uitgekomen! En dat is de crea bea Kim! Jouw ontbijtjes zagen er geweldig uit! Gefeliciteerd! Jij hebt een ontbijtpakket van Body & Fitshop gewonnen. Ik stuur je eind van de dag een berichtje voor je adresgegevens!

Al bijna een half jaar staat er iedere maandag een ‘week challenge’ voor je klaar, Challenge Monday genaamd. Er werd begonnen met de #kortebroekenchallenge. Een challenge waarmee ik jullie uitdaagde om te sporten in korte broek. Je benen laten zien, omdat het toen zomer werd, dus fijner is, maar vooral omdat het mag! Die benen zijn er om geshowd te worden!

Je hebt het vast wel gemerkt, de koude maanden zijn begonnen. Tot en met april zullen we (denk ik) weer in de winterjas lopen. Geen korte broekjes meer, geen slippers en geen terrasjes. Huilen, huilen, maar toch ook wel weer gezellig met de feestdagen in het vooruitzicht! Maar koude winterdagen lonken ook naar lekker, vullend voedsel. En de kou kan er dan soms voor zorgen dat je met chocolade pepernoten in je handen zit, in plaats van een dumbell. Niet altijd de bedoeling, toch?!

‘Niemand ziet dat extra vetlaagje toch niet…’ 
‘In de winter mag het…’
‘Het is veel te koud om naar de sportschool te fietsen…’ 

Ondanks dat de terrasjes, wijntjes en ijsjes in de zomermaanden lonken, de wintermaanden zijn naar mijn idee nog pittiger. Door de kou voelt het alsof je minder snel verzadigd bent, ofzo. Maar aan excuses en smoesjes om op de bank te blijven hangen met chocolade, hebben we niets. Fit zijn is fijn en net zo belangrijk in de zomer als in de winter. 

Daarom deze keer een andere Challenge Monday dan anderen… Deze keer daag ik jou namelijk uit om de komende MAANDEN gebruik te maken van deze challenge. Ik daag JOU uit om jouw slechte momentje te delen (met Tony’s Chocolonely op de bank i.p.v. in de sportschool), jouw goede momentje te delen (‘toch gegaan!’ ‘heerlijke work out gehad!’) jouw doel te delen (een bepaalde run, of een gewicht bijvoorbeeld) een quote die jou motiveert te delen, jouw ultieme winterontbijtje, het maakt niet uit wat voor moment je wilt delen.

Iedere week tijdens de Challenge Monday, want die blijf ik natuurlijk ook doen, is er een kopje ‘Fit in de winter‘ waar iemand anders zijn of haar momentje deelt en beschrijft. Goed, slecht, motiverend, blij, verdrietig, het maakt niet uit. Ik vraag je daarom de hashtag #fitindewinter te gebruiken bij jouw momentje die je deelt op instagram. Zo kan ik het vinden en kan ik je vragen of jouw stukje op mijn blog gebruikt mag worden. Iedere week dus een stukje van iemand anders, want het is toch inspirerend om te zien hoe anderen fit willen blijven, worden en zijn in de winter?

Dus samengevat: Deel jouw #fitindewinter op instagram, gebruik de hashtag en tag mij in je foto. Iedere week tijdens de nieuwe Challenge Monday zal er een kopje ‘Fit in de winter‘ staan waar iemand anders zijn #fitindewinter momentje zal delen en beschrijven.
En natuurlijk zal ik jullie voorzien van motivatie tips om je fit te voelen in de winter!

Fit in de winter, let’s do this together!

1 Comment

Kristine oktober 21, 2015 at 22:25

Hi Marit, wat heb je een prachtige blog! Je bent heel inspirerend en motiverend. Ik zit al een paar jaar in een dipje qua balans sport/voeding en probeer me daar echt uit te werken, maar helaas tot nu toe met weinig progressie.
Misschien moet ik me erbij neerleggen dat het iedere dag een strijd zal blijven. In ieder geval, erg bedankt voor je motivatie en ik ga er weer vol tegen aan! xx

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram