Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn favoriete eet-momenten van afgelopen week

geschreven door Marit december 4, 2015 0 comments

Deze week in Favo Friday mijn favoriete eetmomentjes van afgelopen week. Ontbijt, ochtend-tussendoortje, lunch, middag-snack, avondeten en avondsnack. Veel gesnack en gesnoep afgelopen week. Soms zitten die dagen/weken ertussen, soms moet ik mezelf er gewoon aan toegeven en dan is hopelijk het gesnaai volgende week weer over!

– Mijn favoriete ontbijt van afgelopen week:
PANNENKOEKEN, natuurlijk! Want deze week was het de week van #mijnpannenkoekenfeestje dus sloofde ik mijn meerdere malen uit voor de perfecte pannenkoeken. Deze werd mijn favoriet!
ontbijt pannenkoeken

– Mijn lekkerste ochtendtussendoortje:
Zoals het bijna iedere dag is: een groene smoothie met twee rijstwafels met pindakaas. Ohhh, vooral na een work out zo lekkah! Ja, daar verlang ik in de sportschool al naar.
ochtend tussendoortje

– Favo lunch: ik maakte deze week zelf tonijnsalade met cottage cheese en wat dingetjes erdoor heen. Hier kon ik een paar keer van genieten tijdens de lunch afgelopen week. Op een rijstwafel, brood, op een cracker of op een wrap.. met een beetje curry, lekker!
zelfgemaakte tonijnsalade

– Mijn favoriete middag snack is de zelfgemaakte, healthy brownie. Het recept deelde ik gister. Dit blijft een tussendoortje waar ik naar uit blijf kijken! Vaak neem ik één of twee plakken. Samen met een handje noten en wat fruit, daar kan ik op teren voordat mijn trek voor het avondeten begint.
brownie van zwarte bonen

– Woensdag was mijn mamsie jarig, dus gingen we tapa’s eten. Dus dat was natuurlijk mijn favoriete avondeten van afgelopen week. Calamaris, spare ribs, dadels met chorizo, patatas bravas, gamba’s, veeeeel aioli, nomnomnom!
tapa's uiteten

– Als laatste: mijn avondsnack. Voor het slapen gaan ben ik gewend een bakje kwark met lekkers te nemen. Ik weet niet wat het was deze week, maar ik had er minder behoefte aan. Ik had behoefte aan pepernoten, chocolade, ijs en chips. Dus het werd vaak een combi daarvan. Oeps. En dat ik de nieuwe variant van B&J (peanutbutter & cookie dough) tegenkwam, hiel ook niet echt mee.
snoepen snacken

Een klein beeld van wat ik zoal in een week eet. Natuurlijk verschilt dit ook per keer en per maaltijd. De ene week heb ik, zoals je ziet, wat meer trek in (ongezonde) snacks dan de andere week. Soms moet ik me er even aan toegeven, volgende week weer beter!

HAPPY FRIDAY!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram