Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn favoriete momentjes uit afgelopen week

geschreven door Marit juni 17, 2016 0 comments

Het werd weer tijd voor een ‘Favo Friday’ met mijn favoriete momentjes uit afgelopen week. Behalve dat ik gewoon moest werken, had ik ook allerlei leuke dingen die ik mocht doen voor Fit with Marit! Kijk je mee?

glamour health challenge
Te beginnen bij de Glamour Health Challenge natuurlijk. Wat een feestje en ondanks dat ik het spannend vond, heb ik ontzettend genoten op het podium. Ik heb er zelfs een filmpje van gemaakt!

vriendinnetjes
Een nachtje in Eindhoven met mijn twee beste vriendinnetjes Laura & Froukje. Laura heeft net een huis gekocht en wij waren de eerste logees! Zo gezellig, zo’n logeerpartijtje!

het vriendje
Na zulke nachtjes weg en de slaapdiensten die ik tegenwoordig ook draai, is het zo fijn om elke keer bij deze knapperd thuis te komen ♥♥♥

running girls groningen Womens health
De Running Girls Groningen in de Women’s Health! Wij schrijven, voornamelijk Kelly, de komende weken blogjes over hardlopen! De tweede blog staat al online!

zomerse salade met garnalen en mango
Met de huidige temperaturen is er niets lekkerders dan op het balkon zitten met mijn vriend en te genieten van een gezonde maaltijd: couscoussalade met mango en garnalen.

Nãkd repen review
Wauw, wat een reacties op de Nãkd winactie. Jullie hebben wel gelijk hoor, die repen zijn zo lekker en ook nog eens zo gezond! Doe jij al mee?

guilty pleasures
Samen met andere bloggers hadden we een guilty pleasure shoot! Dikke fun en allerlei lekkere snacks. Benieuwd naar het resultaat. De ochtend was in ieder geval super gezellig, thanks!

run2day
Run2Day Amsterdam was de eerste stad op rij waar we samen met randere sportievelingen de Pegasus 33 schoenen hebben getest. Samen met Annemerel gaf ik training, heerlijke schoenen! Als jij ze ook nog wil testen, lees dan even deze blog!

image
Toen ik gister in Amsterdam was kon ik het niet laten nog wat lekkers te scoren: een frozen yoghurt (begint gezond) met frambozen (nog steeds gezond), bastogne (mwah) en Nutella (en niet een beetje ook). YUM!!!

Dat was een kijkje in mijn leuke week! Vandaag een dagje thuis werken en een beetje chillen (het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black is uit!!!!!) en dan het weekend weer werken!

Hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad,
Happy Friday!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram