HET IS...

Favo Friday: mijn favoriete momenten uit de afgelopen week

geschreven door Marit april 1, 2016 2 Comments

Hallo vrijdag, wat ben jij er alweer snel! De week is echt voorbij gevlogen. En ja, dat kwam omdat ik een hele drukke, maar super leuke week had! Ik mag de laatste tijd zo veel leuk dingen doen voor ‘Fit with Marit’, dus daarom leek het me deze week leuk om mijn favoriete momentjes uit afgelopen week met jou te delen.

paasontbijt paasbrood
Na mijn ‘gewone’ werk dagen in Groningen ging ik zondag samen met mijn vriend richting mijn ouders om bij hun aan te schuiven voor een paasontbijt. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan paasbrood. Oh oh oh, wat vind ik dat heerlijk! Daar hebben we dan ook gezellig van genoten. Jij ook?

ei love you
Daarna gingen we door naar de sauna, we vonden nog bonnen voor de Zwaluwhoeve die dit weekend gebruikt moesten worden. Wisten wij veel dat je moest reserveren, dat was dus een ritje voor niets helaas. Dan maar gelijk door naar mijn familie in Utrecht waar we zouden slapen!
De volgende dag was het maandag, tweede Paasdag, dus weer een paasontbijt, yes! Ik maakte mijn eiersalade en daarna was het tijd voor: paaseitjes zoeken! Samen met mijn vriend, oom, tante en nichtjes hebben we de hele woonkamer omgebouwd, maar alle paaseitjes zijn gevonden (en opgegeten).

3FM awards Facebook lifestream
In de middag was het dan zo ver… de 3FM awards! Iets waar ik onwijs naar uit had gekeken, maar oef, ik was ook wel zenuwachtig. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat me, en Lienke, te wachten stond. We kregen al snel een camera in ons handen gedrukt en gaaaaaan met die banaan! Via de 3FM Facebook livestream kon je ons volgen en lieten we jou zien hoe Tivoli Vredenburg eruit zag, we praatten met de mensen die er waren, interviewde DJ Timour en natuurlijk bekeken we ook wat optredens! Het was echt ontzettend tof om te doen en ik hoop dat als je het een beetje hebt gevolgd, je het gevoel had er ook bij te zijn!

health city shoot no point studio
Na weer een nachtje bij mijn lieve familie moest ik alweer vroeg weg voor een fotoshoot voor Health City. De shoot bevond zich bij de No Point studio in Vught. Kom je nog eens ergens. Ik werd heel mooi opgemaakt en daarna konden we gelijk los. Er waren al een aantal modellen en we maakten een aantal sportfoto’s. Tussendoor was het erg gezellig met elkaar, maakten we toffe foto’s en werd er goed voor ons gezorgd. Het resultaat kun je vast snel zien!

bjorn borg shopping night utrecht
En toen was mijn dag nog niet voorbij. Er was namelijk nog een Björn Borg shopping night in Utrecht! Hier was ik samen met twee andere bloggers bij: Ashley & Annic. Hele lieve meiden en gelukkig kwamen er ook allemaal lieve meiden shoppen! Er werd geshopt met 25% korting en ze kregen een leuke goodiebag mee naar huis. En oh ja, er er was ook genoeg lekkers. Carrotcake, bananenbrood, sapjes, yummmmm! Een geslaagde avond.

pannenkoeken cursus fit with marit
De volgende ochtend kon ik lekker in mijn nichtjes bed uitslapen. Alhoewel, ik wilde ze eigenlijk nog even naar school brengen en daarna ging ik een rondje door Utrecht rennen. Heerlijk! Ik vind het zo leuk dat je op je hardloopschoenen een stad beter kunt leren kennen. En Utrecht is met een zonnetje totaal niet verkeerd om doorheen te rennen!
Toen mijn nichtjes uit school kwamen had ik pannenkoeken gebakken en was het tijd voor een cursus ‘pannenkoek à la Fit with Marit’. Ik leerde ze in een paar minuten de tips en tricks om een prachtige creatie van je pannenkoek te maken. Het resultaat mag er zijn toch?!

badjassenbende run2day
Eind van de middag was het tijd voor het laatste leuke dingetje: een shoot voor Run2Day. Deze keer in Den Haag. Dit mag ik inmiddels vaker doen voor Run2Day (super leuk), maar deze keer werden het andere soort foto’s. En natuurlijk moesten het wat zomerse foto’s worden, dus brrrr, dat was koud in korte broek buiten! Gelukkig hadden we badjassen! Ben erg benieuwd naar het resultaat.

En toen was het tijd om naar huis te gaan. Vier geweldige dagen, met mijn vriend, met mijn familie, nieuwe mensen ontmoet, leuke shoots gehad en met fijne mensen gewerkt. Kost energie, maar levert me nog meer energie op! Nu weer even lekker het gezonde eten oppakken, knallen in de sportschool en opladen voor nog meer leuke dingen!
Leuke dingen??? Jaaaaa, want ik heb afgelopen week ook nog eens de 50K volgers op Instagram bereikt!!!

50k volgers fit with marit
Wauw ja, 50.000 volgers op Instagram. Een magisch getal. Een groot getal. Een getal waardoor ik me ontzettend, ontzettend, ontzettend vereerd voel. Zo mega tof! Speciaal hiervoor maakte ik mijn beste recept ‘brownie van zwarte bonen‘, maar omdat het een feestje was verwerkte ik er in plaats van walnoten wat karamel chocolade doorheen. Nomnomnommmmm! Ik zou willen dat ik jullie allemaal een stukje kon opsturen, maar dat gaat helaas niet lukken. Daarom pak ik maandag uit met een 50K challenge + een winactie! Stay tuned!

HAPPY FRIDAY!

2 Comments

Myrlon april 2, 2016 at 12:22

Super gefeliciteerd met je 50k, geniet ervan!

Antwoord
Marit april 5, 2016 at 11:31

Dankje Myrlon, lief!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs