Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn favoriete inspiratie recepten

geschreven door Marit juli 1, 2016 0 comments

Afgelopen maandag daagde ik jullie uit om mij te inspireren met jullie recepten. Wat moest ik nou echt proberen?! En of ik lekkere dingen voor bij heb zien komen, nomnomnom! Daarom deze week in ‘Favo Friday’ mijn favoriete recepten waardoor ik geïnspireerd ben.

gezonderecptjes
Bedankt @gezonderecptjes voor jouw gedeelde recept. Dit moet ik dus echt nog steeds eens proberen. Chocolade in combinatie met avocado. Als het morgen niet zo hard regent dan ren ik direct naar de winkel!

lisenlien
Bananenbrood kennen we allemaal wel, maar Lis en Lien vonden het tijd worden voor een variatie, dus voegden dadels toe. Lijkt me heerlijk sticky!

lisenlien
Ik kon het niet laten om nog een recept van @lisenlien met jullie te delen. Champignons met brie en ananas. Bizarre combi, maar lijkt me serieus lekker!

elineduinkerke
Briljant idee van @elineduinkerke: kip geparkeerd in tortilla chips en dat met olijfolie bakken. Ga ik heel snel proberen!

@marb_alex
Een topper uit mijn Maybelline #teamblauw, Alexa, maakte zelfgemaakte appel/kers compote met kaneel en rozijntjes. En dit dan combineren met vanille kwark. Het lijkt wel herfst!

foodie_valerie
Valerie deelde haar overnight oats op Instagram met #inspiratiechallenge. Dit soort ontbijtjes zijn vooral lekker als de temperatuur wat warmer is, heerlijk!

nathalie.de.boer
Vorige week deze dame, Nathalie, mogen ontmoeten bij een event, wat een topper! Dit ontbijt had van mij kunnen zijn (want havermout, banaan en superfoods), maar herinnert mij aan de goddelijke combi pindakaas en banaan. Thanks for sharing en nog gefelici met je dikke PR!

Zo, da’s even heel wat food inspiratie voor op de vrijdag, toch? Nog meer inspiratie nodig? In een Favo Friday van een paar weken geleden deelde ik mijn favoriete Alpro ontbijtjes, ook erg smakelijk 😉

HAPPY FRIDAY!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs