Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn favoriete foto’s getagde foto’s

geschreven door Marit mei 13, 2016 0 comments

Als je een blog hebt, staat altijd veel in het teken van… jezelf. En tja, dat hoort erbij, maar ik heb het liever over jou. Mijn lezer, mijn motivatie, mijn inspiratie… maar ook diegene die mee doet aan mijn challenges, die wijzer wordt van mijn weetjes en die van mijn recepten geniet. Want in the end: daar doe ik het voor. Dat jij, mijn lezer, wordt geïnspireerd en gemotiveerd door hetgeen wat je op ‘Fit with Marit’ kunt vinden. Daarom ga ik de ‘Favo Friday’ wat vaker toewijden aan mijn favoriete foto’s op Instagram waarin ik word getagd. Door jou. Getagd omdat je een challenge van mij doet, omdat je een recept hebt gemaakt, omdat je me je een bepaalde foto wilt laten zien of gewoon omdat ik ook op de foto sta 😉

Dus deze keer in ‘Favo Friday’ mijn vijf favoriete foto’s uit afgelopen weken waarin ik getagd werd. Komt ‘ie:

lunchdate met Viora
Viora tagde mij in haar foto, omdat ik een lunchdate met haar had! Het hoogtepuntje van mijn week! Binnenkort zul je snel de andere kant van de tafel zien, want behalve dat we gezellig hebben gekletst over van alles en nog wat, hebben we het ook gehad over haar ziekte: acute leukemie, wat sinds januari is geconstateerd. Ik volg haar in haar strijd en wilde haar graag in het echt ontmoeten. Binnenkort dus haar verhaal op mijn site.

maybelline event
Afgelopen zondag werd ik door Lars getagd in deze foto. Er was weer een Maybelline event! Mijn team (#teamblauw) streed tegen de andere teams en samen trainen wij om tijdens de marathon van Amsterdam 8 km te rennen! Lars drilde ons tot het uiterste en het behalve veel zon en zweet, ook errrrrug gezellig!

korte broek challenge
Patty tagde me hij in haar foto, want door het mooie weer is het stiekem nog steeds een beetje #kortebroekchallenge. Wat een weetje zeg!

Emmy
Dat ziet er lekker uit he?! Door Emmy werd ik getagd, omdat zij mijn nieuwste recept had gemaakt: de citroenkwark cake met blauwe bessen. Ik hoop dat het jou net zo lekker heeft gesmaakt als dat het eruit ziet, nomnomnom!

zonderzooi
Wat een prachtige, zomerse foto! Dali doet, net zoals veel anderen, mee aan de #backontrackchallenge. Heel leuk dat mooie weer, maar er moet ook een beetje gesport en gezond gegeten worden natuurlijk 😉 Bedankt voor jouw inspiratie!

Ik vind het zoooooo leuk dat jullie mij in jullie foto’s taggen, dus blijf dit alsjeblieft doen!!! Zoveel motivatie op mijn beeldscherm. Dus blijven doen en wie weet kom je ook met je foto langs op mijn blog 😉

Happy Friday! Geniet van de laatste zonnestraaltjes.

Laat een comment achter

Mijn andere blogs